Porecla nebănuită a Melaniei Trump

De-a lungul timpului și-a atras mulți admiratori, dar și multe critici. Însă, nimeni nu îi poate contesta frumusețea și corpul de invidiat pe care îl are la cei 50 de ani. Fostă manechin, Melania Trump este prima femeie din istorie, aflată în postura de Primă-Doamnă, care a pozat nud pentru două reviste cunoscute.

Un alt detaliu care a atras atenția este faptul că nu vorbește foarte bine limba engleză, ea fiind de origine slovenă. Nici relația cu soțul ei, în vârstă de 74 de ani, nu este văzută prea bine, fiica preferată a acestuia profitând de orice ocazie pentru a o jigni.

Detalii nebanuite despre viata Melaniei Trump
Detalii nebanuite despre viata Melaniei Trump

Conform clickpentrufemei.ro, sunt zvonuri care spun că aceasta s-ar fi adresat Melaniei cu apelativul „Portretul“, din cauza faptului că slovena nu obişnuieşte să vorbească prea mult. Să fie oare pentru că încă are dificultăți de exprimare în limba engleză?

Pe 3 noiembrie, Statele Unite organizează alegerile Prezindențiale, iar Donald Trump dorește să obțină un nou mandat de patru ani. Acest lucru pare a nu fi chiar pe placul Melaniei, unele vorbe spunând că aceasta speră, în tăcere, să nu mai fie rezidentă la Casa Albă și să scape de atenția excesivă a presei.