Home » Life & Style » Rochii de mireasă atipice. Ce ținute au îmbrăcat vedetele în ziua nunții. Sarah Jessica Parker a purtat o rochie ieșită din comun

Rochii de mireasă atipice. Ce ținute au îmbrăcat vedetele în ziua nunții. Sarah Jessica Parker a purtat o rochie ieșită din comun

Cojocaru Cristian / 19.10.2021, 16:06
Rochii de mireasă atipice. Ce ținute au îmbrăcat vedetele în ziua nunții. Sarah Jessica Parker a purtat o rochie ieșită din comun

Majoritatea femeilor, atunci când știu că au stabilit deja data nunții, pleacă într-o adevărată vânătoare de rochii de mireasă. Dacă unele au noroc și le găsesc foarte repede, pentru cele mai pretențioase, acest lucru poate dura chiar și luni de zile. Află ce rochii de mireasă au îmbrăcat printre cele mai cunsocute vedete din lume.

Rochii de mireasă mai puțin obișnuite alese de către marile staruri

Ziua nunții trebuie să fie impecabilă din toate punctele de vedere, iar rochia de mireasă reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale unei nunți. Rochia albă de mireasă este considerată un simbol al purității dar și al jovialității, iar nu puține sunt domnișoarele de onoare care visează la ziua în care le va veni și lor rândul.

Cu toate aceste, unele vedete foarte cunoscute, au avut gusturi mai puțin obișnuite în ceea ce privește celebra vestimentație din ziua nunții, astfel că nuanțele nu au fost cele clasice. Pentru a atrage atenția în continuare și a reuși să impresioneze, vedetele aleg de multe ori culori cât se poate de tari precum roz, galben, verde sau chiar negru. Dintre aceste vedete putem enumera pe Sharon Stone dar și Sarah Jessica Parker.

Sharon Stone

Frumoasa actriță care a apărut în Basic Instinct a decis în anul 1998 să își unească destinul cu primul ei soț, Phil Bronstein de profesie jurnalist. Apariția sa a reușit să atragă toate privirile, datorită rochiei sale de mireasă mai puțin obișnuită. Actrița a ales pentru cea mai importantă zi din viața ei o rochie de culoare roz, în timp ce pe cap, a purtat un voal cu aceeași culoare. Cei doi au divorțat în anul 2004.

Elizabeth Taylor

Chiar dacă actrița a ajuns în fața altarului de opt ori, niciodată rochia clasică nu a fost alegerea ei. Din punct de vedere al culorilor, Elizabeth Taylor a ales galben, bej sau chiar turcoaz. În momentul în care a mers în fața altarului alătuiri de Eddie Fisher, actrița a ales să poarte o rochie de mireasă mai puțin obșnuită, confecționată din mătase verde, cu mâneci lungi asortată cu o glugă foarte elegantă.

rochii mireasă
Jessica Biel a optat pentru o rochie de mireasa de culoare roz

Kristen Bell

Anul 2015 era anul în care Kristen Bell mergea la altar cu Dax Shepard pentru a-și uni destinele. Pe lângă faima pe care o are actrița, rochia de mireasă a atras la rândul ei privirile. Într-un cadru restrâns, actrița a ales să poarte o rochie elegantă neagră, iar aceasta nu a ezitat să le arate tuturor fanilor o fotografie din ziua nunții în care era alături de soțul ei cu care încă este împreună și are doi copii.

Jessica Biel

Justin Timberlake alegea un mariaj alături de Jessica Biel în anul 2012, fiind una dintre cele mai fastuoase nunți din lume a anului. Jessica a purtat o rochie de culoare roz, foarte similară cu cea a unei prințese, fiind felicitată de toți participanții pentru alegerea făcută. Actrița a dezvăluit ulterior că a ales această rochie pentru a reda romantismul și feminitatea.

Sarah Jessica Parker

Cunoscuta acriță din ”Sex and the city”, Sarah Jessica Parker a devenit foarte cunoscută datorită serialului în care a jucat, însă pasiunea pentru modă a început cu mulți ani în urmă. În momentul în care a ajuns în ziua nunții sale cu actorul Matthew Broderick în anul 1997, aceasta a ales să poarte, în ciuda tradiției, o rochie neagră. Dacă superstițioșii văd în culoarea neagră o notă negativă, ei bine cei doi sunt împreună și astăzi și au împreună doi copii.