Home » Life & Style » Prima reacție de la Palatul Buckingham, după acuzațiile de rasism la adresa Familiei Regale. Mesaj uimitor pentru Harry și Meghan

Prima reacție de la Palatul Buckingham, după acuzațiile de rasism la adresa Familiei Regale. Mesaj uimitor pentru Harry și Meghan

Violeta Badea / 10.03.2021, 11:03
Prima reacție de la Palatul Buckingham, după acuzațiile de rasism la adresa Familiei Regale. Mesaj uimitor pentru Harry și Meghan

Prima reacție de la Palatul Buckingham, după acuzațiile de rasism la adresa Familiei Regale. Mesaj uimitor pentru Harry și Meghan. Palatul Buckingham a oferit prima reacție după interviul-eveniment acordat de Prințul Harry și Meghan Markle realizatoarei americane Oprah Winfrey. Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură răspunsul Monarhiei britanice, iată ce se arată în comunicat.

Prima reacție de la Palatul Buckingham, după acuzațiile de rasism la adresa Familiei Regale

Palatul Buckingham a reacționat la o zi după difuzarea interviului acordat de prințul Harry și de soția sa, Meghan Markle, jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey. Aceștia au transmis că membrii familiei regale sunt triști să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan.

Ducii de Sussex au lansat acuzații extrem grave, de rasism la adresa Casei Regale britanice și au dezvăluit că anumite persoane din sânul familiei regale britanice erau îngrijorate de culoarea pielii fiului lor, Archie, înainte de naşterea lui. Deși nu a fost dat niciun nume, toată lumea a început să facă speculații. Tocmai de aceea, jurnalista Oprah Winfrey a ținut să clarifice lucrurile și a spus că nu e vorba de regina Elisabeta a II-a sau de prințul Philip.

După acuzațiile de rasism, Casa Regală a transmis că Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți. De asemenea, au lăsat să se înțeleagă că problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare.

„Deși unele amintiri pot fi diferite, acestea sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii familiei mult iubiți”, se arată în comunicatul transmis de Monarhia britanică.

Monarhia britanica a reactionat dupa acuzatiile de rasism
Monarhia britanica a reactionat dupa acuzatiile de rasism

Mesaj uimitor pentru Harry și Meghan

Interviul a fost urmărit de circa 11,1 milioane de britanici, iar ducii de Sussex au făcut acuzații foarte grave. Acestea au pătat imaginea familiei regale britanice. Meghan Markle a mărturisit că s-a gândit să-și pună capăt zilelor din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. De asemenea, prințul Harry a fost foarte dezamăgit să vadă că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan Markle.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, a fost una dintre mărturisirile șocante ale ducesei.

Ducesa de Sussex a mai precizat că nu a făcut-o pe Kate Middleton să plângă, așa cum s-a scris în presa, ci s-a întâmplat exact invers. La rândul său, prințul Harry a declarat că familia sa i-a tăiat sursele de finanţare, iar tatăl său, prinţul Charles, o vreme nici nu i-a răspuns la telefon.

Regina Elisabeta a II-a a lăsat să se înțeleagă că problemele ridicate sunt destul de îngrijorătoare, iar din comunicat se înțelege că aceste acuzații țin mai mult de viața privată, iar familia ar trebui să discute și să clarifice lucrurile în privat. Conform celor de la Reuters, interviul dat de ducii de Sussex a băgat Casa Regală britanică în cea mai mare criză de la moartea mamei lui Harry, Diana, în anul 1997.