Home » Life & Style » Știri mondene » 5 detalii nebănuite despre Marius Chivu, Nicu Rață din Las Fierbinți. Ce făcea până să joace în serialul de la PRO TV

5 detalii nebănuite despre Marius Chivu, Nicu Rață din Las Fierbinți. Ce făcea până să joace în serialul de la PRO TV

Manolică Anca / 04.06.2021, 17:44
5 detalii nebănuite despre Marius Chivu, Nicu Rață din Las Fierbinți. Ce făcea până să joace în serialul de la PRO TV

Cu siguranță, fanii serialului „Las Fierbinţi” de la PRO TV l-au remarcat, încă de la început, pe taximetristul Nicu Raţă, bărbatul voluminos, care se enervează extrem de rapid atunci când cineva se „ia” de mașina lui prețioasă. Dar cine este el, de fapt, în viața de zi cu zi. Iată câteva detalii nebănuite despre Marius Chivu, Nicu Rață din Las Fierbinți.

Detalii nebănuite despre Marius Chivu, Nicu Rață din Las Fierbinți

Mihai Bobonete, Mihai Rait, Marius Chivu, Mihai Mărgineanu sau Cuzin Toma sunt doar câțiva dintre actorii cunoscuți care joacă în serialul „Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre viața privată, cea din spatele camerelor de filmat, ei sunt extrem de discreți. De data aceasta, a venit rândul lui Marius Chivu, Nicu Rață din Las Fierbinți, să își spună povestea.

Până acum, acesta nu a mai făcut nicio declarație în ceea ce privește viața sa privată. Dacă toată lumea îl știe din serial ca fiind taximetristul voluminos care îşi iese uşor din fire dacă cineva atentează la cel mai drag bun al lui, taxiul cu care îşi câştigă banii de zi cu zi, cu toate acestea, el ascunde o mare suferință, care l-a adus chiar în cabinetul psihologului.

Ce făcea până să joace în serialul de la PRO TV

1. Marius Chivu s-a născut pe 15 august 1974, în Bucureşti, fiind absolvent al Institutului de Arte Teatrale şi Cinematografice „I. L. Caragiale” în clasa profesorului Florin Zamfirescu, promoţia 2000.

2. Pentru cei cărora li se pare că l-au mai văzut și prin alte părți pe Nicu Raţă, taximetristul şmecheraş din „Las Fierbinţi”, este important de menționat faptul că cctorul Marius Chivu nu este la primul său serial. El are deja o vastă experiență în spate şi în alte producţii, alături de o echipă de profesionişti.

Astfel, el a mai jucat în serialul „La Urgenţă”, de la TVR 1, în care interpreta rolul brancardierului Costel Durbacă, un individ voluminos şi opac, care dorea mereu să i se vorbească frumos, altfel se supăra imediat şi devenea ţâfnos. Personajul era un tip foarte sensibil despre care s-a descoperit că era bisexual, cu nevastă şi iubit. Pe lângă acest serial de succes, el a mai jucat și în nenumărate piese de teatru și filme, printre care „Trei Surori”, „Zoo Story” sau „Omul din subterană”.

Marius Chivu, Nicu Rață din Las Fierbinți
Marius Chivu, Nicu Rață din Las Fierbinți

Marius Chivu a încercat să facă stand-up

3. Chiar dacă în prezent este actor, Marius Chivu ar fi avut și un alt plan. El a declarat că a încercat să facă echipă de stand-up cu Ionuț Ciocia, Brânzoi din „Las Fierbinți”, însă nu s-au înţeles şi au încheiat colaborarea. Mai mult, acesta a spus, în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, că ar fi fost lăsat de izbeliște de către colegul ei

4. Totuși, dincolo de stand-up actorul a mai declarat că mai are un vis și acele este să joace într-o piesă de teatru alături de Mihai Bobonete.

„Am încercat să fac echipă de stand-up cu Brânzoi, dar e prost. Când am fost într-un pub, unde nu era lume, m-a lăsat şi a plecat acasă. Şi normal că m-am enervat. Ştii care e visul meu? Să joc o piesă de teatru cu tine (n.r. – Bobonete)”, a declarat Marius Chivu.

Detalii nebănuite despre Marius Chivu. A ajung la psiholog în urma divorțului

5. Marius Chivu și-a spus povestea în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete. Actorul din „Las Fierbinți”, de la PRO TV, s-a simțit în largul lui în fața colegului de platou, așa că și-a deschis sufletul pe cât de bine a putut. El a dezvăluit mai multe detalii despre divorțul de soția sa Dana Chivu, o colegă de breaslă, cu care are o fetiță.

Marius Chivu a fost invitat la podcastul lui Bobonete
Marius Chivu a fost invitat la podcastul lui Bobonete

Marius Chivu a povestit că divorțul a fost o mare lovitură în viața sa, care i-a adus foarte multă suferință. Acela a afost momentul în care a realizat că a rămas fără soție și fără copil, practic „fără nimic”. Din acest motiv, el a ajuns să se confrunte cu o depresie, ajungând să meargă la psiholog pentru a putea depăși acest moment. Mai mult, a susținut că din cauza plânsului și a suferinței a slăbit zece kilograme.

„Am avut o perioadă în care am slăbit foarte mult, am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns. Am fost şi la doctor, m-am certat cu un psihiatru. Am suferit după femeie, după copil, după viaţă… alergăm ca tâmpiţii după bani şi rămânem fără nimc.

Am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis, hai, gata, te-ai vindecat, 250 de lei/şedinţa. Am zis, băi, prea plângi, şi m-am dus la un psihiatru. După două ore, în care a dictat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj.”, a spus Marius Chivu în podcastul lui Mihai Bobonete.