Home » Life & Style » Știri mondene » Ce face și cum arată acum Fran Drescher, „Dădaca”. Viața ei bate orice scenariu de film. Momentele de coșmar prin care a trecut

Ce face și cum arată acum Fran Drescher, „Dădaca”. Viața ei bate orice scenariu de film. Momentele de coșmar prin care a trecut

Cojocaru Cristian / 01.10.2021, 12:49

Mulți dintre noi ne aducem aminte de Fran Drescher din serialul ”Dădaca”, presărat cu multe momente amuzante. În ciuda umorului de care dădea dovadă actrița, viața ei a fost o adevărată dramă.

Povestea de viață dramatică a lui Fran Drescher

Anii ’90 reprezentau anii în care Fran Drescher reușea să aducă zâmbetul pe buzele telespectatorilor, fani ai serialului ”The Nanny”. În vârstă de 64 de ani, se pare că și în cazul ei, viața a bătut filmul. Povești dramatice se află în spatele acelui personaj plin de umor, cochet și care demonstra cu fiecare episod că este o femeie puternică.

Ultima sa apariție în serialul care a consacrat-o a avut loc în urmă cu 22 de ani. Rolul pe care aceasta l-a avut în ”Dădaca” a reușit să facă celebră, iar foarte mulți o recunosc după denumirea de ”Dădaca” mai mult decât după numele său real. Vreme de șase ani, succesul i-a surâs actriței cu o gură largă, începând cu 1993 și până în 1999.

Acest serial a lua sfârșit în momentul în care, în film, Dădaca a ajuns să se mărite cu cel care a angajat-o, Maxwell Sheffield, interpretat de către actorul Charles Shaughnessy. Deși părea că totul merge ca la carte, un an mai târziu, în 2000, frumoasa actriță a fost diagnosticată cu cancer de col uterin.

Chiar dacă Fran era divorțată, fostul ei soț a continuat să îi fie alături, lucru care a ajutat-o să înfrângă boala și să treacă peste acest capitol dramatic din viața ei. Trecând peste episodul din serialul vieții reale, actrița a pus bazele unei organizații care se ocupă cu depistarea din timp a cancerului.

”Doctorii îmi ziceau că am simptome dintr-o serie de motive care mai de care mai bizar: eram prea tânără, prea slabă sau chiar mâncăm prea mult spanac! (…) În sfârșit, după o biopsie endometriala, cea mai mare temere mi-a fost confirmată: aveam cancer. A fost nevoie de doi ani și opt doctori că să aflu în sfârșit că aveam cancer”, a declarat actrița în trecut.

fran drescher
In cadrul unui interviu, Fran si fostul ei sot, Marc au povestit despre un episod de cosmar din viata lor

Traumele au continuat pentru ”The Nanny”

Ca și cum acest lucru nu era de ajuns, noile povești cutremurătoare și-au făcut apariția în viața vedetei. Astfel că producția ”Happily divorced” a fost inspirată din viața lui Fran Drescher și a soțului acesteia, Mark Peter Jacobson, ei fiind și cei care au pus bazele serialului ”Dădaca”. Fran a decis să divorțeze de cel care i-a fost alături încă din liceu și cu care și-a împărțit viața vreme de două decenii, în momentul în care Marc i-a spus acesteia că este homosexual.

Fran a mai încercat un mariaj alături de cel care a inventat e-mail-ul, Shiva Auuadurai, însă cei doi au divorțat în anul 2016. Într-un interviu acordat împreună cu fostul ei sot pentru ”Studio 10”, unul dintre cele mai traumatizante episoade din viața lor a fost acela când, în urmă cu 30 de ani, mai mulți indivizi înarmați au dat buzna în apartamentul celor doi din Los Angeles.

Aceștia i-au jefuit și totodată au violat-o atât pe Fran cât și pe o prietenă a acesteia care se afla în vizită, în timp ce soțul actriței a fost legat și forțat să privească tot ceea ce se întâmpla.