Home » Life & Style » Știri mondene » Câți bani fac Andra și Cătălin Măruță de pe urma fiicei lor de 6 ani

Câți bani fac Andra și Cătălin Măruță de pe urma fiicei lor de 6 ani

Manolică Anca / 20.09.2021, 13:52
Câți bani fac Andra și Cătălin Măruță de pe urma fiicei lor de 6 ani

Se pare că, la numai șase ani, Eva Măruță este un adevărat influencer de succes. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță are un canal de Youtube de top, dar nu neglijează nici restul rețelor sociale precum Facebook, Instagram sau TikTok, unde este la fel de activă. Ea și-a cucerit publicul prin carisma pe care o are, adunând mii de aprecieri și comentarii frumoase la postări. Deșigur, această activitate în mediul online îi aduce și câștiguri pe măsură. Iată câți bani fac Andra și Cătălin Măruță de pe urma fiicei lor.

Eva Măruță, un influencer de succes la numai 6 ani

Eva Măruță pare să cunoască gustul succesului încă de la o vârstă foarte fragedă. La numai șase ani, ea a devenit adevărat influencer, adunând peste 165.000 de urmăritori pe Youtube și un succes răsunător în mediul online. Ea a fost și recompensată pentru acest lucru.

Anul trecut, micuța Eva a fost răsplătită pentru munca sa de către cei de la YouTube. Platforma online a premiat-o cu butonul pentru 100 de mii de abonați, lucru care a bucurat-o extrem de mult pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță.

„Vă mulțumesc tuturor pentru că îmi urmăriți vlogul! Acum suntem mai mult de 100.000 de prieteni! Mulțumesc, YouTube, și le mulțumesc lui David, mami și lui tati că mă ajută să fac filmulețe despre familia noastră! ❤️ David ? Andra ? Catalin”, scria Eva, la acel moment, pe rețelele de socializare.

Eva Măruță a primit butonul 100 de mii de abonați de la Youtube
Eva Măruță a primit butonul 100 de mii de abonați de la Youtube

Câți bani fac Andra și Cătălin Măruță de pe urma fiicei lor de 6 ani

La numai 6 ani, Eva Măruță ar putea să se întrețină singură din proprii bănuți. Mezina familiei Măruță reușește să adune peste un milion de vizualizări la clipurile de pe Youtube, dar și zice de mii de aprecieri pe Instagram, Facebook sau TikTok. Carisma și umorul său inocent au ajutat-o să devină foarte îndrăgită de internauți.

Potrivit statisticilor de pe socialblade.com, Eva poate ajunge să câștige lunar și 1.000 de euro, numai din vizualizările de la Youtube. La această sumă se mai adaugă și câștigurile de pe Instagram, unde are peste 312 mii de urmăritori, care pot ajunge și ele la 500-1.000 de euro. De asemenea, alături de fratele ei, David, mezina familiei a făcut anul trecut o reclamă la „Trolii descoperă lumea”. Ambii au fost imaginea unui hipermaket cunoscut din România, contract de pe urma căruia au avut de încasat bani frumoși.

Însă, chiar dacă Eva Măruță reușește să își câștige proprii bani din activitatea sa de influencer, părinții sunt cei care se ocupă de conturile de pe rețelele de socializare și au grijă de banii ei. Mai mult, spune că a încercat să îi educe financiar încă de mici, să știe diferența între dorință și nevoie.

„Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici (..) Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel. Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim.”, a declarat Andra Măruță, într-un interviu pentru Viva!