Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este noul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. Îl înlocuiește pe Cosmin Seleși

Cine este noul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. Îl înlocuiește pe Cosmin Seleși

Alexandru Cazacu / 23.03.2022, 15:52
Cine este noul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. Îl înlocuiește pe Cosmin Seleși

Veste bună pentru telespectatorii emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1. Au început filmările la cel de-al 17-lea sezon. Începând din noul sezon, o vedetă foarte cunoscută din România va prezenta show-ul alături de Alina Pușcaș. Cine este noul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva!, puteți afla în continuarea articolului curent.

Cine este noul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva!”

Mai exact, începând din noul sezon, Pepe se alătură celebrului show de la Antena 1, însă de această dată, el va fi prezentator alături de Alina Pușcaș. În opinia artistului, faptul că nu este străin vizavi de acest show va fi un mare avantaj pentru el. În sezoanele trecute, el a participat la emisiune atât în calitate de concurent, cât și ca jurat sau invitat special.

„Sunt încântat de propunerea postului și vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum și prezentator… doar regizor mai lipsește să fiu! Vin la platou ca acasă și asta e cel mai important pentru mine.

După 16 sezoane, publicul știe foarte bine care este atmosfera de la platou – o joacă și o distracție încă de când intrăm pe ușă, dimineața și până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că știți deja cât se chinuie fiecare concurent la repetițiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală.” , a mărturisit Pepe.

Pepe, de la concurent la prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva!”

După cum spuneam, cântărețul nu este străin de show-ul de la Antena 1. De fapt, el a câștigat chiar și două trofee în calitate de concurent al emisiunii și a ieșit de trei ori pe locul al doilea. În ceea ce privește rolul său ca prezentator, Pepe spune că se va bucura din plin de el.

Așadar, începând din noul sezon „Te cunosc de undeva!”, care va debuta în curând la Antena 1, Pepe se alătură Alinei Pușcaș pe scena unuia dintre cele mai îndrăgite show-uri din România.

Pepe va prezenta „Te cunosc de undeva!” alături de Alina Pușcaș
Pepe va prezenta „Te cunosc de undeva!”, alături de Alina Pușcaș

Alina Pușcaș: „Pepe știe ce să puncteze la fiecare prezentare”

Alina Pușcaș este de părere că telespectatorii îl vor primi cu mare bucurie pe Pepe în calitate de prezentator. După cum spune chiar ea, îl cunoaște pe Pepe de mai bine de un deceniu și se înțelege foarte bine cu artistul. În plus, vedeta e convinsă că Pepe știe exact ce să puncteze la fiecare prezentare, mai ales că este unul dintre cei mai reprezentativi concurenți ai emisiunii „Te cunosc de undeva!”.

„Pe Pepe îl știu de peste 10 ani, ne înțelegem excepțional și sunt convinsă că și cei de acasă îl vor primi cu mare bucurie. Este unul dintre cei mai reprezentativi concurenți ai acestui transforming show, așa că știe exact ce să puncteze la fiecare prezentare. Abia așteptăm să vă prezentăm noii concurenți, pentru că se anunță un sezon absolut savuros!”, a declarat Alina Pușcaș.

Așadar, sezonul cu numărul 17 al show-ului va avea premiera în curând la Antena 1 și va fi prezentat de Alina Pușcaș și Pepe. În ceea ce privește membrii juriului, aceștia sunt, după cum urmează: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.