Home » Life & Style » Știri mondene » Când începe sezonul 18 Las Fierbinți. Data anunțată de PRO TV

Când începe sezonul 18 Las Fierbinți. Data anunțată de PRO TV

Nechifor Ioana / 19.01.2021, 17:50

Adorat de public, având în vedere audiențele uriașe de care se bucură în fiecare sezon, Las Fierbinți revine la PRO TV. Prezent de ani buni pe micul ecran, serialul a ajuns la sezonul 18, care va debuta la începutul lunii februarie. Cel mai recent sezon promite noi peripeții, glume și situații amuzante.

Sezonul 18 Las Fierbinți la PRO TV

Las Fierbinți, cel mai longeviv serial din România, a ajuns la sezonul cu numărul 18. Telespectatorii sunt nerăbdători să-și revadă personajele principale și să urmărească noi peripeții.

Prin intermediul unui comunicat de presă, PRO TV a anunțat data lansării sezonului 18. Așadar primul episod din acest nou sezon va putea fi urmărit marți, pe 2 februarie.

Ne bucurăm să fim din nou prezenți în casele oamenilor. Promitem un nou sezon cel puțin la fel de inedit și haios ca toate cele de până acum. Suntem fericiți să revenim, entuziasmați să ne primiți și recunoscători că ne priviți, spune Anca Dumitra.

Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel, Gianina, dar și alte personaje ale celebrului serial se vor afla în același sat, aceeași țară, însă vor fi protagoniștii unor noi întâmplări menite să stârnească hohote de râs și distracția.

Sezonul 18 Las Fierbinți
Sezonul 18 Las Fierbinți

Las Fierbinți, de 9 ani la PRO TV

În regia lui Dragoș Buliga, serialul a debutat la PRO TV pe data de 1 martie 2012. Tema muzicală a serialului este compusă și interpretată de Mihi Mărgineanu și se numește Zarința Zanga. Pe lângă acest rol de compozitor și interpret, Mihai apare și în distribuția serialului, unde îl joacă pe Ardiles.

De-a lungul timpului, actori consacrați din România au apărut în serialul de la PRO TV.

Astfel, din ditribuție au făcut și fac parte: Celentano (Adrian Văncică), Vasile (Gheorghe Ifrim), Giani (Constantin Diță), Bobiță (Mihai Bobonete), Dorel (Mihai Rait Dragomir), Robi (Leonid Doni), Dalida (Ecaterina Ladin), Gianina (Anca Dumitra), Firicel (Cuzin Toma), Ardiles (Mihai Mărgineanu), Aspirina (Mirela Oprișor), Doru (Iulian Postelnicu), Moș Peleus (Horațiu Mălăele), Rapidoaica (Maia Morgenstern), Nicu Rață (Marius Chivu), Brânzoi (Ion Ionuț Ciocia).

Celentano află salariul Andreei Esca de la PRO TV

Unul dintre momentele apărute în Las Fierbinți care s-a bucurat din plin de succes este cel în care Celentano, interpretat de Adrian Văncică, o întreabă pe Andreea Esca ce salariu are la PRO TV.

Acest subiect care a stârnit de-a lungul timpului curiozitate ajunge astfel și în serialul de comedie, iar reacția lui Celentano este fabuloasă.

Ce salariu aveți? – vrea el să știe, iar răspunsul nu întârzie să apară. Știrista îi șoptește la ureche, moment în care Celentano reacționează imediat: Pe an?

Andreea Esca îl ia însă prin surprindere prin răspunsul ei. Pe lună! , îl asigură ea. Răspunsul vedetei PRO TV îl lasă fără cuvinte pe simpaticul personaj.

Ce cuprinde grila de primăvară PRO TV

Din grila de primăvară a postului PRO TV mai fac o mulțime de producții care s-au bucurat până acum de succes și de atenția telespectatorilor.

Românii Au Talent, show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș, va fi difuzat în această primăvară de două ori pe săptămână. Noutăți sunt și în ceea ce privește componența juriului. Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu și Alexandra Dinu vor face echipă în cel mai nou sezon al show-ului de divertisment.

Aflat la al doilea sezon, Imperiul Leilor îi aduce la PRO TV pe investitorii Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Șucu, Mohammad Murad și Dragoș Petrescu.

Tot la al doilea sezon se află și Șef sub acoperire. În cadrul acestei emisiuni, șefii devin angajați și îți supraveghează astfel angajații pentru a vedea comportamentul lor la locul de muncă.

Serialul de comedie Profu revine în atenția publicului. Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu se întorc în fața telespectorilor cu noi ipostaze din cel de-al doilea sezon al producției.