Home » Life & Style » Știri mondene » Cât a ajuns să ceară pentru o cântare artista Maria Cârneci

Cât a ajuns să ceară pentru o cântare artista Maria Cârneci

Alexandru Cazacu / 26.08.2021, 09:56
Cât a ajuns să ceară pentru o cântare artista Maria Cârneci

Maria Cârneci se numără cu siguranță printre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi din țară, iar mulți români își doresc ca artista să le cânte la evenimente. Cât a ajuns să ceară Maria Cârneci pentru o cântare, veți afla în următoarele rânduri.

Despre Maria Cârneci, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară

După cum spuneam și mai sus, Maria Cârneci este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară și lăutărească din România, iar foarte multe persoane îi apreciază activitatea artistică. Artista s-a născut la data de 22 martie 1953, în Perșinari, devenind celebră datorită cântecelor sale. În repertoriul său, cântăreața are melodii de petrecere care reușesc să întrețină o atmosferă deosebită.

Maria Cârneci a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă, fiind chiar și profesoară de muzică la școala din satul natal. Ulterior, îndrăgita cântăreață de muzică populară a debutat pe scenă după ce în 1979 s-a clasat pe primul loc la concursul ”Floarea din grădină” difuzat de TVR. Ei bine, începând de atunci artista și-a construit o frumoasă carieră muzicală, lansând nenumărate cântece cu ajutorul cărora a reușit să cucerească inimile fanilor săi.

Câți bani cere pentru o cântare Maria Cârneci

Toată lumea știe deja că artista reușește să facă atmosferă la evenimentele la care cântă. Tocmai acesta este și motivul pentru care românii își doresc să o aibă alături la diferite petreceri (nunți, botezuri). Chiar dacă unii artiști din țara noastră încasează sume fabuloase după fiecare eveniment la care participă, se pare că Maria Cârneci nu are un tarif extrem de mare.

În ceea ce privește sumele pe care solista de muzică populară le încasează pentru evenimente, ei bine, aceste informații nu sunt disponibile pe site-urile care prezintă serviciile Mariei Cârneci. Cu toate acestea, există unele informații conform cărora artista ar încasa sume cuprinse între 1.200 și 2.000 de euro pentru a cânta la un eveniment.

Însă, pe paginile unde este promovată îndrăgita artista se menționează faptul că tariful perceput este negociabil. Asta înseamnă că tariful poate să difere în funcție de natura evenimentului și de durată, potrivit kanald.ro.

Câți bani încasează la evenimente Maria Cârneci
Cât cere Maria Cârneci pentru o cântare

Maria Cârneci și Ion Dolănescu au copilărit împreună

În cadrul unei emisiuni, Maria Cârneci și-a adus aminte de copilărie. Se pare că îndrăgita artistă a avut o frumoasă relație de prietenie cu regretatul Ion Dolănescu, mai ales că au fost vecini în satul natal. Ei bine, după mai mulți ani, cei doi mari artiști români au ajuns să se învârtă în aceleași cercuri.

”Respectul față de vecinul meu și prietenul meu, regretatul Ion Dolănescu, este până la stele. Noi am avut o copilărie de vis și o relație de prietenie cum rar mai găsești în ziua de azi. Păcat ca asemenea oameni ne părăsesc, dar asta e legea firii.

Cu siguranță totul are un rost pe lume. Nu cred că e cineva din țara asta care să nu fi auzit cel puțin o dată muzica lui, cât și despre el”, a spus Maria Cârneci la Antena Stars.