Home » Life & Style » Monica Bîrlădeanu – 5 detalii neștiute. Din ce își câștiga banii înainte să ajungă celebră

Monica Bîrlădeanu – 5 detalii neștiute. Din ce își câștiga banii înainte să ajungă celebră

Violeta Badea / 23.04.2021, 14:52
Monica Bîrlădeanu – 5 detalii neștiute. Din ce își câștiga banii înainte să ajungă celebră

Monica Bîrlădeanu – 5 detalii neștiute. Din ce își câștiga banii înainte să ajungă celebră. Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din România. De când are succes pe platourile de filmare, vedetei nu-i lipsește nimic, dar primii bani i-a câștigat dintr-o altă meserie. În acest material veți afla câteva detalii neștiute despre Monica Bîrlădeanu.

Monica Bîrlădeanu – 5 detalii neștiute

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 42 de ani, s-a născut în Iași. Frumoasa româncă mai este cunoscută și sub numele americanizat Monica Dean, după ce s-a bucurat de un succes răsunător  în serialul Lost, în anul 2006, după rolul din Moartea domnului Lăzărescu, regizat de Cristi Puiu. În prezent, fanii o pot urmări în serialul „Vlad”, unde o interpretează pe Carla. Iată câteva detalii neștiute despre superba Monica Bîrlădeanu.

Cum a castigat primii bani
Cum a castigat primii bani

1. La 16 ani s-a angajat ca ospătăriță

Monica Bîrlădeanu a făcut parte dintr-o familie extrem de săracă. Vedeta a mărturisit de mai multe ori că mama sa a fost nevoită să crească trei copii dintr-un singur salariu. Din acest motiv, vedeta s-a angajat ca ospătăriță de la vârsta de 16 ani. Ca să o accepte, Monica și-a păcălit patronul că are 18 ani și a aflat totul abia după trei luni, când trebuia să o plătească.

„Am muncit de mică, la 16 ani eram ospătăriță la gară. Mi-am pus șosete în sutien, în loc de sâni, și l-am mințit pe patron că am 18 ani. A aflat după trei luni, când să mă plătească, că eram minoră. Dar deja câștigasem ceva din șpagă”, a mărturisit actrița într-o emisiune din mediul online.

2. A fost agresată fizic de tatăl său

Frumoasa actriță a trecut prin momente cumplite în copilărie, după ce a fost bătută cu bestialitate de tatăl său. Deși s-a ferit multă vreme să vorbească despre această dramă, Monica Bîrlădeanu a ales să facă totul public în cadrul campaniei “Rătăcit în sine. Depresia, boala mileniului”.

 „Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. Simţeam teroare. Mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa.”, a povestit vedeta.

Detalii nestiute despre Monica Barladeanu
Detalii nestiute despre Monica Birladeanu

3. Au refuzat-o la TV pentru că are gura strâmbă

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase șiiubite vedete ale televiziunii românești, dar frumul până aici nu a fost deloc ușor. Puțini sunt cei care știu că vedeta a vrut să prezinte rubrica meteo, Pro TV, dar a picat. Motivul? I s-a spus că nu e potrivită, deoarece are gura strâmbă.

 „Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!“, a spus actrița într-o emisiune din mediul online.

4. Nu a fost căsătorită niciodată

Toți bărbații întorc capul după ea, a avut mai mulți iubiți, dar nu a fost căsătorită niciodată. Se pare că actrița a refuzat de două ori să ajungă în fața altarului. Prima dată a fost un Nu prin despărțire, iar a doua oară i s-a părut că îi taie aripile unui om prea tânăr pentru ea, potrivit libertatea.ro.

Monica Bîrlădeanu a avut o relație de aproape opt ani cu Bobby Păunescu. Apoi, vedeta l-a cunoscut pe Barna Nemethi, regizor și fotograf cu șapte ani mai tânăr decât ea, dar nici această relație nu a durat. În prezent, Monica susține că este o femeie singură.

5. A studiat Dreptul

Monia Bîrlădeanu și-a dorit foarte mult dă devină avocat înainte de a se face actriță, deoarece a terminat Dreptul. Însă, rolul de procuror din „Faci sau taci” a făcut-o să se răzgândească.