Home » Life & Style » Motivul pentru care Michael Jackson își opera nasul. Puțini știu ce se ascunde în spatele deciziei luate de celebrul artist

Motivul pentru care Michael Jackson își opera nasul. Puțini știu ce se ascunde în spatele deciziei luate de celebrul artist

Cojocaru Cristian / 17.09.2021, 10:17
Motivul pentru care Michael Jackson își opera nasul. Puțini știu ce se ascunde în spatele deciziei luate de celebrul artist

Michael Jackson a devenit cunoscut datorită talentului său muzical dar și pe baza operațiilor estetice pe care le-a suferit, operându-și nasul dar și restul corpului. Află care a fost motivul din spatele operațiilor Regelui muzicii pop.

Nasul lui Michael Jackson a suferit nenumărate operații

Cântând alături de frații săi în trupa The Jackson 5, artistul a decis la un moment dat că este timpul pentru o carieră solo. Acesta a atins apogeul carieristic cu ajutorul albumului ”Thriller” care a fost lansat în anul 1982, fiind cel mai vândut album de pe planetă din toate timpurile.

De-a lungul mai multor decenii, melodiile lui Michael Jackson erau pe buzele tuturor , reușind de fiecare dată să înscrie noi recorduri în clasamentele muzicii pop . Moartea sa din anul 2009 a șocat milioane de oameni din întreaga lume. Chiar dacă acesta a fost apreciat pe baza muzicii de excepție pe care o făcea, criticii la rândul lor veneau cu comentarii la adresa vieții private a artistului.

Potrivit zvonurilor, acesta ar fi suferit de un abuz emoțional dar și fizic în copilărie, chiar el fiind cel care venea cu acuze la adresa tatălui său, acest lucru în momentul în care Michael Jackson a fost acuzat de molestarea sexuală a unor minori. În afară de acest subiect controversat, Michael Jackson era cunoscut și datorită operațiilor estetice pe care le-a suferit de-a lungul anilo.

Regele muzicii pop suferea te vitiligo, afecțiunea care depigmentează pielea, astfel că starul a recurs la intervențiile chirugical. La un moment dat, nasul acestuia era la un pas să cadă la propriu din cauza numeroaselor rinoplastii la care a fost supus. În autobiografia sa din 1988 din Moonwalk, superstarul a recunoscut că făcuse două operații la nas însă nu dezvăluise adevăratul motiv pentru care a recurs la aceste intervenții. Bănuielile înclină spre faptul că acesta își dorea un nas mai mic și subțire.

nasul michael jackson
Michael Jackson a suferit mai multe rinoplastii

Amintirile copilăriei ar fi unul dintre motivele intervențiilor

The Washington Post a publicat un articol în care reitera faptul că Michael Jackson a fost tachinat în copilărie de către tatăl și frații lui, dându-i și o porecla pe baza nasului său, spunându-i acestuia ”Big Nose” (n.r. – Nas Mare), încă de pe vremea când avea doar 9 ani. Acest lucru l-a afectat psiho-emoțional pe artist, astfel că sunt mari șanse ca acesta să fie unul dintre motivele principale pentru care starul a recurs la operațiile estetice.

În anul 1984, Michael Jackson filma o reclamă la Pepsi și a fost martorul unui accident. În timp ce acesta interpreta melodia ”Billie Jean”, a avut loc o explozie în cadrul respectiv, răspândind scântei care i-au aprins atât părul cântărețului, dar i-au atins și celelalte părți ale corpului. Cei trei mii de fani prezenți au urmărit îngroziți nefericitul episod în timp ce Michael Jackson, calm a luat geaca sa și și-a stins părul.

Atunci, starul a fost tratat pentru arsuri de gradul doi și trei pe spate, cap și scap, lucru care ne trimite la ideea că din cauza arsurilor, Michael Jackson a recurs la mai multe operații estetice. În încercarea sa de a-și acoperi arsurile de pe corp, față și scalp, Michael Jackson a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Tot pe baza acelui incident se presupune că acesta ar fi devenit dependent de analgezice, medicamente care par să-i fi grăbit sfârșitul.