Home » Life & Style » Numerologie, 11/11/2020 – semnificația numărului 11, de la puterea intenției la ordinea divină

Numerologie, 11/11/2020 – semnificația numărului 11, de la puterea intenției la ordinea divină

Astrolog D. Mădă / 10.11.2020, 10:41
Numerologie, 11/11/2020 – semnificația numărului 11, de la puterea intenției la ordinea divină
An de an, luna Noiembrie își revendică statutul de perioadă căreia să-i acordăm atenție nu doar din punct de vedere astrologic, ci și numerologic. Brumarul din tradiția populară a satului românesc, este a 11-a lună din an încărcată cu magie, obiceiuri și, cel mai important, deținătorul vibrației lui 11.

Ce semnificație are numărul 11

Numerologul Hans Decoz precizează într-un interviu faptul că, în domeniul său de activitate, există 3 numere denumite „maestre” dintre care 11 „este reprezentantul instinctului, și cel mai intuitiv dintre toate numerele”.  Compus din prezența dublă a cifrei 1, numărul care face obiectul acestui articol poate fi apreciat prin prisma calităților înalte pe care le deține, față de celelalte numere.
Pentru a înțelege mai bine vibrația înaltă a numărului 11, este important să ne familiarizăm și cu semnificația lui 1.
  • 1 reprezintă începutul tuturor lucrurilor, sămânța din care crește viața, punctul creator, forța și principiul masculin, Adam.
  • 11 cuprinde toate valorile și trăsăturile cifrei 2, fiind considerată “octava superioară a lui”.
  • Aduce în prim plan dualitatea, cea care generează conflictul interior necesar evoluției, accesării unui nivel superior.
11 reprezintă iluminarea și canalul către subconștient. Este de asemenea asociat cu divinitatea și trezirea spirituală, fiind recunoscut ca numărul maeștrilor. Aceștia sunt cei care au reușit să îi înțeleagă puterea și magia, urmând o cale înălțătoare.
Coincidențe? Legea cauză-efect existentă în mersul firesc al lucrurilor în Univers ne reamintește că acțiunile sunt interdependente, ele fiind rezultatul unor intenții plasate la un moment dat. Prin urmare, și acele mici momente ce trec sub umbrela superstițiilor/ sincronicităților/ obiceiurilor populare pot fi privite dintr-un alt unghi, cel al posibilităților.
Se spune că atunci când vedem 11:11 este bine să ne punem o dorință
Se spune că atunci când vedem 11:11 este bine să ne punem o dorință
Mitul conform căruia în momentul când ne uităm la o oră fixă sau vedem secvența 11:11 trebuie să ne punem o dorința, nu este întâmplător. Portalul 1111 este plin de însemnătate spirituală. Până și prin reprezentarea sa grafică este sugerată ideea de portal/stâlpul unei porți de acces către o lume spirituală. Prin energia acestui moment avem posibilitatea de a ne conecta și alinia la Sinele nostru Superior și de a începe o creștere spirituală, sau mai bine spus de a ne dezvolta al 6 -lea simț.
Magia din natură este cu mult mai spectaculoasă decât trucurile cu iluzii optice specifice magicienilor. Magia lui 11 este despre imprimarea intențiilor pe pânza vieții. Să-ți deschizi inima, să fii sincer/ă cu tine, să acționezi cu înțelepciune și să te conectezi la energia creatoare a Pământului.
Este o zi minunată în care putem seta intenții noi, concentrându-ne pe ceea ce ne dorim să se întâmple și nu pe ceea ce nu vrem să se întâmple. Și cum nimic nu este la voia întâmplării, în această zi din punct de vedere astral Mercur (comunicare, gândire) intra în semnul Scorpion. Energia acestui semn este bazată pe instinct și intuiție, abilitați deținute și de numărul 11.
11/11/2020. O zi în care trebuie să ne concentrăm pe ceea ce ne dorim să se întâmple și nu pe ceea ce nu vrem să se întâmple
11/11/2020. O zi în care trebuie să ne concentrăm pe ceea ce ne dorim să se întâmple și nu pe ceea ce nu vrem să se întâmple
Acest portal energetic este plin de resurse, iar îndemnul care-l însoțește este să fim deschiși și receptivi la oportunitățile acestui moment. Orice semn sau vis semnificativ este plin de indicii cu privire la ce urmează să se întâmple.
De altfel, face parte și din categoria „numerelor îngerilor”, existând credința că matematica naturii nu apare la întâmplare. De multe ori, primim indicii că suntem pe drumul cel bun, sau că trăim în armonie cu fluxul firesc al vieții, doar să avem ochiul format să le reperăm.
Și curaj!! De întâlnești secvența 11:11, mai ales pe 11 noiembrie e semn că dispui de o energie creativă de înaltă calitate, și e benefic să o aplici. Ai grijă la fluxul gândurilor tale, și alege-le pe cele care merită cu adevărat efortul creator.
11/11/2020 oferă un bust de energie care ne stimulează și orientează către acțiuni care vizează binele tuturor.
Este indicat să privim asupra întregii umanități, să înțelegem sensul vieții în sine, privind lucrurile ca un tot unitar, la un nivel abstract de percepție.
Am scris mult, dar vezi tu, acest articol nu este creat cu intenția de a te convinge de beneficiile și teoriile numerologiei. În schimb, acest articol este o notă menită să îți aducă aminte că magia există cu adevărat, coincidențele nu apar la voia întâmplării, iar pe 11 Noiembrie energia Universului este acordată la intențiile tale, pregătită să contribuie la materializarea gândurilor tale, ca și când te-ai fi conectat la un amplificator de creație.
Intenții clare, inimi deschise și vise înalte vă doresc!