Home » Life & Style » Știri mondene » Anamaria Prodan goală. Cum au ajuns imagini cu ea dezbrăcată pe internet

Anamaria Prodan goală. Cum au ajuns imagini cu ea dezbrăcată pe internet

Manolică Anca / 01.12.2021, 16:49
Anamaria Prodan goală. Cum au ajuns imagini cu ea dezbrăcată pe internet

Anamaria Prodan este implicată, fără să vrea, într-un nou scandal, după ce niște fotografii cu ea goală au fost „scăpate” pe internet! Pozele apar într-o perioadă în care ea se află în plin divorț cu tatăl băiatului ei, Laurențiu Reghecampf. Cum a reacționat impresara la toată situația creată.

Fotografii cu Anamaria Prodan goală fac înconjurul internetului

Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pare că este departe de a se încheia. Cu toate că cei doi nu mai locuiesc împreună, iar bărbatul deja și-a găsit o altă femeie, ei încă figurează în acte ca fiind soț și soție. Acest lucru a fost confirmat chiar de impresară, care a spus că nici până acum nu ar fi primit actele de divorț pe care să le semneze.

Apele par să fie și mai tulburi după ce luni, 29 noiembrie, au apărut pe internet câteva fotografii cu Anamaria Prodan (49 de ani) în care apare complet goală. Acestea au devenit rapid virale, circulând pe toate rețelele de socializare. Se pare că aceste fotografii pe care Anamaria Prodan voia să le vadă doar câțiva ochi au ajuns pe mâna cui nu trebuie.

Anamaria Prodan: „Cine a dat aceste fotografii va plăti”

Impresara sexy se află într-o situație delicată, după ce o serie de fotografii cu ea total dezbrăcată circulă de două zile pe intenet. Anamaria Prodan spune că imaginile în care apare goală, într-un vestiar, au fost trimise chiar de către ea încă actualului soț, Laurențiu Reghecampf, în luna septembrie!

Vizibil deranjată dar și cumva flatată, având în vedere că la cei 49 de ani ai săi impresara arată senzațional, aceasta caută acum să descopere cine este responsabil pentru un asemenea lucru. Ea a mărturisit că nu se aștepta la o astfel de situație și a ținut să sublinieze că cel care este responsabil de răspândirea acelor fotografii va plăti din punct de vedere legal.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Ea bănuiește că ar fi cineva apropiat încă actualului soț, pentru că, după cum a precizat, aceste fotografii i le-a trimis numai lui. Vedeta este șocată de faptul că este pusă într-o astfel de postură și declară că niciodată nu și-a permis nimeni așa ceva.

„Eu deja știu cine a dat aceste fotografii. Știu cum au ajuns în presă, știu cine le-a distribuit. Știu că sunt venite și din partea respectivă, din galeria Stelei. Știu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocații mei deja s-au ocupat, la Poliție a fost totul aranjat, și povestit, și scris.

Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii și cine le-a luat din mail-ul soțului meu, va plăti. În timp foarte, foarte scurt”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click.ro.

Cu toată că postura în care este pusă nu este una tocmai fericită, sexy-impresara a ținut să posteze şi un mesaj cu direcție către persoana care a distribuit aceste fotografii nud cu ea. Anamaria Prodan se declară foarte mândră de aspectul său fizic, la cei aproape 50 de ani.

„M-am născut să vedeţi şi voi ceva frumos! Pentru că toată viaţa mea am luat din orice lucru rău doar partea bună, astăzi am să fac la fel şi vă promit că cine a îndrăznit să le publice va avea cât de curând o poză cu cătuşe la mâini. Asta pentru că nud ştim că arată penibil şi nu îşi permite”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, la al doilea divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în luna iunie a anului 2008. Deși se știau încă din copilărie și mai fuseseră împreună în trecut, fiecare a ales să își vadă de viața lui, cu alt partener. Au considerat că erau prea tineri și nu era timpul pentru o căsătorie. Cei doi au redevenit un cuplu în anul 2008, după ce trecuseră deja printr-un mariaj și un divorț.

Anamaria a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, între anii 1998 și 2007. Împreună, au două fiice, pe Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani). Laurențiu a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer, din 1994 până în 2008. Împreună au un fiu, pe Luca (19 ani), care trăiește cu mama lui în Germania.