Home » Life & Style » Știri mondene » 7 detalii surprinzătoare despre Gina Pistol. Momentul care i-a marcat viața

7 detalii surprinzătoare despre Gina Pistol. Momentul care i-a marcat viața

Manolică Anca / 24.09.2021, 12:02
Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Cu mulți ani de televiziune în spate, fanii o apreciază pentru spontaneitatea și naturalețea ei, atât în viața de zi cu zi, cât și pe micile ecrane. Însă, puțini știu că în spatele zâmbetului său frumos, se ascunde o dramă din copilărie.

Detalii surprinzătoare despre Gina Pistol

Gina Pistol este una din vedetele din România care a rezistat în showbiz, având numeroase colaborări cu marile televiziuni, de-a lungul timpului. Puțini știu însă că Gina Pistol a reușit să ajungă unde este astăzi pe propriile sale forțe, neavând în spate o familie bogată care să o susțină.

1. Georgeta Pistol, pe numele său din buletin, s-a născut pe în Roșiorii de Vede, județul Teleorman. Din păcate, ea a fost obișnuită de mică cu greul, părinții săi divorțând când ea avea doar șase ani, o vârstă mult prea fragedă pentru ca un copil să poate înțelege și să digere această ruptură.

Invitată în cadrul podcastului „Fain și Simplu” a lui Mihai Morar, Gina Pistol a avut un moment de vulnerabilitate în care a izbucnit în plâns, povestind despre momentele triste din copilăria sa, atunci când părinții ei divorțaseră și se judecau pentru a câștiga custodia copilului.

„M-aș reîntoarce la mine copil fiind. Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-au dus la o doamnă, nu știu cine este femeia aia, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmpla atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.

Nu a venit nimeni să îmi spună – Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită! – Femeia era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment.”, a dezvăluit Gina Pistol, cu ochii în lacrimi.

Gina Pistol, cu ochii în lacrimi

Gina Pistol, cu ochii în lacrimi2. Un alt detaliu legat de copilărie, pe care nu mulți îl cunosc, este faptul că aceasta a fost lăsată de mama ei, la doar trei zile de la naștere, în brațele bunicii. După ce s-a născut și fratele său, mama a dorit să o ia și pe ea acasă.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea.”, a spus bunica vedetei, cu ceva timp în urmă.

A lucrat a vânzătoare atât în orașul natal, cât și în București

3. Gina Pistol a absolvit Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede, după care a lucrat ca vânzătoare pentru a se putea întreține. Având aspirații mari, ea a venit în Capitală, unde a ocupat un post similar, doar că de această dată într-un magazin des frecventat de persoane publice.

4. Primii pași în showbiz i-a făcut pozând nud pentru Playboy, în 2000, apărând în alte două pictoriale pentru revistă până în anul 2006. În 2009 a fost desemnată „Cea mai sexy femeie din România” de către revista FHM. Ultima dată în care a pozat nud a fost în 2017, pentru Touch Magazine.

Gina Pistol, pictorial sexy
Gina Pistol, pictorial sexy

5. Odată pornită pe acest drum, Gina s-a orientat spre o carieră de model. Deși are doar 1,66 cm înălțime, asta nu a repezentat un impediment în a poza pentru diverși designeri celebri. De aici, nu a mai fost decât un pas până la a ajunge în televiziune.

6. În 2005, Gina Pistol a început să prezinte, alături de Catrinel Sandu, emisiunea „Nu suntem blonde” la postul Național TV, iar în iunie 2007 a devenit prezentatoare, alături de Bogdan Talașman, a emisiunii „Campionatul suporterilor” de pe Prima TV. Au urmat mai apoi mai multe apariții în diferite emisiuni de la PRO TV, din 2017 devenind prezentatoarea emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, iar din 2018 prezentatoarea Asia Express, ambele producții marca Antena 1.

7. Relațiile amoroase ale Ginei Pistol au fost subiecte foarte populare în presa mondenă din România. Printre bărbații cu care aceasta a format un cuplu se numără afaceriștii Codin Maticiuc și Nicole Saikaly și fotbaliștii Ciprian Marica și Mihai Răduț. Între 2013 și 2017, Gina Pistol a avut o relație cu omul de afaceri Alin Cocoș, din 2017, începând o frumoasă relație cu muzicianul român Smiley, căruia i-a dăruit, în martie, o fetiță, pe Josephine.
Smiley și Gina Pistol, alături de fiica lor
Smiley și Gina Pistol, alături de fiica lor

Cine a înlocuit-o pe Gina Pistol la Asia Express de la Antena 1

Milioane de telespectatori au așteptat cu sufletul la gură sezonul cu numărul 4, și iată că emisiunea este deja difuzată pe post. După ce s-au pus la punct detaliile importante în ceea ce privea un nou sezon Asia Express, iată că apărea și necesitatea găsirii unui noi prezentator, având în vedere că Gina Pistol intrase în concediu de maternitate. Așadar, producătoarea Mona Segall și colegii ei au ales-o pe Irina Fodor, nimeni alta decât soția lui Răzvan Fodor.

Gina Pistol, prezentatoarea show-ului „Asia Express”
Gina Pistol, prezentatoarea show-ului „Asia Express”

Vedeta este familiarizată cu trustul Intact, deoarece a înlocuit-o pe proaspăta mămică Gina Pistol și în emisiunea „Chefi la cuțite”. Soția lui Răzvan Fodor a acceptat propunerea fără să stea pe gânduri, mai ales că visa de ani buni să prezinte un reality show, iar Antena 1 i-a dat ocazia de a fi parte din acest proiect.