Home » Life & Style » Rutina zilnică a Reginei Elisabeta. Care este de fapt secretul longevității și de la ce regulă nu se abate niciodată

Rutina zilnică a Reginei Elisabeta. Care este de fapt secretul longevității și de la ce regulă nu se abate niciodată

Violeta Badea / 18.03.2021, 14:15
Rutina zilnică a Reginei Elisabeta. Care este de fapt secretul longevității și de la ce regulă nu se abate niciodată

Rutina zilnică a Reginei Elisabeta. Care este de fapt secretul longevității și de la ce regulă nu se abate niciodată. Vârsta este doar o cifră! Asta ne demonstrează Regina Elisabeta a-II-a Marii Britanii, care la cei 95 de ani pe care îi va împlini pe data de 21 aprilie, arată mult mai tânără. Pe lângă zâmbetul fermecător pe care și l-a păstrat, are un ten delicat și o vivacitate ieșită din comun. În acest articol veți afla care este rutina zilnică a Majestății Sale.

Rutina zilnică a Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta a-II-a arată mai tânără cu cel puțin 20 de ani, are o vigoare extraordinară și se menține tot timpul activă. Deși a avut întotdeauna un program încărcat și a fost nevoită să respecte anumite reguli, monarhul are grijă și de alimentația sa și urmează un stil de viață sănătos.

Care este secretul pentru forma fizică pe care o afișează? Ei bine, rutina zilnică îi permite să rămână la fel de strălucitoare, chiar dacă timpul își urmează cursul. Fostul valet regal Paul Burrell spune că regina obișnuiește să meargă zilnic kilometri întregiși că iubește să facă plimbări îndelungate.

Iar pe lângă activitatea sportivă, regina este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Astfel, nu se abate de la alimentele sale preferate. De asemenea, are grijă de pielea sa, folosind anumite produse cosmetice care îi hidratează tenul. Atunci când iese în public, Elisabeta a-II-a folosește câteva trucuri de machiaj și coafură pentru a păcăli trecerea timpului.

În plus, nu mai e un secret pentru nimeni că regina nu își vopsește părul, dar are grijă să păstreze același stil de coafură de circa 20 de ani. Practic, generația tânără a crescut cu aceeași imagine a Majestății sale. Faptul că nu s-a vopsit o avantajează foarte mult, deoarece culorea naturală are capacitatea de a reflecta lumina armonios și de a-i oferi o aură impresionantă. Astfel, părul dă impresia că radiază tot timpul.

Rutina zilnica a Reginei Elisabeta a II-a
Rutina zilnica a Reginei Elisabeta a II-a

Care este de fapt secretul longevității și de la ce regulă nu se abate niciodată

Regina Elisabeta a-II-a are câteva reguli de la care nu se abate niciodată. Pentru a-și păstra pielea delicată, monarhul poartă pălărie şi cremă cu protecţie anti-solară. De-a lungul timpului, monarhul nu și-a petrecut vacanţele anuale în zone însorite, ci a preferat verile în Scoţia. În plus, folosește cremă pentru noapte. De asemenea, dimineața are ritualul său.

„Dimineaţa, Elisabeta a II-a serveşte un ceai şi un bol de cereale Special K. În afara dăţilor în care cinează cu oaspeţi de seamă, Regina consumă preparate cât mai simple, precum peşte sau pui cu salată sau legume. „Fără amidon, aceasta este regula de bază, atât”, a precizat fostul chef regal Darren McGrady.

Atunci când vine vorba de alcool monarhul preferă un pahar de gin, un cocktail sau gin. De asemenea, atunci când serveşte ceaiul, e posibil chiar să mănânce şi o feliuţă de prăjitură cu ciocolată. Fostul valet regal Paul Burrell spune despre regină că are ceva ce multora dintre noi ne lipseşte și anume auto-disciplina.