Home » Life & Style » Șase detalii mai puțin știute despre Prințul William. Ce poreclă are și cine a fost prima lui iubire, înainte de Kate Middleton

Șase detalii mai puțin știute despre Prințul William. Ce poreclă are și cine a fost prima lui iubire, înainte de Kate Middleton

Alexandru Cazacu / 22.06.2021, 12:01

Născut în anul 1982, Prințul William Arthur Philip Louis este unul dintre cei doi fii ai regretatei prințese Diana și nepotul reginei Elisabeta a II-a. William a ajuns foarte repede în centul atenției, fiind al doilea pe linia de succesiune la tronul Marii Britanii. Cu toate acestea, există și câteva lucruri mai puțin știute despre Prințul William. Haideți să vedem care sunt acestea.

Detalii mai puțin știute despre Prințul William

După cum cere protocolul Casei Regale a Marii Britanii, Prințul William și familia sa sunt foarte rezervați, mai ales pentru a evita intruziunile presei și speculațiile ziarelor, iar acest lucru îi conferă un oarecare mister prințului. Ei bine, noi îți vom spune în continuare câteva lucruri mai puțin cunoscute despre Prințul William.

În prezent, Prințul William este căsătorit cu Kate Middleton, însă în urmă cu aproximativ 20 de ani, el era îndrăgostit nebunește de o altă femeie. Mai exact, este vorba despre Emma Parker Bowles, pe care ar fi curtat-o în 1999, pe vremea când fostul model avea 24 de ani, iar William doar 17.

Mama sa îl numea ”Wombat”

Chiar și fețele regale au porecle, iar Prințul William nu a scăpat de acestea. Una dintre poreclele sale i-a fost dată chiar de mama sa, Prințesa Diana. Se pare că aceștia erau într-o vacanță în Australia, unde se găsește un animal numit wombat. Prințesei Diana i s-a părut că asemănarea dintre această specie de animal și prinț este izbitoare. Așadar, Wiliam a primit această poreclă.

S-a accidentat la cap în copilărie

În 1991, pe când Prințul William avea doar nouă ani, a fost lovit în cap de un obiect care zbura. Incidentul s-a produs în timp ce William se juca pe un teren de golf cu un prieten. În urma incidentului, tânărul prinț a fost nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală, în urma căreia a rămas cu o cicatrice.

Primul viitor rege al Marii Britanii născut la spital

Este cunoscut faptul că, nașterile din familia regală britanică trebuie să se desfășoare acasă, în cadrul Palatului Buckingham. Cu toate acestea, Lady Di nu a respectat regulile și a dat naștere primului dintre cei doi fii ai săi în aripa Lindo, a Spitalului St. Mary. Aceasta a urmat modelul cumnatei sale, Prințesa Ana, care a încălcat pentru prima dată tradiția în anul 1977, și a născut în același spital.

Lucruri mai puțin cunoscute despre Prințul William
Lucruri mai puțin cunoscute despre Prințul William

William nu s-a folosit de statut pentru a o impresiona pe Kate

Deși ar fi putut face acest lucru, Prințul William nu a încercat niciodată să-și impresioneze viitoarea soție cu ajutorul statutului său. Se pare că în timpul facultății, cei doi au locuit într-o locuință mică în care obișnuiau să gătească spaghete și să stea în pijamale.

Prințul William este stângaci

William este un mare pasionat de polo, însă practicarea acestui sport a fost destul de dificilă pentru el. Se pare că motivul principal ar fi că prințul este stângaci, iar acest lucru nu le este permis jucătorilor. Așadar, el a fost nevoit să învețe să folosească crosa de polo cu mâna dreaptă.