Home » Life & Style » Știri mondene » 8 vedete celebre care au comis infracțiuni și au scăpat nepedepsite

8 vedete celebre care au comis infracțiuni și au scăpat nepedepsite

Balan Daniel / 26.01.2022, 11:20
8 vedete celebre care au comis infracțiuni și au scăpat nepedepsite

Am putea spera că toată lumea este egală în fața legii, dar atunci când vine vorba de justiție, există unii care par să scape mai ușor decât restul de sancțiuni. Este posibil ca celebritățile să se supună, din punct de vedere tehnic, acelorași reguli ca și civilii, dar atunci când le încalcă, consecințele par mult mai puțin severe. Iată o listă de vedete celebre care au comis infracțiuni, dar au scăpat basma curată.

Ce vedete celebre care au comis infracțiuni și nu au fost pedepsite

Cântăreți, actori și sportivi au profitat de poziția lor pentru a comite diverse infracțiuni și fără a fi pedepsiți. A fi o celebritate are avantajele sale, pentru că, pe lângă faptul că înregistrează câștiguri faoarte mari sau călătorește în toată lumea, poate scăpa de justiție. Iată câteva vedete celebre care au comis infracțiuni, dar nu au fost pedepsite.

1. Bill Murray

Bill Murray a fost dat în judecată de soția sa, Jennifer Butler Murray, în 2008. Femeia l-a acuzat de alcoolism, dependență de droguri, comportament abuziv, dependențe sexuale, adulter și abuz fizic. Aventura s-a încheiat doar cu un divorț.

Bill Murray
Bill Murray

2. Vedete celebre care au comis infracțiuni. David Bowie

Cântărețul a fost acuzat de două fete minore că a întreținut relații sexuale cu ele. Prima se numește Dana Gillespie, iar fapta a avut loc în 1964, când ea avea 14 ani, iar el 17. Cealaltă fată este Lori Mattix, care s-a întâlnit cu Bowie în 1972, la vârsta de 15 ani.

3. Laura Bush

Laura Bush a fost Prima Doamnă a Statelor Unite din 2001 până în 2009, cât timp soțul ei, George W. Bush, a fost președinte. Deși a avut întotdeauna o imagine bună, în 1963, pe când avea 17 ani, a trecut pe lângă un stop și a intrat în coliziune cu o altă mașină, ucigându-l pe șofer. Tânăra a scăpat nevătămată și a fost declarată liberă de răspundere.

4. Chris Brown

În 2013, cântărețul și bodyguardul său au petrecut doar 36 de ore în închisoare, fiind acuzați de agresiune gravă, dar când s-au prezentat în fața instanței, aceasta a respins acțiunea ca fiind o infracțiune minoră și au fost eliberați fără cauțiune.

5. Vedete celebre care au comis infracțiuni. Cardi B

Rapperița a mărturisit că a drogat și jefuit bărbații care doreau să facă sex cu ea pe vremea când lucra ca dansatoare exotică, înainte de a deveni celebră. Deși a comis crima înainte de a deveni celebră, după ce a mărturisit, nu a fost acuzată de nimic.

Cardi B
Cardi B

6. Alec Baldwin

În 2014, actorul a fost arestat pentru tulburarea ordinii publice după ce a mers pe bicicletă în sens invers. După ce polițiștii l-au tras pe dreapta, Alec a început să țipe la ei. Judecătorul nici măcar nu i-a dat o amendă, ci doar i-a cerut să se poarte frumos.

De asemenea, anul trecut, Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie pe platourile de filmare! Acesta a tras cu o armă de recuzită în timpul filmărilor, iar femeia nu a mai fi salvată, în ciuda eforturilor imense ale medicilor.

7. Khloé Kardashian

În 2007, starul a fost condamnat la 3 ani de eliberare condiționată pentru conducere sub influența alcoolului. Încălcând sentința, ea a fost condamnată la 30 de zile de închisoare, unde a petrecut doar 3 ore pentru „bună purtare”.

8. Vedete celebre care au comis infracțiuni. Paris Hilton

Celebra blondă, Paris Hilton, a fost prins conducând sub influența alcoolului. Judecătorul i-a dat 45 de zile de închisoare, dar a petrecut 40 de zile în arest la domiciliu, la conacul ei.