Home » Life & Style » Știri mondene » Cătălin Zmărăndescu, la un pas să se sinucidă. Cine l-a oprit pe fostul concurent Survivor 2022 de la gestul necugetat. Povestea tulburătoare

Cătălin Zmărăndescu, la un pas să se sinucidă. Cine l-a oprit pe fostul concurent Survivor 2022 de la gestul necugetat. Povestea tulburătoare

Manolică Anca / 29.04.2022, 16:09

Cătălin Zmărăndescu a vorbit, în cadrul unui podcast, despre momentul în care a fost la un pas de sinucidere. Fostul Faimos de la Survivor România 2022 a fost la un pas să se sinucidă, dar a fost salvat în ultimul moment. Ce anume l-a determinat să se gândească la acest gest extrem și cine l-a oprit.

Cătălin Zmărăndescu a fost la un pas să se sinucidă

Pe Cătălin Zmărăndescu l-am putut vedea recent pe micile ecrane, concurând în cadrul reality show-ului Survivor România 2022 în echipa Faimoșilor. Însă, el este un personaj cunoscut de foarte mulți ani la noi în țară. Este fost luptător profesionist, campion mondial și european la box.

De asemenea, el a cochetat cu artele marțiale mixte și a evoluat în mai multe gale MMA. A ales însă să se retragă din lumea sportului în anul 2017, după o victorie contra polonezului Thomas Czerwinski. Pe lângă acestea, mulți îl cunosc și de pe vremea când Zmărăndescu era bodyguard-ul lui Gigi Becali. În anul 2009, el a fost implicat într-un scandal public imens, ajungând chiar în spatele gratiilor.

Recent, sportivul a fost invitat în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, acolo unde a vorbit deschis despre cariera sa, dar și despre momentele care l-au marcat de-a lungul vieții. Printre acestea se numără și acea rătăcire când a fost la un pas de a se sinucide.

„A fost cel mai greu moment din viața mea. Dacă rămâneam pe drumul ăla, făceam ani grei de pușcărie. În momentul în care am pierdut totul – și când spun totul, chiar e totul – după incidentul cu Gigi Becali, m-am urcat pe bloc, la etajul 10 și m-am așezat pe marginea blocului cu picioarele în gol.

Și îmi puneam întrebarea: De ce mai trăiesc? Am fost prost, am pierdut tot, am făcut greșeli, una după alta, nu are rost să mai trăiesc. În acel moment mi-a sunat telefonul.”, a dezvăluit Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu
Cătălin Zmărăndescu

Cine l-a oprit pe luptător

La telefon era un foarte bun prieten de-ai săi, psiholog de meserie, care a realizat imediat faptul că Zmărăndescu are probleme și a venit la fața locului. Acesta a reușit să îl convingă să nu facă necugetatul gest.

„Era un prieten foarte bun, e psiholog. Mi-a zis: Unde ești? Că vin acum! A venit, s-a așezat lângă mine, m-a luat de mână și mi-a zis: Dacă sari tu, sar și eu. Dar înainte să sari îți spun că ești un prost și un egoist, pentru că te gândești doar la tine.

Și a reușit să mă aducă cu picioarele pe pământ și să mă facă să îmi dau seama cât de puternic sunt. Momentul ăla a fost momentul meu de cotitură, care m-a schimbat foarte mult și m-a făcut să gândesc altfel”, a adăugat fostul concurent de la Survivor 2022.

De asemenea, a mai menționat și de alte două persoane importante care i-au schimbat viața și despre care spune că sunt îngerii lui păzitori. Este vprba despre Nicu Gheară, cel care i-a dat o direcție în viață, și soția lui, Luiza Zmărăndescu, despre care are doar cuvinte de laudă.

De ce a făcut Cătălin Zmărăndescu închisoare

Reamintim faptul că luptătorul Cătălin Zmărăndescu a fost implicat într-un scandal mediatic de mare amploare atunci când lucra ca bodyguard pentru Gigi Becali. În anul 2009, finanțatorului echipei de fotbal FCSB i-a fost furată mașina, iar Zmărăndescu s-a implicat activ în recuperarea vehiculului, fără implicarea poliției.

El a fost acuzat atunci de sechestrare de persoane și de pedepsirea violentă a hoților, instanțele condamnându-l la trei ani de închisoare cu suspendare. A stat, însă, numai 29 de zile după gratii. După acel episod nefericit din viața sa, Cătălin a ales să părăsească România, plecând în Marea Britanie, unde a decis să ia totul de la 0.