Home » Life & Style » Știri mondene » Ce pensie are Viorel Lis și cu ce probleme de sănătate se confruntă la 78 de ani

Ce pensie are Viorel Lis și cu ce probleme de sănătate se confruntă la 78 de ani

Manolică Anca / 12.08.2022, 14:05
Ce pensie are Viorel Lis și cu ce probleme de sănătate se confruntă la 78 de ani

Oana și Viorel Lis trec prin momente dificile. Fostul edil al Capitalei are grave probleme de sănătate care necesită destul de multe cheltuieli financiare. Iată ce pensie are acesta și de ce spune Oana Lis că este la capătul puterilor. A ajuns să își amaneteze chiar și verigheta, pentru a mai putea face rost de niște bani.

Ce pensie are Viorel Lis, de nu reușește să se descurce cu banii

Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate deja de câțiva ani, însă în ultimul timp starea i s-a agravat vizibil. Oana Lis, cea care îi este soție de ani buni, are grijă de el la orice pas și îi este alături mereu. Însă, cei doi se confruntă și cu mari probleme financiare. Chiar ea a fost cea care a mărturisit că mai are bani doar de mâncare, în condițiile în care trebuie să plătească o mulțime de tratamente.

Până de curând, cei doi soți se descurcau din pensia lui și din banii pe care ea îi câștiga de pe urma ședințelor de terapie. Din păcate acum, având în vedere starea lui de sănătate, Oana a fost nevoită să renunțe să mai meargă la cabinet, pentru a fi 24 din 24 alături de soțul ei. Așadar, ei trăiesc acum doar din pensia lui Viorel Lis.

Pensie care este în valoare de 3.500 de lei și pe care a cheltuit-o în numai câteva zile, fiind nevoită să cumpere lucruri necesare pentru soțul ei. Ba mai mult, zilele trecute aceasta a trebuit să își amaneteze verigheta pentru a mai face rost de niște bani, mărturisind că a ajuns la capătul puterilor.

Oana și Viorel Lis
Oana și Viorel Lis

Se confruntă cu mari probleme de sănătate, la cei 87 de ani

De aproximativ trei ani, fostul primar stă mai mult prin spitale și, din păcate, de trei săptămâni nu se mai poate nici mișca. Durerile îl apasă atât fizici, cât și mental și a ajuns în situația în care are nevoie de ajutor permanent. Un om trebuie să stea zi și noapte lângă el și să fie gata la orice oră să sune la ambulanță dacă ceva rău se întâmplă.

„Viorel nu se mai poate mișca deloc. De trei săptămâni, starea lui s-a degradat rapid și asta este groaznic, mai ales pentru un om conștient. Suferă foarte mult văzându-se în halul ăsta. La azil nu pot să-l duc pentru că nu mă lasă inima și nici el nu își dorește lucrul ăsta. Asta e bătrânețea, boala, e foarte greu.

Ieri mi-am amanetat verighetele ca să îi cumpăr cărucior. Am cheltuit pe un wc special pentru el 400 de lei, apoi am dat 2.500 de lei pe niște bare de care să se prindă prin casă, iar medicul să se deplaseze la domiciliu ia cam 1.000 de lei.

Când îl scot din bloc, trebuie să îl scot cu 3 oameni, evident, nu pe degeaba. Recuperarea costă, tratamentul costă! Sunt cheltuieli enorme și n-am niciun ajutor!”, a spus Oana Lis pentru Click!

Copleșită de probleme, Oana Lis face un apel disperat la persoanele cu inimă mare și la cei pe care i-a ajutat el pe vremea în care a fost edilul Capitalei.