Home » Life & Style » Știri mondene » 7 vedete din România, bătute de partenerii lor de viață. Motivul șocant pentru care au fost snopite în bătaie

7 vedete din România, bătute de partenerii lor de viață. Motivul șocant pentru care au fost snopite în bătaie

Manolică Anca / 20.09.2021, 12:52
7 vedete din România, bătute de partenerii lor de viață. Motivul șocant pentru care au fost snopite în bătaie

Au spus că vor fi pentru o viață întreagă împreună, însă totul a sfârșit într-un mod cât se poate de dramatic. Multe vedete din România au ajuns să fie bătute de partenerii lor de viață, deși se spune că femeile „nu trebuie atinse nici măcar cu o floare”. De departe cel mai viralizat caz a fost cel al Biancăi Drăgușanu, care a „intrat” în mâinile partenerului său, Alex Bodi. Dar hai să aflăm și despre alte vedete.

1. Vedete din România, bătute de partenerii lor de viață. Alexandra Stan, bătută de iubitul impresar

În urmă cu aproximativ șapte ani, cântăreața Alexandra Stan trecea prin momente cumplite din cauza iubitului impresar, Marcel Prodan. Totul a ieșit la iveală când artista a fost găsită pe marginea unui drum național din Constanța de către un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere.

Alexandra Stan
Alexandra Stan

Ea a fost transportată de urgență la spital, fiind plină de vânătăi și cu ochiul umflat. Atunci, Alexandra l-a dat în judecată pe agresor, acesta fiind condamnat la șapte luni de închisoare cu suspendare și plata a 25.000 de euro, daune morale.

„A început să mă înjure şi să dea în mine. Ţin minte doar că eram ca un câine bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan, am încercat să trag frâna de mână. Am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. Când a oprit maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii.”, declara Alexandra Stan, la acel moment.

2. Daniela Crudu, bătută până a ajuns la Urgențe

Vedete din România, bătute de partenerii lor de viață. Daniela Crudu
Vedete din România, bătute de partenerii lor de viață. Daniela Crudu

Și frumoasa brunetă a fost victima agresiunilor fizice ale partenerului de viață. Aceasta a fost snopită în bătaie de iubitul său croat, Sego Dubravko, încât a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Bărbatul a tăbărât cu pumnii și palmele asupra ei, ea alegându-se cu nasul fisurat și cu mai multe contuzii la nivelul feței.

Dar acesta nu a fost singurul bărbat violent din viața sa. În trecut, ea a mai fost victima unor abuzuri din partea unui fost iubit, Mihai Costea, alias Nilă, care a bătut-o și chiar a ars-o cu țigara pe față.

3. Vedete din România, bătute de partenerii lor de viață. Andreea Spătaru

Prima asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, a avut și ea parte de un partener care crede că „bătaia este ruptă din Rai”. În urmă cu mai bine de opt ani, Ion Boschet devenea celebru după ce a tras-o de păr pe fosta vedetă Playboy în văzul tuturor, chiar lângă blocul în care el locuia. Incidentul violent a luat sfârșit abia după ce a ajuns poliția la fața locului, alertată de către vecinii speriați. Cu toate acestea, Andreea Spătaru i-a luat apărarea partenerului său.

„El mă iubește foarte tare și de asta a reacționat așa violent, dar el nu e omul pe care-l vedeți în acele poze”, a spus ea atunci.

Ion Boschet și Andreea Spătaru
Ion Boschet și Andreea Spătaru

4. Ioana Filimon, bătută și așezată la aceeași masă cu amanta

Fosta „Miss România” a trecut prin clipe groaznice din cauza iubuitului său turc. Acesta reușea să se întoarcă în țară anul trecut, după ce ar fi scăpat de sub sechestrul acestuia. Ea a povestit despre bătăile pe care le-a primit de la bărbat, amintind și despre un incident în care a fost umilită de-a dreptul, fiind pusă la aceeași masă cu amanta lui.

