Home » Life & Style » Știri mondene » Adevărul nebănuit despre relația dintre Andreea Mantea și tatăl copilului ei. „Sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit”. Confesiunea impresionantă

Adevărul nebănuit despre relația dintre Andreea Mantea și tatăl copilului ei. „Sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit”. Confesiunea impresionantă

Violeta Badea / 18.06.2021, 15:52

Andreea Mantea spune totul despre relația cu Cristi Mitrea! Deși au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urma căruia a rezultat un copil, ceva s-a întâmplat și lucrurile nu au mai funcționat între ei. Frumoasa vedetă de la Kanal D s-a hotărât să spună adevărul despre relația pe care a avut-o cu tatăl băiețelului ei. Iată confesiunea impresionantă a Andreei Mantea.

Adevărul nebănuit despre relația dintre Andreea Mantea și tatăl copilului ei

Andreea Mantea s-a hotărât să vorbească despre relația pe care a avut-o cu Cristi Mitrea, după ce acesta a făcut anumite afirmații în cadrul unui interviu. Deși cei doi s-au iubit foarte mult la început și a apărut pe lume David, ceva s-a întmplat și lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă.

Vedeta Kanal D a decis să-și crească singură băiețelul, dar extrem de frumos. David este foarte frumos, isteț și se vede că a primit o educație exemplară. Frumoasa brunetă nu și-a dorit niciodată să ofere detalii despre viața sa personală, dar auzind declarațiile lui Cristi Mitrea a decis să spună adevărul despre relația pe care au avut-o cei doi, dar și despre relația pe care fostul său partener a avut-o cu fiul lor.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec. Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.”, a declarat Andreea Mantea, citată de wowbiz.ro.

Andreea Mantea, David și Criti Mitrea
Andreea Mantea, David și Criti Mitrea

„Sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit”. Confesiunea impresionantă

Andreea Mantea a negat afirmația lui Cristi Mitrea care a susținut că are o relație magnifică cu fiul său. Vedeta Kanal D a fost deranjată de atitudinea fostului său partener care se mândrește acum cu copilul său, dar în momentele delicate nu a fost alături de el și nici măcar nu l-a recunoscut. Frumoasa brunetă susține că David nu mai vrea să audă de tatăl său, deși ea i-a conturat o imagine perfectă. De asemenea, Andreea Mantea a mărturisit că băiețelul era extrem de neliniștit când trebuia să meargă la Cristi Mitrea.

„Acum David este liniștit. A trecut peste multe întâmplări și dezamăgiri cu bine. A crescut cât de cât și percepe altfel lucrurile. A ințeles atât cât trebuia să înteleagă la vârsta lui. Este bucuros că nu mai e nevoit să simtă teama de a merge la tatăl lui, iar eu sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit.

Referitor la viața mea personală din prezent, vă pot spune că mi-am gasit echilibrul și că mi-e bine așa, în liniște și intimitate, sperând să fiu lăsată să îmi cresc copilul frumos și fără să sufere mai târziu, văzând fel și fel de declarații murdare și mincinoase, spuse doar pentru un dram de celebritate. Sper că voi, toți cei care îmi sunteți alături mereu, să înțelegeți demersul meu, dar și motivul pentru care nu am putut să fac publice aceste lucruri până acum și de ce totuși aleg să fac asta în acest moment. Vă mulțumesc!”, au fost declarațiile vedetei de la Kanal D.

Cum s-au cunoscut Andreea Mantea și Cristi Mitrea

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în urmă cu 6 ani, în show-ul Burlacul de la Antena 1. S-au văzut, s-au plăcut și au început o frumoasă poveste de dragoste. Ulterior, prezentatoarea de la Kanal D a rămas însărcinată și toată lumea aștepta ca relația lor să treacă la următorul nivel.

În loc să ajungă la Starea Civilă, Andreea Mantea și Cristi Mitrea au decis că este mai bine să meargă pe drumuri diferite, iar frumoasa brunetă a decis să-și crească copilul singură. Pe vremea aceea, luptătorul MMA s-a îndoit de faptul că este tatăl lui David. Motivul pentru care a ajuns la această concluzie este că a aflat de sarcina Andreei după ce ei doi s-au despărțit.