Home » Life & Style » Predicțiile lui Elon Musk pentru 2022. La ce ar trebui să se aștepte omenirea în acest an. 5 previziuni de la CEO-ul Tesla

Predicțiile lui Elon Musk pentru 2022. La ce ar trebui să se aștepte omenirea în acest an. 5 previziuni de la CEO-ul Tesla

Voicu Costin / 06.01.2022, 17:00
Predicțiile lui Elon Musk pentru 2022. La ce ar trebui să se aștepte omenirea în acest an. 5 previziuni de la CEO-ul Tesla

Miliardarii lumii au venit care mai de care cu previziuni privind anul 2022. Încă de la sfârșitul anului 2021, Bill Gates a făcut previziuni privind pandemia de Coronavirus, dar și referitoare la alte evenimente importante cu care s-ar putea confrunta omenirea în noul an. Nici Elon Musk, CEO-ul Tesla, și cel mai bogat om din lume, nu s-a lăsat mai prejos. Care sunt predicțiile lui Elon Musk pentru 2022?

Previziunile lui Elon Musk pentru 2022

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a oferit previziunile sale pentru anul 2022 în timpul unei discuții purtate la Conferința CODE 2021 din Los Angeles. Miliardarul susține că o serie de probleme vor ieși la iveală în acest an.

Criptomonedele, o investiție sigură

Elon Musk a prezis că piața criptomonedelor va deveni mai populară în întreaga lume, deoarece a susținut că aceste monede sunt mai fiabile decât banii folosiți astăzi, fiind controlate de o rețea. Piața monedelor virtuale a luat amploare în anul 2021, când milioane de investitori din întreaga lume au început să investească bani reali în bani virtuali. Însuși Elon Musk a făcut advertising monedelor virtuale Bitcoin și  Dogecoin. În acel moment, ambele monede au ajuns la valori imense pe piață.

Energia electrică, o problema în 2022

Energia electrică a fost o problemă în anul 2021, iar anul 2022 nu va veni cu vești mai bune. CEO-ul Tesla spune că vor fi pene de curent în toată lumea, din cauza consumului excesiv de energie electrică. Musk a sugerat alternative, care sunt deja luate în considerare, cum ar fi energia nucleară.

Drogurile distrug societatea

Drogurile au făcut probleme majore în întreaga lume de la apariție. America se confruntă zilnic cu această problemă. Locuitorii din California, Massachusetts și Nevada au fost de acord ca Marijuana să fie legalizată, iar alte state posibil să aprobe această lege în viitorul apropiat. Consumul crescut al drogurilor a fost dezbătut și de Musk exprimând ideea că sistemul juridic va fi mai permisiv cu consumul de droguri psihoactive.

Umanoizii robotici vor face parte din familie

Inteligență artificială a reușit să fie introdusă în casele noastre de ceva timp. Tehnologiile smarthome sunt prezente la tot pasul, smartphone-urile fiind prezente în viața noastră de mai bine de 10 ani. Roboții folosiți la curățenie sau în bucătărie sunt doar un mic pas. Elon Musk susține că umanoizii robotici vor fi în curând o parte din viețile noastre.

Internetul prin satelit pentru zonele rurale

Elon Musk a încheiat prin a sublinia relevanța tehnologiei sale Starlink în viitor, deoarece afirmă că internetul prin satelit va fi cheia pentru a oferi oamenilor din zonele rurale, acces la internet la viteze mari de conectare.

Elon Musk, locul 1 în topul celor mai bogați oameni din lume

Conform indicelui Bloomberg Billionaires, toți bogații din lume cuprinși într-un top 10 au strâns averi de peste 100 de miliarde de dolari, fiecare.

Pe primul loc în top, se află CEO-ul Tesla, Elon Musk, care a devenit cel mai bogat om din lume la început de an 2022. Creșterea averii s-a datorat avansului rapid al producătorului său de automobile electrice. Acţiunile Tesla au crescut cu aproximativ 60% în acest an, iar compania a atins o capitalizare de piaţă de 1 trilion de dolari pentru prima dată în octombrie. Omul de origine din Africa de Sud are acum o avere de 290 miliarde de $.