Home » Life & Style » Știri mondene » Câte vedete au plecat de la PRO TV, în ultimii ani? Nume grele sunt pe listă

Câte vedete au plecat de la PRO TV, în ultimii ani? Nume grele sunt pe listă

Manolică Anca / 20.07.2021, 11:20
Câte vedete au plecat de la PRO TV, în ultimii ani? Nume grele sunt pe listă

Vestea că Florin Călinescu părăsește trustul PRO TV, după o lungă istorie împreună, a uimit pe multă lume. El este unul dintre oamenii care au scris paginile de început ale postului de televiziune. Însă, el nu este singurul nume mare care a părăsit trustul în ultimii ani. Iată câte vedete au mai plecat de la PRO TV.

Câte vedete au plecat de la PRO TV, în ultimii ani?

Florin Călinescu a anunțat duminică, 18 iulie, pe contul său de Facebook, că își dă demisia de la postul din Pache Protopopescu. El a specificat faptul că renunță la colaborarea cu șefii trustului și, implicit, la emisiunea „Românii au Talent”, al cărei jurat era din anul 2015. Actorul nu a precizat care sunt motivele pentru care ia această decizie, însă a spus că urmează să revină cu detalii.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la „Românii au talent”. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, se arată în postarea lui Florin Călinescu, de pe pagina sa de Facebook.

Cum era de așteptat, după ce Florin Călinescu și-a anunțat demisia din trust, șefii postului de televiziune au făcut o declarație oficială, în exclusivitate pentru click.ro. Aceștia au anunțat că nu vor comenta declarațiile lui Călinescu și că aceasta este o perioadă de negociere pentru membrii din juriul emisiunii „Românii au talent”.

Câte vedete au plecat de la PRO TV, în ultimii ani?
Câte vedete au plecat de la PRO TV, în ultimii ani?

Alte nume grele care au părăsit trustul din Pache Protopopescu

Pe lângă Florin Călinescu, mai există o mulțime de nume importante care au părăsit postul TV, în ultimii ani. Plecarea Loredanei Groza, cu siguranță, a fost una una dintre cele mai surprinzătoare. Iată câte vedete importante au plecat de la PRO TV, în ultimii ani:

  • Lora – a renunțat să mai prezinte emisiunea emisiunea „Vorbește lumea”, alături de Cove, anunțul fiind făcut pe 11 iunie. Artista a decis să se retragă din televiziune pentru a putea să acorde mai mult timp proprietat afaceri, concertelor și filmărilor pentru două pelicule.
  • Iulia Albu – nu mai apare la emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, unde comenta ținutele vedetelor, la rubrica „Marțea Neagră”. Ea și-a anunțat plecarea la jumătatea lunii iunie,în cadrul podcastului lui Măruță. Se pare că Iulia a semnat cu Antena Stars.
  • Dana Budeanu – creatoarea de modă avea o rubrică de modă în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea“, prezentată de Adela Popescu şi Cove. Aceasta a ales să își continue activitatea în mediul online, cu celebrele ei pastile video, sub formă de pamflet, în care „ia la rost” pe toată lumea.
  • Mihai Petre, exclus din juriul „Românii au talent”. Era titlul bombă care șoca pe toată lumea. În octombrie 2020, trustul anunța că Alexandra Dinu îi va lua locul coregrafului, din sezonul 11. Mihai Petre a mai plecat de la același post, în 2014, la trustul concurent, Antena 1, unde a fost în juriu la „Dancing with the stars” și „Ham talent”. În prezent, el se află tot la Antenă, unde tocmai a încheiat filmările la „Asia Express” sezonul 4.
  • Cosmin Natanticu – actorul din serialul „Profu” și prezentatorul emisiunii „Pe Bune!?” a plecat și el anul acesta la Antena 1, la reality-showul „Asia Express”, unde a mers alături de soția sa.
  • Bebe Cotimanis – fostul voice over de la PRO TV, a părăsit trustul, în octombrie 2020, mutându-se la Prima TV. Și aici vocea lui este folosită pe post, însă actorul mai este implicat și în alte proiecte. La acea vreme, Cotimanis a invocat mișorarea contractului.
  • Loredana Groza – artista șoca pe toată lumea, în iunie 2018, când își anunța plecarea din juriul emisiunii „Vocea României”. Loredana a decis atunci să renunțe la proiectul din care a făcut parte încă de la prima ediție a lui în România. În prezent, ea se află la Antena 1, fiind jurata emisiunii „Next Star” și, în curând, „X Factor”.
  • Nea Marin – restructurările masive din trecut de la PRO TV l-au afectat şi acesta. Emisiunea „Serviţi, vă rog!” nu se mai regăsea în grila postului din Pache, astfel că el a dat curs ofertei trustului concurent, Antena 1, unde a început să realizeze emisiunea „Poftiți pe la noi”.