Home » Life & Style » Știri mondene » Ce avere are, de fapt, Sylvester Stallone. Rambo este printre cei mai bogați oameni de la Hollywood

Ce avere are, de fapt, Sylvester Stallone. Rambo este printre cei mai bogați oameni de la Hollywood

Pană Emanuela / 17.10.2021, 08:57
Ce avere are, de fapt, Sylvester Stallone. Rambo este printre cei mai bogați oameni de la Hollywood

Sylvester Stallone este unul dintre cei mai cunoscuți și mai bogați actori de la Hollywood, însă drumul său către succes nu a fost unul ușor, ci mai degrabă anevoios și plin de sacrificii. În prezent, vedeta din „Rambo“ se bucură de un stil de viață luxos, însă ceea ce nu știu mulți este că actorul și-a construit propria ascensiune spre faimă și, implicit, averea fiind autorul unora dintre cele mai de succes filme ale sale. Care este valoarea netă a lui Sylvester Stallone, afli în rândurile de mai jos.

Ce avere are, de fapt, Sylvester Stallone

Michael Sylvester Gardenzio Stallone este un actor, scenarist, producător și regizor american cunoscut pe scară largă pentru rolurile sale principale din „Rocky“, „Rambo“ și „Creed“. Născut în New York, Stallone și-a început cariera de actor adult fiind, având marea sa șansă în filmul „Rocky“, în 1976. Puțini cunosc acest detaliu despre viața lui, însă înainte de a obține roluri minore într-o serie de lansări în teatru, bărbatul a jucat inițial într-un film pentru adulți.

Așa am plecat din stația de autobuz în care trăiam“, a mărturisit actorul.

În drumul său către succes, Stallone a avut de înfruntat multe obstacole, reușind să pună bazele uneia dintre cele mai de succes cariere de la Hollywood, care continuă și astăzi. Succesul și faima i-au adus o avere fantastică, avere ce i-a permis un stil de viață plin de somptuozitate. Lucurile nu au stat, însă, dintotdeauna așa.

Înainte de acel succes meteoric din anul 1976, când s-a impus cu filmul „Rocky“, apreciat de critici, a existat un moment în care marele Sylvester Stallone cel de astăzi era pur și simplu un tânăr care avea nevoie de bani. După ce a fost evacuat din apartamentul în care locuia, rămânând fără adăpost, a ajuns să doarmă într-o stație de autobuz.

Determinarea, ambiția și efortul depus l-au ajutat pe Stallone să ajungă extrem de departe de punctul în care a început. În doar câțiva ani, acesta a trecut de la un banal rol într-un film pentru adulţi până la obţinerea unei nominalizări la Oscar, devenind singurul actor care a jucat într-un film plasat în topul producțiilor cu cele mai mari încasări la box office-ul nord-american de-a lungul a cinci decenii.

CITEȘTE ȘI: Vedeta de la Hollywood care și-a asigurat părul de pe piept

Este unul dintre cei mai bogați actori de la Hollywood

În prezent, realizările și bogăția sa reprezintă o sursă de inspirație pentru actori aspiranți din întreaga lume. Cu o avere netă estimată la 400 de milioane de dolari, Sylvester Stallone este unul dintre cei mai bogați actori de la Hollywood.

Ce avere are Sylvester Stallone. Este unul dintre cei mai bogați actori de la Hollywood
Ce avere are Sylvester Stallone. Este unul dintre cei mai bogați actori de la Hollywood

Iată câteva dintre cele mai importante momente din cariera lui Sylvester Stallone:

  • People’s Choice Awards – Actor preferat de film (Rambo: First Blood Part II și Rocky IV, 1985);
  • Premiile Globul de Aur – Cel mai bun actor în rol secundar – Film (Creed, 2015);
  • Critics ‘Choice Movie Awards – Cel mai bun actor în rol secundar (Creed, 2015);
  • Austin Film Critics Association – Cel mai bun actor în rol secundar (Creed, 2015).

Sylvester Stallone și-a scos vila luxoasă la vânzare

La începutul acestui an, Stallone și soția sa, Jennifer Flavin, au scos la vânzare vila luxoasă din Los Angeles, pentru a se muta în Palm Beach, Florida, SUA. Prețul perceput pentru proprietate este unul fantastic, nu mai puțin de 130 de milioane de dolari. Domeniul se extinde pe 1.4 hectare și include o vilă imensă, pe care actorul a cumpărat-o în anii 90 cu doar 125 de mii de dolari.

Cine va avea un bugetul suficient de mare încât să-și permită să achiziționeze vila îi va avea vecini pe Denzel Washington, Justin Bieber și Hailey Baldwin, Paul Reiser, Eddie Murphy, Rod Stewart, Magic Johnson și Mark Wahlberg