Home » Life & Style » Știri mondene » Care este, de fapt, vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D

Care este, de fapt, vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D

Manolică Anca / 16.06.2021, 10:23
Care este, de fapt, vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D

Postul de televiziune Kanal D se bucură de multă notorietate grație show-urilor difuzate, dar și vedetelor care mai de care mai îndrăgite. Însă care este, de fapt, vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D? Este foarte apreciată și populară, emisiunea ei bucurându-se de audiențe pe măsură. Iată despre cine este vorba.

Care este vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D

Emisiunea Teo Show difuzată de postul de televiziune Kanal D se bucură de un mare succes, prin urmare audiențele sunt foarte mari. Bineînțeles, și salariul prezentatoarei Teo Trandafir este pe măsură. În vârstă de 53 de ani, Teo Trandafir este cu certitudine una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune de la noi din țară și vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D.

Și nu este nimic suprinzător, dacă stăm să ne gândim că are o experiență de zeci de ani de televiziune în spate, lucrând la cele mai mari trusturi din România. A acumulat experiență lucrând pentru un timp la Antena 1, apoi la Pro tv, iar în prezent, de câțiva ani de zile se află la cârma emisiunii care îi poartă numele, de la Kanal D.

De-a lungul timpului, a știut cum să capteze atenția telespectatorilor, să ajungă în topul preferințelor publicului și să reușească să se și mențină în top. Este cu siguranță o profesionistă desăvârșită, care își face meseria cu multă pasiune și devotament. Spontană și cu mult umor, ea este foarte iubită de public.

Teo Trandafir, vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D
Teo Trandafir, vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D

„Sunt plătită decent”

Deși vedeta a fost mereu discretă privind situația ei financiar și nu a dezvăluit niciodată suma concretă pe care o câștigă din televiziune, în presă nu au ezitat să apară zvonuri legate de salariul fabulos al vedetei. Potrivit acestora, Teo Trandafir, moderatoarea emisiunii Teo Show de la Kanal D, ar câștiga lunar 20.000 de euro.

După apariția acestor zvonuri, Teo Trandafir a simțit nevoia să vorbească și să clarifice cum stă, de fapt, treaba. Ea a negat zvonul conform căruia ar câștiga atâția bani, spunând că suma nu este reală, numind-o chiar a fi „fabuloasă”

„Aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent. Au fost mulţi cei care şi-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulţit cu 12 luni şi au făcut ei socoteala cât am câştigat eu într-un an. Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun nişte benzină, poate am nişte rate.” , a declarat Teo, la un moment dat, pentru libertatea.ro.

Teo Trandafir: „Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu”

Prezentă în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Teo Trandafir a vorbit și despre acest subiect al banilor. Ea susține că nu este atât de bogată pe cât și-ar dori și nici nu are un salariu foarte mare, precum s-a tot zvonit. Potrivit spuselor sale, venitul ei ar fi unul mare comparativ cu al unui profesor universitar, dar mic comparativ cu al unui primar.

„Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac… încât după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui.”, a spus Teo Trandafir în emisiunea lui Denise Rifai.