Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Carmen Harra și cum a reușit să devină milionară în America. Povestea incredibilă a celebrei prezicătoare

Cine este Carmen Harra și cum a reușit să devină milionară în America. Povestea incredibilă a celebrei prezicătoare

Manolică Anca / 29.06.2022, 14:21
Cine este Carmen Harra și cum a reușit să devină milionară în America. Povestea incredibilă a celebrei prezicătoare

Cine este Carmen Harra, psihologul intuitiv care a plecat din România și a reușit să devină milionară în America. O vedem adesea pe micile ecrane, făcând predicții în legătură cu diferite evenimente care au loc în jurul nostru. Dar puțini știu cum a început ea să facă acest lucru și cum a reușit să ajungă celebră în toată lumea.

Carmen Harra, psihologul intuitiv de renume mondial

Născută în anul 1978, la Bistrița, Carmen Harra se prezintă chiar pe pagina sa personală de web ca fiind expertă în relații, autoare de bestselleruri și prezentatoare de emisiuni radio. Însă, puțini știu că ea a fost și cântăreață și compozitoare, între 16 și 30 de ani. A scos 12 albume și a avut concerte și turnee atât în Romania cât și peste hotare.

În anul 1983 a decis să se mute în Statele Unite ale Americii, devenind una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din zilele noastre. A renunțat la muzică pentru a începe o carieră în psihologie, obținând titlul de doctor în psihologie. Carmen vorbește fluent cinci limbi străine: engleza, germana, franceza, italiana, maghiara și este hipnoterapeut atestat, astrolog, numerolog și astrofiziognomist.

Ani mai târziu, Carmen a scris și prima ei carte, Everyday Karma, care a devenit rapid un bestseller internațional, fiind tradusă în peste 20 de limbi. Și nu a fost singura carte scrisă, ultima fiind publicată chiar în 2021.

Peste 40.000 de oameni care au apelat la ea și-au găsit liniștea sufletească și echilibrul interior. Pornind de la asta, presa a speculat că a făcut o avere impresionantă în Statele Unite ale Americii. Se vehiculează cifre de ordinul zecilor de milioane de dolari.

A adunat o avere impresionantă

Nu degeaba se spune că America este țara tuturor posibilităților! Ajunsă acum aproximativ 40 de ani peste Ocean, ea a reușit să își construiască o viață și o carieră la care mulți doar visează. Și plecase din România cu doar 80 de dolari în buzunar.

Într-o emisiune TV a declarat că în prima lună după ce a ajuns în America a făcut 10.000 de dolari. Tot atunci, ea a mărturisit că prețul pentru consultațiile ei pleacă de la 400 de dolari pe oră și poate ajunge până la 600 de dolari. În timp, ea a reușit să strângă o avere de peste 40 de milioane de dolari, așa cum chiar ea a spus, care constă în case în Florida, apartamente în New York, mașini și bijuterii.

Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!

Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.”, a mărturisit Carmen Harra, la Antena Stars.