Home » Film & Seriale » Actorul Pierce Brosnan și soția lui, Keely Shaye Smith, povestea de dragoste care bate orice scenariu de film. Sunt împreună de 27 de ani. Imagini de colecție din ziua nunții

Actorul Pierce Brosnan și soția lui, Keely Shaye Smith, povestea de dragoste care bate orice scenariu de film. Sunt împreună de 27 de ani. Imagini de colecție din ziua nunții

Manolică Anca / 09.08.2021, 15:14

Actorul Pierce Brosnan și soția lui, Keely Shaye Smith, sunt la fel de îndrăgostiți ca în tinerețe. Povestea lor de iubire bate orice scenariu de film și este un exemplu la Hollywood. Imagini de colecție din ziua nunții

Povestea de dragoste dintre Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith bate orice scenariu de film

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith se pot lăuda cu cea mai frumoasă poveste de iubire de la Hollywood. Cei doi sunt împreună de 27 de ani, recent sărbătorind 20 de ani de când au devenit soț și soție. Și cum au dorit să împărtășească acest moment special și fanilor lor de pe rețelele de socializare, aceștia și-au făcut urări și publice. Deși sunt împreună de aproape trei decenii, cei doi au vrut să arate din nou tuturor că, pe zi ce trece, se iubesc tot mai mult.

„Încă ești alesul meu. Aniversare fericită de 20 de ani @piercebrosnanofficial. Îți mulțumesc pentru cadoul iubirii și prieteniei tale. Lumea este mai frumoasă cu tine în ea! 4-8-94/ 8-4-2001”, a scris Keely, notând și cele două date speciale din viața lor, ziua în care au format cuplu, 8 aprilie, și ziua în care au devenit soț și soție, 4 august, alături de o poză de la nunta lor.

Mesajul lui Keely Shaye Smith pentru soțul său
Mesajul lui Keely Shaye Smith pentru soțul său

Nici actorul nu s-a lăsat mai prejos, surprinzându-și fanii cu un frumos colaj în care a pus două poze, una cu ei din tinerețe și una cu ei de acum, în descrierea căruia a scris un mesaj emoționant: „Aniversare fericită, iubita mea Keely, iubirea mea devine tot mai puternică pentru tine”.

Pierce Brosnan, o poveste tragică de iubire

Keely Shaye Smith, femeia alături de care fostul James Bond a ales să își petreacă viață, este jurnalistă, autoare și gazdă de show-uri TV și l-a cucerit pe actor cu bunătatea ei infinită. Femeia a fost un sprijit adevărat după moartea fostei sale soții, Cassandra, care a fost răpusă de cancer ovarian, și i-a fost alături și când fiica lui a murit din cauza aceleiași boli necruțătoare.

Fosta soție, Cassandra Harris, avea doi copii cu regretatul ei soț. Cu Brosnan s-a căsătorit în 1980, trăind o frumoasă poveste de iubire alături de el, până când boala necruțătoare a răpit-o, la numai 45 de ani, de lângă el. Și din păcate, actorul nu a putut decât să privească neputincios cum această boală îi răpește două dintre cele mai dragi ființe.

Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith în tinerețe
Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith în tinerețe

Cu toate acestea, Pierce Brosnan nu și-a pierdut speranța și și-a început o nouă relație cu fosta jurnalista Keely Shaye Smith, care s-a dovedit a fi marea lui iubire. Aceasta i-a fost mai întâi o foarte bună prietenă si abia apoi i-a devenit soție. Cuplul are împreună doi copii, pe Dylan si Paris, care au moștenit trăsăturile fizice ale părinților lor și încearcă să își facă un nume în lumea modei.

„Iubesc vitalitatea și pasiunea ei. Are această putere fără de care nu aș fi reușit să trăiesc. Când Keely se uită la mine, mă înmoi de fiecare dată”, a declarat fostul James Bond, într-un interviu, acum ceva timp.

Când nu sunt împreună pe covorul roșu al vreunei premiere de film, Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith își petrec timpul în Hawaii, destinația favorită de vacanță a actorului.