Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este ginerele lui Mircea Geoană. Fiica secretarului general adjunct al NATO s-a logodit într-un decor de vis

Cine este ginerele lui Mircea Geoană. Fiica secretarului general adjunct al NATO s-a logodit într-un decor de vis

Manolică Anca / 05.08.2022, 15:20

Mircea Geoană are multe motive de bucurie! Fiica sa Ana, în vârstă de 26 de ani, și-a găsit sufletul pereche și a ales să se logodească cu alesul inimii sale. Ba mai mult, anul viitor fostul politician va deveni socru mic. Iată cine este viitorul ginere și ce avere impresionantă a moștenit. Provine dintr-o familie cunoscută în Statele Unite.

Cine este ginerele lui Mircea Geoană

Tânărul care a cucerit inima fiicei lui Mircea Geoană este de origini americane, moștenitorul unei averi de sute de milioane de dolari! Garrett Cayton, pe numele său, provine dintr-o familie cunoscută în Statele Unite pentru activitatea sa filantropică și pentru donațiile pe care le-a făcut spitalelor, fiind nepotul direct al unui milionar american de origine poloneză.

Bunicul său, Jona Goldrich, a fost supraviețuitor al Holocaustului, în anii ’50, mutându-se în Statele Unite unde a pus bazele companiei de management și investiții imobiliare, afaceri care l-au făcut milionar. Este, de asemenea, finanțator al construcției Muzeului Holocaustului din Los Angeles și a deschis mai multe instituții culturale.

Familia logodnicului Anei Geoană este celebră și pentru o donație de 10 milioane de dolari pentru bolnavii de Alzheimer.

De partea cealaltă, Fiica lui Geoană conduce o afacere de succes la 26 de ani. Este consilier în nutriţie şi stil de viaţă sănătos și, nu de puține ori, publică rețelele de socializare o mulțime de sfaturi în ceea ce privește o alimentație sănătoasă, dar și despre prevenirea anumitor boli.

Fiica lui Mircea Geoană, logodnă într-un decor de vis

Ana Geoană, fiica fostului membru PSD, a anunțat, la începutul lunii martie, că a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Garrett Cayton, după cinci ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în America, acolo unde ea locuiește de ceva vreme.

Ana Geoană și iubitul ei, Garrett
Ana Geoană și iubitul ei, Garrett

„I-am spus da omului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, dar promit că îmi voi petrece restul vieții arătându-ți. Sunt foarte încântată să împărtășesc această frumoasă viață cu tine pentru totdeauna”, a scris Ana Geoană pe 1 martie.

Iar joi, 4 august 2022, Ana, și iubitul ei, Garrett, au făcut petrecere de logodnă în România. Potrivit impact.ro, evenimentul a avut loc Palatul Mogoșoaia, iar invitații s-au putut bucura de un decor de poveste. Se pare că nimeni nu a știut despre această petrecere, fiind organizată din scurt.

Invitațiile au fost trimite cu doar câteva zile înainte de eveniment, crezând în primă fază că este vorba de nuntă. Cei doi au dorit neapărat să organizeze o petrecere de logodnă și în România, după ce a mai avut loc una în Las Vegas, în luna martie a acestui an.

Nunta fiicei secretarului general adjunct al NATO cu iubitul ei, Garrett, va avea loc anul care vine, la Veneția. Anul acesta, viitorii miri merg în vacanță acolo pentru a se ocupa de detaliile privind organizarea marii petrecerei.