Home » Life & Style » Știri mondene » Ce face și cum arată fiica cea mare a actriței Monica Belluci. A moștenit frumusețea mamei sale și are o carieră înfloritoare în modelling. FOTO

Ce face și cum arată fiica cea mare a actriței Monica Belluci. A moștenit frumusețea mamei sale și are o carieră înfloritoare în modelling. FOTO

Manolică Anca / 06.07.2021, 15:06

La cei 56 de ani, Monica Belluci rămâne una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, iar fiica ce mare pare că îi calcă deja pe urme. La doar 16 ani, aceasta are o carieră înfloritoare în modelling. Iată ce face și cum arată fiica cea mare a actriței Monica Belluci.

Cine este Monica Belluci, frumusețea italiană care a cucerit Hollywood-ul

Viața superbei actrițe Monica Bellucci este la fel de interesantă pe cât de frumoasă este ea, fiind considerată sex simbol de către italieni. Și-a câștigat faima de actriță internațională după ce a apărut în mai multe filme de la Hollywood și după ce a pășit pe marile podiumuri ale lumii, în apogeul carierei sale de model.

Născută din tată imigrant din Belucistan, o regiune din vestul Afganistanului, de etnie iraniană și musulmană, și o mamă crescută în buna credință catolică, care s-a căsătorit cu acest străin sărac împotriva voinței familiei sale, Monica a crescut într-un mediu modest, în micul orășel Città di Castello, Umbria, Italia.

Realizând încă de mică faptul că școala și educația ar putea compensa lipsa banilor, Monica a fost o elevă foarte silitoare. De asemenea, încă la o vârstă fragedă oamenii din jur au început să îi observe frumusețea care venea din amestecul de sânge musulman cu mediteraneean, motiv pentru care, la doar 13 ani, Monica Bellucci își încerca șansele în cariera de model.

Monica Belluci, frumusețea italiană care a cucerit Hollywood-ul
Monica Belluci, frumusețea italiană care a cucerit Hollywood-ul

Visa să devină avocat, însă altele au fost planurile pentru ea

Succesul nu a întârziat să apară pentru că, trei ani mai târziu, superba adolescentă defila pe podiumul de la Locei Classico. Și, deși visul ei din copilărie era să devină avocat, se pare că mirajul succesului de pe podium a făcut-o să-și abandoneze visul. Deși a fost admisă la Facultatea de Drept din cadrul Universității Perugia, ea a fost nevoită să abandoneze studiile din cauza programului încărcat.

Așadar, în 1988, la 24 de ani, Monica se muta la Milano unde semna cu agenția de modeling Elite Model Management. După doar un an, Monica Bellucci devenea un model foarte cunoscut pentru moda din Paris și New York. A avut o carieră de succes și în cinematografie, care i-au adus și mai multă recunoaștere pe plan mondial.

Viața privată a actriței Monica Bellucci

Frumoasa actriță italiancă a avut relații amoroase doar cu cei cu care a lucrat de-a lungul carierei sale. A fost căsătorită pentru o scurtă perioadă cu fotograful argentinian, Claudio Carlos Basso, după care s-a logodit cu actorul italian Nicola Farron.

Pe cel de-al doilea soț, actorul francez Vincent Cassel, l-a cunoscut în anul 1996, în timpul filmărilor pentru melodrama „The Apartment”. Ei au jucat rolul unui cuplu de îndrăgostiți. Monica Belluci și Vincent Cassel s-au iubit timp de 18 ani, dintre care 14 au fost căsătoriți cu acte. Împreună au două fete, pe Deva, în vârstă de 16 ani, și Leoni, în vârstă de 11 ani. Din păcate, trei ani mai târziu cei doi actori s-au despărțit, iar cele două fete au rămas în grija mamei.

Monica Belluci și Vincent Cassel
Monica Belluci și Vincent Cassel

Ce face și cum arată fiica cea mare a actriței Monica Belluci

Dacă Monica s-a lansat în lumea modei la o vârstă fragedă, nici fiica sa mare, Deva, nu s-a lăsat mai prejos. Aceasta cochetează cu modellingul încă de la 15 ani, atunci când a început să pozeze pentru mai multe branduri celebre, printre care și Dolce & Gabbana.

În mai 2019, fiica cea mare a actriței Monica Belluci devenea protagonista unei campanii a celebrului brand Dolce & Gabbana, ale căror imagini au fost filmate în superba Italie. Este vorba despre campania unui nou parfum, Dolce Shine, imaginile fiind făcute publice pe 31 ianuarie 2020.

Deva Cassel, fiica cea mare a Monicăi Belluci
Deva Cassel, fiica cea mare a Monicăi Belluci

Deva Cassel locuiește la Paris alături de mama sa și sora ei mai mică, Léonie. În cadrul unui interviu, Monica Bellucci mărturisea faptul că „fiicele mele au o latură artistică, dar să vedem, este prea devreme să vorbim despre asta.”. Recent, Monica Belluci a apărut pe coperta Revistei Vogue alături de Deva. Extrem de mândră, actrița a postat pe Instagram câteva fotografii de la ședința foto, iar fanii săi nu au reacționat imediat, admirându-le pe amândouă.