Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Laura Giurcanu de la Survivor România. Concurenta din echipa Faimoșilor are o meserie la modă acum printre tinere

Cine este Laura Giurcanu de la Survivor România. Concurenta din echipa Faimoșilor are o meserie la modă acum printre tinere

Manolică Anca / 06.04.2022, 13:04

Laura Giurcanu a fost unul dintre numele sonore care a participat la Survivor România 2022. Aceasta a făcut parte din echipa Faimoșilor în cadrul show-ului de pe PRO TV, alături de alte 11 vedete de la noi. În timp ce unii au cunoscut-o în cadrul acestui show pentru prima dată, cu siguranță, mulți alții o știu din mediul online, acolo unde are extrem de mulți fani. Dar ea nu se află la prima apariție pe sticlă. Descoperă în rândurile de mai jos cine este Laura Giurcanu și cu ce se ocupă aceasta.

Tot ce nu știai despre Laura Giurcanu

Laura Giurcanu este una dintre cele mai cunoscute concurente din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022. Născută pe 23 decembrie 1996, la Botoșani, aceasta a cochetat încă de mică cu sportul și moda. A practicat vreme de șapte ani atletismul, lucru care a ajutat-o destul de mult pe traseele solicitante de pe tărâm dominican.

Aceasta chiar a povestit, în urmă cu ceva timp, cum s-a apucat să practice acest sport. A spus că, urmărind o reclamă de la un brand cunoscut de sport, a decis să încerce și ea. Inițial, ea și-ar fi dorit să devină medic.

„Aveam un vis pe săptămână. Am trecut prin toate. Toți voiam să fim astronauți. Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism. Era o poză cu o atletă și era o reclamă la un brand de sport.

Am zis că vreau și eu să fiu așa. Am făcut sport de performanță 7 ani. Până la urmă nu am ajuns pe nicio clădire prin atletism, dar după aceea am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel. Nu am ajuns eu atletă, dar în poze dau foarte bine”, a povestit Laura Giurcanu.

Ulterior, frumoasa blondină a avea să apară pentru prima dată în lumina reflectoarelor. Ea a devenit celebră în urmă cu aproape 11 ani, pe când abia își făcea buletinul. La acea vreme, Faimoasa de la Survivor România 2022 a participat la celebra emisiune difuzată de Antena 1,„Next Top Model by Cătălin Botezatu”, show pe care l-a și câștigat.

Laura Giurcanu, la emisiunea Next Top Model by Cătălin Botezatu
Laura Giurcanu, la emisiunea Next Top Model by Cătălin Botezatu

Cum a ajuns o prezență atât de cunoscută în mediul online

În vârstă de 25 de ani, Laura Giurcanu este în prezent fotomodel, influencer și vlogger. Ea a început să cocheteze cu mediul online în anul 2013, atunci când a decis să își deschidă propriul canal de YouTube. În momentul de față, influencerița a adunat aproximativ 390.000 de abonați cărora le împărtășește o mulțime de lucruri din viața ei.

De-a lungul timpului, statura înaltă, formele atletice și chipul său frumos au propulsat-o într-o carieră de succes în modelling. Ea a realizat numeroase pictoriale și a pozat în cele mai de top reviste din România, precum Elle, Vogue și Cosmopolitan. În prezent, aceasta se bucură de un succes imens și pe Instagram acolo unde este urmărită de aproape un milion de persoane.

Laura Giurcanu, eliminată de la Survivor România 2022

Cel mai aprig reality show difuzat pe PRO TV se apropie de final, iar lupta pentru a ajunge cât mai departe în competiție este tot mai acerbă. În ediția de luni, 4 aprilie 2022, Faimoșii au pierdut un nou joc de imunitate. Astfel că, cei șase concurenți rămași au fost din nou nevoiți să se voteze între ei. Vedete propuse spre eliminare au fost Laura Giurcanu, TJ Miles şi CRBL.

Laura Giurcanu și-a luat rămas bun de la Survivor România 2022
Laura Giurcanu și-a luat rămas bun de la Survivor România 2022

Iar publicul a decis prin vot. A ales ca TJ Miles şi CRBL să continue mai departe în aventura de pe tărâmuri dominicane, iar Laura Giurcanu să plece acasă.

„Sunt puțin în șoc! Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință, m-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați, mă bucur din inimă că i-am cunoscut.

Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție și dacă aș pune un cuvânt lângă ea, este recunoștință. Mulțumesc tuturor și universului că m-a adus aici să trăiesc experiența”, a spus Laura Giurcanu, înainte de a părăsi competiția.

Alături de Laura Giurcanu, din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 au mai făcut parte vedete precum: Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu. CRBL, Elena Chiriac și TJ Miles (pe numele real Miles Jordache), alături de Marian Drăgulescu și Mari Fica, recent intrați, continuă să lupte în competiție.