Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Simona Carmen, iubita lui Marian Drăgulescu. Gimnastul e gata să se însoare a treia oară

Cine este Simona Carmen, iubita lui Marian Drăgulescu. Gimnastul e gata să se însoare a treia oară

Manolică Anca / 26.05.2022, 12:36
Cine este Simona Carmen, iubita lui Marian Drăgulescu. Gimnastul e gata să se însoare a treia oară

Deși a avut două căsnicii eșuate, marele gimnast român nu a încetat niciodată să spere că își va găsi persoana potrivită sufletului lui. Iar acest lucru pare să se fi întâmplat, pentru că, de mai bine de doi ani de zile, Marian Drăgulescu se iubește cu Simona Carmen. Iată cine este și cu ce se ocupă frumoasa blondă. Au planuri de căsătorie!

Simona Carmen a readus iubirea în sufletul lui Marian Drăgulescu

Dacă pe plan sportiv, Marian Drăgulescu a reușit să se remarce la nivel mondial, câștigând numeroase medalii de aur la Campionatele Europene, medalia de bronz cu echipa și medalia de argint la sol și medalia de bronz la sărituri la Olimpiada de la Atena, în plan amoros lucrurile nu au mers la fel de bine.

În 2008, gimnastul Marian Drăgulescu trecea prin primul divorț, de Larisa, femeia care i-a dăruit cei doi copii. Pe 30 mai 2019, după nouă ani de mariaj, Marian se despărțea de Corina (37 de ani) care în octombrie anunța că are deja o altă relație.

Nici fostul gimnast nu a stat prea mult pe gânduri, pentru că, în preajma Sărbătorilor de iarnă din 2019, acesta a postat o serie de fotografii alături de noua femeie din viața lui, Simona Carmen Sârbu. Superba blondină, inginer de profesie, pare că i-a readus zâmbetul pe buze lui Marian Drăgulescu.

„Ne potrivim, ne completăm. Ne-am cunoscut la ziua ei de naștere. Mie întotdeauna mi-a plăcut să am pe cineva lângă mine. Încerc să mă bucur de viață, de lucrurile care vin.”, a spus Marian la emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Marian Drăgulescu și Simona / Sursă foto: Instagram
Marian Drăgulescu și Simona / Sursă foto: Instagram

Când au de gând să facă nunta cei doi

Gimnastul medaliat la Jocurile Olimpice de la Atena a mărturisit, în urmă cu câteva luni că este îndrăgostit de Simona și că, desigur, plănuiesc să facă și următorul pas, nunta. Aceasta ar fi cel de-al treilea mariaj al sportivului, însă acest lucru nu îl împiedică să viseze la o viață fericită alături de actuala sa parteneră de viață. Când vor stabili cei doi marele eveniment?

La începutul anului, Marian a mărturisit că după ce va trece pandemia de coronavirus va dori să ajungă să spună marele DA în fața ofițerului de stare civilă. De asemenea, el a mai menționat că aveau o relație de doi ani și jumătate, la acel moment.

„Suntem împreună de doi ani şi jumătate, urmează să legalizăm şi noi relaţia, dar să treacă pandemia asta. Vrem să se liniştească lucrurile, nu ne ţine împreună un act.

Ne dorim copii. Bineînţeles că vrem să fim un cuplu şi din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm uşor, nu ne grăbeşte nimeni, nu ne aleargă nimeni”, spunea sportivul atunci, pentru Click.

Marian Drăgulescu a fost proaspăt eliminat de la reality show-ul Survivor România 2022, acolo unde s-a luptat, mai bine de două luni, alături de cei mai buni pe traseele dure din Republica Dominicană.