Home » Life & Style » Primul salariu câștigat de Andreea Esca. Imagini rare cu vedeta PRO TV de la începutul carierei

Primul salariu câștigat de Andreea Esca. Imagini rare cu vedeta PRO TV de la începutul carierei

Bucur Ioana / 26.10.2020, 17:10

Cât a fost primul salariu câștigat de Andreea Esca? Celebra prezentatoare a știrilor de la PRO TV a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați de ea și cum a reușit să îi cheltuie într-o singură zi. Mărturisire spectaculoasă a vedetei.

Primul salariu câștigat de Andreea Esca, cheltuit într-o singură zi. Ce a făcut vedeta cu banii

Cu toate că a fost mereu discretă în ceea ce privește viața personală și veniturile câștigate din diversele sale colaborări, una dintre cele mai mari curiozități ale românilor a rămas legată de salariul câștigat de Andreea Esca. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta PRO TV a vorbit despre primii bani pe care i-a câștigat și ce a făcut cu ei, imediat după ce i-a primit. Primul salariu câștigat de Andreea Esca a fost de 100 de lei. Se întâmpla când era elevă de liceu. Cu banii în mână, s-a dus la magazinul Eva și i-a cheltuit pe toți pe o pereche de cercei.

„Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei”, a spus Andreea Esca.

Ce a făcut Andreea Esca cu primul salariu primit
Andreea Esca și-a cheltuit primul salariu pe o perche de cercei

Salariul câștigat de Andreea Esca la PRO TV, un mister descifrat? 

De-a lungul anilor, Andreea Esca a primit nenumărate întrebări legate de salariul câștigat la PRO TV, însă nu a dat niciodată un răspuns clar. S-a rezumat, totuși, la a dezminți mereu variantele de zeci de mii de euro care s-au tot vehiculat în spațiul public.

„Viața nu are sens fără întrebarea aceasta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să îl am și bănuiesc că este și rentabil în economia business-ului în care activez, astfel încât toată lumea să meargă bine. Nu am fost niciodată preocupată de bani, întotdeauna fac lucrurile cu plăcere și emoție. Nu sunt motivată de partea materială, eu aș putea trăi și cu puțini bani”, a declarat Andreea Esca, întrebată despre ce salariu câștigă.

Ce a făcut Andreea Esca cu primul salariu primit
Andreea Esca, înainte de a lucra la PRO TV

În ciuda eforturilor vedetei de a păstra misterul, Impact.ro a obținut, pe surse, informații despre veniturile Andreei Esca. Potrivit Impact, prezentatoarea știrilor PRO TV și-ar încasa toate veniturile de la Pro TV pe firmă. Din motive ce țin de intimitatea acesteia, vom păstra ascunsă denumirea companiei, însă, vă vom spune cât a încasat Andreea Esca în 2019. Astfel, conform declarației de pe Ministerul Finanțelor, vedeta a avut o cifră de afaceri de 1488.359 lei și un profit net de 1.116.906. Astfel, la un calcul simplu, este ușor de aflat faptul că Andreea Esca încasează lunar de la Pro TV suma de 5.000 euro. Desigur, acesta nu este singurul venit al acesteia. Ea câștigă sume frumoase din radio, de la revista pe care o conduce, dar și din contractele de imagine.

Andreea Esca a fost infectată cu noul coronavirus

În luna iulie, după ce, în spațiul public, începuseră să circule zvonuri cu privire la faptul că vedeta ar fi fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, Andreea Esca a dat detalii cutremurătoare, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, la PRO TV.

„Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți trei”, a dezvăluit Andreea Esca.