Home » Life & Style » Semnificația numerologică a anului 2022. Ce aduce de fapt noul an. Tainele cifrei 6

Semnificația numerologică a anului 2022. Ce aduce de fapt noul an. Tainele cifrei 6

Manolică Anca / 24.11.2021, 15:26
Semnificația numerologică a anului 2022. Ce aduce de fapt noul an. Tainele cifrei 6

Anul 2020 a fost unul ce a stat sub semnul marilor provocări și o parte importantă din energia acestuia s-a resimțit și în 2021. Acum, că mai este puțin și pășim în noul an, specialiștii vin și explică care este semnificația numerologică a anului 2022 și la ce ar trebui să ne așteptăm.

Semnificația numerologică a anului 2022

Numerologul Mihai Voropchievici a analizat atent anul 2022 și a făcut o serie de previziuni în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3. Acesta a dezvăluit la ce ar trebui să ne așteptăm în anul ce vine. Potrivit acestuia, nu vom scăpa nici anul viitor de pandemie, având în vedere situația actuală în care ne aflăm.

„Anul acesta ne-am aflat într-un an 5. După 5 vine 6, iar cifrele pare sunt foarte păcătoase pentru sănătate. Fluctuaţiile vor fi în continuare, cu nişte vârfuri pe 02.02.2022, 20.02.2022 şi 22.02.2022 (..) 5 fiind neprevăzutul, 5 cu 6 nu se înţelege, pentru că 6 este mai mare ca el.

Neprevăzutul îl pregăteşte cineva sub diferite forme: neglijenţa şi lipsa de conştiinţă. Noi trăim să prevenim. Prevenţia este primul factor la care noi nu avem acces”, spune numerologul.

Anul 2022 este un an cu multe avertismente în sfera sănătăţii, fiind o înșiruire de mulți doi, „cifre nefaste, cifre dure. Duritatea lui doi amplifică nişte lucruri.”. Așadar, cu toată că tendința pandemiei poate părea a fi pe un tren descendent, nu există șanse să scăpăm rapid de ea.

Frica de îmbolnăvire este factorul distructiv

Numerologul a vorbit și despre ceea ce ne „distruge” pe noi la interior. Este vorba de frica pe care o avem, acum și mai adânc înrădăcinată, în interiorul nostru.. frica de a nu ne îmbolnăvi. Cu cât ne este mai frică de îmbolnăvire şi alimentăm constant, această stare ne distruge pe interior. „Dacă gândeşti numai la rău, îl atragi în viaţa ta”.

Numerologul Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici

Deși sunt voci care susțin că până la finele anului 2022 pandemia va lua sfârșit, însă nu este totul așa simplu. Numerologul atrage atenția că luna februarie va fi o lună mai grea.

„Sunt foarte mulţi comentatori care nu au un temei. Ar putea fi luna a 11-a, pentru că are doi de unu în ea şi este tot un doi, deci 11.11, 22.22, patru forţe inegalabile. Aici se intră într-un vortex.

Acest vortex, prin gândirea noastră pozitivă şi prin dorinţa noastră de a scăpa de un rău, distruge orice forţa gândului. Noi nu am învăţat încă să construim pozitiv, să gândim pozitiv”, spune Mihai Voropchievici.

Va fi și anul familiei

Pe plan universal, anul 6 este anul familiei, anul interesului pentru cel de lângă tine. Toți vor căuta să aibă grijă de toată lumea și să își protejeze membrii familiei. „Automat familia fiind această ţară. Guvernanţii ar trebui să fie mama şi tata, care protejeză familia. De ei depinde cum va fi anul 6.”, a completat acesta.

De asemenea, va fi un an al deciziilor, motiv pentru care vor exista și căsnicii, uniune, dar și rupturi, ca urmare a apariției unei alte persoane în viața acestora.

Vor exista și factori externi care vor conta în acest an 6. Va trebui să ne redresăm, iar anul care vine va aduce mai multe locuri de muncă și  foarte multe oportunităţi. Va trebui să fim mai stăpâni pe propriile decizii, pentru că nesiguranța nu mai are loc în viitorul an. Vor exista numeroase colaborări cu parteneri externi.

Semnificația numerologică a anului 2022. An de linişte, dar cu factori destabilizatori

După toate încercările prin care am trecut până acum, începem să ne trezim puțin și să devenim mai analiști cu noi, să știm ce vrem și să luăm mai multe decizii bune. Vom avea posibilitatea de a ne înțelege mai bine, de a învăța să îi apreciem mai mult pe cei care ne-au fost alături.

Totodată, vor crește conştiinţa de sine şi încrederea în propriile forţe, vom învăța să ne ridicăm și să mergem cu propriile forțe mai departe. „Într-un an 6, automat există cineva care te ajută. Fiind conştient, începi să faci o selecţie, pe cine accepţi şi pe cine nu accepţi. Astfel, începe trierea”, mai spune numerologul Voropchievici.

Semnificația numerologică a anului 2022. Așadar, per total, va fi un an mai bun decât 2021.