Home » Life & Style » Semnificația semnelor din naștere. Ce reprezintă și cum ne influențează destinul această amprentă naturală de pe corp

Semnificația semnelor din naștere. Ce reprezintă și cum ne influențează destinul această amprentă naturală de pe corp

Nechifor Ioana / 16.11.2021, 16:34
Semnificația semnelor din naștere. Ce reprezintă și cum ne influențează destinul această amprentă naturală de pe corp

Semnificația semnelor din naștere. Unele persoane vin pe lume cu diverse amprente naturale asupra corpului. Pe seama acestor semne din naștere au circulat de-a lungul timpului diverse interpretări din popor. Cu toate astea, există însă și anumite taine pe care aceste semne le ascund despre caracterul și destinul unei persoane. Sunt semnnificații speciale pe care nu mulți le știu.

Semnificația semnelor din naștere. Ce reprezintă de fapt aceste amprenta naturale de pe corp

Semnificația semnelor din naștere. Fără îndoială, dacă nu te regăsești în această situație, ți s-a întâmplat să vezi persoane cu diverse semne pe corp, amprente pe care le au din naștere.

În popor există însă și anumite interpretări pentru aceste semne cu care unele persoane au venit pe lume.

Există diferite forme, diferite mărimi. În funcţie de posesor, unde e plantată, de acolo putem să aflăm nişte ciudăţeni. Cu ce har a venit? Sau în momentul în care i-a dat-o Dumnezeu, de ce i-a dat-o?

Popular se spune că a furat când era însărcinată cu tine, a furat o măslină şi a pus mâna la obraz şi i-a ieşit o măslină acolo, pe un picior, pe un braţ. Asta trebuia să îi apară persoanei respective ca un semn, ca un ghid, adică tu eşti ales de Divinitate., Mihai Voropchievici, Antena 3.

Există însă anumite taine pe care le ascund, mesaje cu informații esențiale despre caracterul și destinul unei persoane.

Nu toate acele pete care apar au aceeaşi culoare. Unele sunt mai proeminente, unele sunt mai vineţii, mai albăstrii, am văzut şi pete aproape de negru. Astea vin să ne ofere câte ceva.
Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a redat, la  Antena 3, principalele semnificații ale semnelor de naștere la femei și bărbați.  Le puteți descoperi mai jos!

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Ce semnifică de fapt un semn de naștere pe față/brațe, la bărbați

Mihai Voropchievici susține că cei care au un semn de naștere pe obraz, gât sau frunte sunt de regulă oameni cu un caracter dificil. Acest semn trădează o fire complicată, cu manifestări ciudate, diferite de ale celorlalți.

Dacă semnul de naștere se regăsește pe brațe sau pe mâini, acest lucru poate să vorbească despre un bărbat introvertit, sensibil.

O astfel de amprentă naturală, lăsată în această parte, a corpului vorbește despre o persoană cu responsabilități, care este înzestrată cu diverse talente. În general vorbește despre o persoană cu o fire blândă.

Semnificația semnelor din naștere pe spate, la bărbați

Semnul de naștere aflat pe spate, gât și fese are în vedere o persoană care posedă o intuiție puternic dezvoltată. Sunt acei oameni pe care nu poți să-i înșeli, au un fler și un instinct incredibil.

Semnul de naștere aflat pe picioarul stâng arată faptul că acel bărbat dobândește un caracter puternic. Poate fi un soț și un tată bun.

În schimb, dacă semnul de naștere se află pe piciorul drept ar putea indica note de egoism în caracterul acelei persoane.

Semne de naștere pe chip, la femei

Sigur, un semn de naștere localizat chiar pe chip nu este neapărat un motiv de bucurie pentru anumite femei, care cel mai probabil își doresc chipul curat, luminos. Cu toate astea, ar fi bine să știe, că o astfel de amprentă naturală are o conotație pozitivă și relevă aspecte uimitoare pe care le dobândește.

Semnul de naștere pe chip vorbește despre acea femeie care posedă o energie specială și care poate fi o mamă, soră, soție extraordinar de bună.

În cazul în care semnul de naștere se află poziționat pe mâini, acest lucru sugereasă modestia femeii respective.

Semne de naștere pe spate, la femei

Femeia care are un semn de naștere pe spate, gât și fese are o energie puternică, o voință de nestăvilit. Aceste femei reușesc să își atingă mereu obiectivul, să ajungă exact în punctul pe care și-l propun.

Dacă semnul este localizat în partea inferioară a spatelui, în zona lombarului, indică un caracter extrem de puternic. Asta nu înseamnă însă că persoanele respective nu au suflet bun, dar pot fi ușor mai incisive.

Semnul pe piciorul drept reprezintă semn de inteligență.

Semnul pe piciorul stâng vorbește despre acele femei conservatoare.

Important de știut este faptul că însușirile și energiile prezentate mai sus se manifestă și mai puternic în cazul în care semnele de naștere au o dimensiune mai mare.

În plus, semnul care are o formă rotundă este un semn de noroc. Forma alungită vorbește despre intenția unei persoane, iar celelalte semne pot sugera talente extraordinare.