Home » Life & Style » Știri mondene » Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce se întâmplă între ei, după 15 ani de căsnicie

Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce se întâmplă între ei, după 15 ani de căsnicie

Violeta Badea / 01.07.2021, 16:18

Șoc în lumea showbizului din România! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Anunțul că cei doi se despart i-a surprins pe mulți, deoarece cuplul și-a reînnoit jurămintele la începutul acestei luni. Iată de ce divorțează Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după 15 ani de căsnicie.

Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după 15 ani de căsnicie

De-a lungul timpului, presa a vehiculat de mai multe ori că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, dar zvonurile s-au dovedit a fi doar niște alarme false. La ora actuală, cuplul pare că s-a decis să facă acest pas și să meargă pe drumuri diferite, după 15 ani de căsnicie. Prima reacție în cazul acestei despărțiri a avut-o Laurențiu Reghecampf. Antrenorul român a fost contactat de jurnaliștii de la Playsport.ro și nu a negat informația apărută în spațiul public, dar nici nu a confirmat-o.

„Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Cei doi s-au căsătorit pe data de 14 iunie a anului 2008, în Las Vegas, iar pe data de 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania. Deși s-a pus la îndoială de multe ori iubirea lor, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pozat mereu într-o familie fericită. Unul dintre motivele despărțirii ar putea fi amanta antrenorului despre care vorbea Gigi Becali, în luna februarie a acestui an. Patronul FCSB nu a crezut niciodată în dragostea celor doi și a făcut mai multe dezvăluiri incendiare.

„Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit.”, a declarat Gigi Becali, citat de aceeași sursă.

Laurentiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurentiu Reghecampf și Anamaria Prodan

La un pas de divorț?

Anamaria Prodan neagă și de această dată divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara a oferit prima declarație, în exclusivitate pentru PlaySport.ro, după anunțul care a șocat pe toată lumea. Anamaria Prodan a susținut că este vorba de o altă alarmă falsă și că nimic din ceea ce a apărut în presă nu este adevărat. Mai mult decât atât, impresara a susținut că a luat masa cu soțul ei și nu se pune problema de nicio despărțire.

„Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a precizat Anamaria Prodan.

În discuția respectivă a intervenit și Laurențiu Reghecampf junior. Tânărul, în vârstă de 12 ani, nu înțelege de ce părinții lui sunt puși într-o lumină proastă prin presă. Acesta și-a dorit să clarifice lucrurile și a transmis tuturor că părinții lui nu vor divorța.

„Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună.”, a spus Laurențiu Reghecampf junior.

Anamaria Prodan, reacție despre presupusa amantă a lui Reghe

Anamaria Prodan a reacționat în cazul informațiilor despre presupusa amantă a lui Reghe. Celebra impresară a ținut să infirme toate aceste zvonuri care circulă pe seama ei și a soțului său.

Reacția acesteia vine după ce în presa din România a apărut declarația lui Reghe care confirmă divorțul. Anamaria Prodan spune că totul nu este decât o glumă din partea acestuia. În timp însă se va vedea adevărata realitatea despre relația lor.

Cert este că Anamaria Prodan a făcut publice toate mesajele intime dintre ea și Reghe, pentru a le arăta tuturor astfel ce sentimente puternice de iubire și respect există între ei.

În plus, Anamaria nu s-a abținut și a comentat și asupra subiectului referitor la presupusa amantă a lui Reghe. O parte din mesajul ei, postat pe Instagram, se găsește mai jos.

„Amantă? Pentru ce? Să ne facă curățenie prin baie? Măi măi! În familia mea sunt reguli creștine în primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatăl meu. Oricine greșește din familie plătește! Ghinionul vostru este că la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus nici în altele nimic. Sunt mici fără oua fără personalitate fără coloană vertebrală fără putere. Sunt gâște! Întâi fă-ți nevasta să se simtă bine, că ea îți spune adevărul dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca să-ți ia cașcavalul și dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel (…) O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou în casa noastră. Iar eu să bat amante ??? Păi sunt bătute de soartă”.

Cine este presupusa amantă a lui Reghe

Femeia despre care se spune că se iubește cu Reghe este Florentina Ana-Maria Raiciu, o tânără superbă care a pozat în toată splendoarea ei într-o revistă dedicată bărbaților.

Ea a fost protagonista unui pictorial incendiar, în 2013, pentru Playboy. Aceasta a lucrat și ca asistentă tv la Antena Stars.

Florentina Ana-Maria Raiciu
Florentina Ana-Maria Raiciu

Despre această tânără, în vârstă de 31, s-a spus că se iubește cu Reghe de aproximativ 8 ani. Într-o intervenție pentru GSP, Anamaria Prodan a atins și acest subiect.

„Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine(…) Nu există!

Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor unor… gunoaie? Nu știu dacă cineva mă judecă. Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… Ce fel de om ar trebui să fie Laurențiu Reghecampf? Eu nu am văzut nimic, ca să zic că a avut dreptate Becali”

Cine este Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a născut pe data de 17 decembrie 1972. Aceasta este fiica Ionelei Prodan și a lui Traian Tănase. Are o soră pe nume Anca. Tatăl ei a încetat din viață pe vremea când Anamaria avea doar 19 ani. Între anii 1998 și 2007, impresara a fost căsătorită cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu și împresună au două fete: Rebecca și Sarah. Pe data de 14 iunie 2008 s-a căsătorit în Las Vegas cu Laurențiu Reghecampf. Pe data de 31 august 2008, Anamaria Prodan l-a adus pe lume pe băiatul lor, Laurențiu Junior . Cei doi au grijă și de Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Laurențiu, născut în 2001.

Anamaria Prodan este o impresară de fotbal de succes, realizatoare TV și fotomodel. Anamaria Prodan a ocupat funcția de președinte de club la CS Buftea în perioada când echipa juca în Liga a II-a, apoi la FC Snagov, președinte executiv la FC Universitatea Cluj, manager general în Liga I la FC Gloria Bistrița și Concordia Chiajna.

Cine este Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf s-a născut pe data de 19 septembrie 1975, în Târgoviște și este un fost fotbalist si actual antrenor. Acesta a debutat ca fotbalist în anul 1995 la Chindia Targoviste unde a jucat până în 1996. De-a lungul timpului, Reghe a mai jucat la Steaua București, Litex Loveci, FC Energie Cotbus, Alemannia Aachen și FC Kaiserslautern.

Ca antrenor, acesta a lucrat la FC Snagov, Universitatea Craiova, Gloria Bistrița, Voința Snagov, Concordia Chiajna, Steaua București, Al-Hilal FC, Litex Loveci, Al Wahda și Al Wasl. Laurențiu Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan pe data de 14 iunie 2008 în Las Vegas. Antrenorul mai are un copil, Luca, din prima căsnicie cu Mariana.