Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Irina Fodor, vedeta care o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la Cuțite

Cine este Irina Fodor, vedeta care o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la Cuțite

Manolică Anca / 04.05.2021, 16:08

Este oficial! Schimbare importantă în bucătăria „Chefi la Cuțite” de la Antena 1. Gina Pistol urmează să fie înlocuită de la cârma emisiunii de o altă prezență feminină, cel puțin la fel de sexy ca ea. Iată cine este Irina Fodor, noua prezentatoare a show-ului culinar și de când va putea fi văzută pe micile ecrane.

Cine este Irina Fodor, vedeta care o înlocuiește pe Gina Pistol

Irina Fodor poate fi exemplul perfect de femeie de succes, care are atât o carieră profesionată, cât și o viață personală perfecte. Originară din Buzău, Irina a venit în București pentru a urma cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din București. Nu s-a dat în lături nicio clipă de la muncă. A inceput cu modelling-ul, a fost hostess și a ajuns chiar și în Buftea, unde făcea figurație.

Ulterior, Irina Fodor a ajuns să lucreze în presă. În anul 2012, ei i s-a oferit postul de reporter și ulterior prezentator la postul de televiziune Acasă TV, în cadrul emisiunii „Poveștiri adevărate”. Mai apoi, a ajuns în echipa lui Cătălin Măruță, la Pro TV, după care a devenit co-prezentator la Vocea României sezonul 8, alături de Pavel Bartoș.

Irina este soția lui Răzvan Fodor

Pentru cei care încă nu știu cine este Irina Fodor, noua prezentatoare „Chefi la Cuțite”, ei bine aceasta nu este nimeni alta decât soția lui Răzvan Fodor, câștigătorul sezonului 3 Asia Express, de la Antena 1. Cei doi s-au cunoscut în anul 2007, chiar pe platourile de filmare de la Buftea, când ea făcea figurație specială, iar el avea rol într-un serial.

Nu a fost dragoste la prima vedere, însă nici nu a trecut foarte mult până Irina s-a îndrăgostit iremediabil de el. După trei ani de relație, cei doi s-au cununat și au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Diana.

Răzvan Fodor, alături de soția și fiica sa
Răzvan Fodor, alături de soția și fiica sa

Irina Fodor, noua prezență feminină din bucătăria „Chefi la cuțite”

Antena 1 a negociat cu mai multe vedete, chiar de când Gina Pistol a anunțat că este însărcinată. Chiar Răzvan Fodor era una dintre variantele preferate de oficialii postului, pentru că el a mai lucrat cu cei trei chefi pe vremea când emisiunea se numea Masterchef. Însă, în cele din urmă, show-ul culinar va fi prezentat de Irina Fodor.

 „Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi, dar știti foarte bine că urmează să aduc pe lume o fetiță. Ca să nu îmi simțiti lipsa atât de tare o să vă las pe niște mâini bune. Este vorba de cineva foarte special care vă știe încă de la începuturile voastre.”, spune Gina Pistol înainte să îi predea ștafeta Irinei Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite sezonul 9.

Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite
Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Astfel, în timp ce Răzvan Fodor poate fi urmărit prezentând emisiunea „Burlacul”, soția sa, Irina, va fi cea care o înlocuiește pe Gina Pistol – aflată în concediu de maternitate – la „Chefi la cuțite”. Iar schimbarea va avea loc chiar în ediția din 4 mai 2021.

„Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele „interne” ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite sezon 9, potrivit a1.ro.

Mesajul transmis pe Instagram de Irina Fodor
Mesajul transmis pe Instagram de Irina Fodor