Home » Life & Style » Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 14 – 20 iunie

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 14 – 20 iunie

Astrolog D. Mădă / 14.06.2021, 22:35
Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie – săptămâna 14 – 20 iunie

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie. Îți propunem un material în care vom prezenta pentru fiecare nativ în parte mesajul cărților de tarot. Recomandările sunt pentru săptămâna în curs, intervalul cuprins între 14 și 20 iunie.

Mesajul cărților de tarot: ce recomandări sunt pentru fiecare zodie în parte

Te invităm, mai jos, să descoperi care este mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie în parte!

Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie
Mesajul cărților de tarot pentru fiecare zodie

•Berbec – 5 de Bâte

Acest card atrage atenția asupra faptului că în săptămâna de acum sunteți invitați să găsiți chintesența vieții, prin voință și curaj. Fie că vorbim despre relațiile personale sau cele profesionale, planuri sau proiecte ele pot progresa și evolua prin cooperarea cu ceilalți dintr-o zonă de pace, bunătate și blândețe.

•Taur – 5 de Pentagrame

Se indică o săptămână în cadrul careia să identificați care sunt capacitățile și valorile personale care vă susțin.
Chiar dacă pot exista momente prin care lipsa anumitor resurse (materiale sau emoționale) să vă creeze clipe de deznădejde, acestă arcană (n.b. carte de tarot) vă încurajează să înaintați, să vă îndepliniți acele activități prin care sufletul vostru se simte ușurat/eliberat.

• Gemeni – Regele de Spade

Pentru Gemeni, săptămâna se anunță numai bună pentru a dezvolta armonia/bucuria în cadrul relațiilor/parteneriatelor prin schimbul reciproc de informații.
Inteligența, claritatea mentală și logică sunt lait motivul din această săptămână.

Rămâneți în poziția de observator asupra acelor situații neclare sau incerte. Căutați adevărul și dreptatea, reevaluând și reanalizând evenimentele prin stăpânirea emoțiilor, etica morală și imparțialitatea.

•Rac – Lumea

Arcana majoră “Lumea” vă sugerează că o etapă de viață a ajuns la maturitate, iar acum vă puteți bucura de ea. “Lumea” este o călătorie care nu se sfârșește niciodată. Acordând atenție propriei intuiții, păstrând pacea și liniștea minții, puteți trece la următorul nivel.

•Leu – Regina de Pentagrame

Săptămâna se prezintă prin accentuarea unui efort susținut pentru a vă bucura de un nivel superior al performanței actuale. Însă, pentru îndeplinirea acestei oportunități poate ar fi necesar să coborâți de pe “piedestal” și să acționați.

Este util să acordați o atenție majoră modului în care rutina zilnică vă susține sau nu tonusul și vitalitatea. Puteți transforma o zi plictisitoare într-una înfloritoare, punând accentul pe dragostea și respectul de sine. Fie că mergeți la sală, meditați sau alegeți să petreceți timp în natură vă pot ajuta să creșteți gradul de conștientizare și împământenire a propriului sine.

•Fecioară – 7 de Cupe

În această săptămână, Fecioarelor li se lansează invitația de a face diferența dintre ceea ce gândesc că au nevoie vs ceea ce își doresc cu adevărat, din punct de vedere sufletesc. Chiar dacă există o multitudine de oferte și opțiuni, alegerile pot fi aparent dificile.

Întocmirea unui jurnal sau a unui plan care să vă servească propria fericire și creație vă pot fi de folos pentru a înțelege/descoperii ce vă doriți cu adevărat. Universul conspiră pentru binele vostru cel mai înalt.

•Balanța – 3 de Cupe

Este o perioadă benefică de a împărtăși cu ceilalți o vorbă bună de încurajare și susținere reciprocă, de a descoperii ce este mai bun în viața voastră si are nevoie de expansiune. De aplicat și de reținut că vorbele bune, izvorâte din apreciere și iubire sunt bine venite indiferent de ocazie.

Aliniați-vă cu cei care vă susțin din punct de vedere emoțional, care vă facilitează depășirea anumitor momente sau situații mai delicate.

•Scorpion – 8 de Cupe

Dacă erați în căutare de încurajare, iată că această apare sub forma cardului de tarot care susține transformarea, a înainta către noi destinații, mai ales dacă acum va simțiți obosiți sau descurajați. Există o multitudine de oportunități aici și acum, iar intuiția este cea care vă poate ajuta să le descoperiți.

•Săgetător – 8 de Spade

Sugestia din tarot pentru săptămâna în curs este o invitație de revizuire a modului în care vă dezvoltați sau eliberați de anumite ideologi care nu vă mai servesc în acestă etapă de viață. Dacă modul în care gândiți și vă raportați la propria persoană vine dintr-o zonă de auto-critică sau auto – sabotare, este util ca zilele acestea să abordați lucrurile diferit.

Momentele în care vă simțiți “blocați” nu sunt atât de dramatice pe cât par la prima vedere. Conștientizare limitelor mentale și a sentimentului de neputință vă pot ajuta să observați că întotdeauna exista soluții sustenabile de a depăși momentul.

Cărțile de tarot
Cărțile de tarot

•Capricorn – 7 de Bâte

“Îndrăzneala și curajul vă pot ajuta să depășiți orice obstacol” cam așa se poate sintetiza mesajul săptămânii pentru Capricorni. Prin determinare și asumarea unui risc calculat orice provocare devine mai ușoară. Sunteți unici și puternici pentru a înainta cu realizarea viselor voastre.

•Vărsător – Regele de Bâte

Acest card vă invită să aveți încredere și curaj în propriile abilități. Obiectivele setate pentru această săptămână se pot desfășura mai repede sau diferit decât ați anticipat. Claritatea în ceea ce vă doriti și motivele pentru care vă doriți să se întâmple sunt de referință acum. Sunteți pionieri și vizionari înăscuți, care îi ajută, încurajează și inspiră pe ceilalți, dând dovadă de integritate.

•Pești – 6 de Bâte

Ultima carte de tarot a listei noastre este dedicată Peștilor, către care este lansată invitația de a culege laurii unei victorii personale sau să atingă punctul culminant al efortului lor. Fiți recunoscători pentru tot ce ați realizat și premiați-vă. Ceilalți vă recunosc meritele, implicarea și dedicarea fiind alături de voi necondiționat.