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal (…) Am avut și vânătăi și am avut nevoie și de îngrijiri medicale, din păcate”, a declarat Ioana Filimon.

Vedete din România, bătute de partenerii lor de viață. Ioana Filimon și iubitul turc
Vedete din România, bătute de partenerii lor de viață. Ioana Filimon și iubitul turc

5. Roxen, șantajată și lovită de partener

Roxen, cântăreața care a reprezentat România la Eurovision, a trecut și ea printr-o relație toxică, fiind șantajată, abuzată emoțional și lovită de tânărul căruia de care era îndrăgostită. , dar la care nu mai ia în calcul să se întoarcă.

„Nu, nu îmi doresc o împăcare cu fostul meu prieten, nu îmi doresc să–mi retrag plângerea pe care am făcut-o în momentul în care am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită. Nu aș avea de ce să fac asta, chiar dacă am fost șantajată în continuare, și după depunerea plângerii.”, a scris Roxen pe o rețea de socializare.

Roxen, șantajată de partener
Roxen, șantajată de partener

6. Vedete din România, bătute de partenerii lor de viață. Brigitte Pastramă, lovită în parcare

Pentru Brigitte Pastramă bătaia nu mai reprezintă un incident, o greșeală, o scăpare și nici o noutate. În urmă cu un an au apărut niște imagini în care aceasta era agresată într-o parcare de către actualul său soț, Florin Pastramă. Dar nu este prima dată când Brigitte ia toată vina asupra ei, la fel procedând și în cazul scandalului cu bătaia din shaormerie.

„Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus (..) Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat“, a spus atunci Brigitte.

Brigitte, agresată în parcare
Brigitte, agresată în parcare

7. Bianca Drăgușanu, bătută măr de Alex Bodi

De-a lungul timpului, Bianca a fost o prezență constată pe prima pagină a ziarelor de scandal. Nu de mult, blondina a fost iar în atenția presei după ce a trecut prin niște momente greu de imaginat. Pe vremea când încă era într-o relație cu Alex Bodi, și părea că totul începe să meargă, în sfârșit, bine între ea și omul de afaceri, au ieșit la iveală niște imagini care au șocat o țară întreagă.

Cu fața umflată, un ochi tumefiat și ținându-se de abdomen, blondina abia reușea cu greu, ajutată fiind de Bodi, să iasă din mașina acestuia. Vizibil supărată și plină de dureri, aceasta a intrat în vila din Pipera fără să îi pese că era filmată de o mulțime de cameramani.

Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi
Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi

Ce a declarat Alex Bodi în acest sens: „Nu am nicio scuză”

Invitat în cadrul emisunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, omul de afaceri a mărturisit că, de-a lungul relației, au existat momente în care a lovit-o pe Bianca Drăgușanu, dar că regretă acest lucru. Alex Bodi a povestit că relația lor a avut multe angoase, iar certurile ajungeau rapid la înjurături și violențe.

Mai mult, a spus că blondina obișnuia să îl trateze urât când se certau din cauza geloziei, sărind chiar și la bătaie. Deși spune că nu are nicio scuză pentru că a lovit-o, el consideră că gesturile sale au fost justificate.

„În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez. Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește.”, a declarat acesta.

De asemenea, au apărut numeroase speculații și în ceea ce privește faptul că afaceristul este cercetat într-un dosar de proxenetism, spunându-se că, în timpul relației cu Bianca Drăgușanu, i-ar fi cerut blondinei să meargă la produs. Însă, în ciuda tuturor zvonurilor care au circulat, Bodi a infirmat toate aceste lucruri.

„Doamne ferește, niciodată. Sub nicio formă. Nici nu s-a pus problema de așa ceva. Bianca a fost cu mine, în doi ani de relație, un an jumate numai în vacanță. Nu există nici cea mai vagă urmă de discuție despre așa ceva”, a mărturisit acesta, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.