Home » Life & Style » Știri mondene » Ce studii are Delia Matache. Puțini știu ce meserie are de fapt la bază jurata iUmor de la Antena 1

Ce studii are Delia Matache. Puțini știu ce meserie are de fapt la bază jurata iUmor de la Antena 1

Manolică Anca / 21.04.2021, 09:47
Ce studii are Delia Matache. Puțini știu ce meserie are de fapt la bază jurata iUmor de la Antena 1

Superbă, excentrică, cu o carieră de succes, una dintre cele mai bune voci ale României. Când spui Delia, cuvintele de laudă nu sunt niciodată de ajuns.. Deși o cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu ce meserie are de fapt la bază jurata iUmor de la Antena 1. Iată ce studii are Delia Matache și spre ce domeniu s-ar fi putut îndrepta dacă nu avea pasiunea pentru muzică.

Ce studii are Delia Matache

Frumoasa blondină se bucură de statutul de una dintre cele mai bune și mai apreciate voci din România. O prezență spectaculoasă de fiecare dată, excentrică, sublimă, mereu cu zâmbetul până la urechi, a reușit să se facă îndrăgită de toată lumea. Stilul său inconfundabil este apreciat de fani, artista reușind de fiecare dată să-i surprindă pe aceștia cu ceva nou.

Și chiar am spune că știm totul despre ea, ei bine, se pare că există anumite detalii despre care nu a vorbit prea des. Nu mulți sunt cei care știu că, de fapt, superba jurată de la X Factor are o altă meserie la bază. Dezvăluirea a fost făcută recent, în cadrul unui podcast. Ea nu a profesat niciodată în acest domeniu.

Delia nu se vede capabilă să practice meseria pe care o are la bază

Ce studii are Delia Matache? E bine, fiica Ginei Matache a absolvit Liceul Dinu Lipatti din Capitală, iar mai apoi a făcut Conservatorul, secția de Pedagogie. Astfel, Delia ar fi trebui să se facă profesoară! Numai că… artista a mărturisit că se bucură de faptul că lucrurile au luat o altă întorsătură. Și asta pentru că, spune ea, nu ar fi avut destulă răbdare pentru a profesa în acest domeniu.

„Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la «X Factor». Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a povestit Delia în cadrul unui podcast.

Delia și Nick - N&D
Delia și Nick – N&D

Destinul a făcut ca ea să ajungă pe scenă și să devină o artistă de succes. Avea numai 17 ani atunci când a obținut primul său venit în urma carierei pe care și-a ales-o. Cât despre ce a făcut Delia cu primii bani câștigați dintr-un concert, pasionată de bijuterii de mică, aceasta și-a cumpărat din primii săi bani de la concert inele de argint cu „cruci și pietroaie negre”.

„Eram la Constanța, aveam vreo 17 ani și după un concert N&D am aflat că urmează să fim plătiți. Am fost uimită, adică ei chiar ne dădeau bani pentru că le cântam… Ieșise deja prima piesă, bubuise, știa lumea de noi. De banii ăia mi-am luat nişte inele de argint. Din alea cu cruci, pietroaie negre, aveam bani, îţi dai seama. Pentru mine a fost ceva…”, a mai povestit jurata de la iUmor.