Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este vedeta de la Pro TV cu cel mai mare salariu. Evident, după Andreea Esca

Cine este vedeta de la Pro TV cu cel mai mare salariu. Evident, după Andreea Esca

Violeta Badea / 15.06.2021, 11:01

Andreea Esca este cea mai îndrăgită prezentatoare de știri din România și are o carieră de peste un sfert de veac numai la Pro TV. Dacă mai multe vedete ale trustului au migrat spre alte televiziuni, știrista a ales să rămână emblema Pro TV-ului. De-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat care este salariul Andreei, dar aceasta nu a dorit să vorbească niciodată despre bani. Cu toate astea, zvonurile circulă repede, astfel că s-a aflat cât câștigă știrista și cine este vedeta de la Pro TV cu cel mai mare salariu, după Andreea Esca.

Cine este vedeta de la Pro TV cu cel mai mare salariu, după Andreea Esca

Cătălin Măruță, în vârstă de 43 de ani, este unul dintre cei mai apreciați și longevivi prezentatori tv. Acesta lucrează de aproape 14 ani la Pro Tv, unde are o emisiune difuzată de luni până vineri. Conform informațiilor apărute în mediul online, Cătălin Măruță ar câștiga în jur de 15.000 de euro pentru aparițiile sale, dar se zvonește că salariul i-ar fi fost diminuat.

Deși multă vreme a fost lider de audiență, prezentatorul de la Pro TV a fost surclasat de emisiunea Acces Direct de la Antena 1, care a câștigat mulți telespectatori datorită poveștilor sociale. Din cauza rezultatelor rușinoase, emisiunea lui Măruță a fost mutată într-un alt interval orar, pentru a nu mai concura direct cu Antena 1.

În timpul pandemiei, prezentatorul de la Pro TV s-a orientat și a intrat în rândul vedetelor care fac Podcast-uri. Prima invitată a acestuia a fost chiar „rivala” Teo Trandafir, lucru care i-a adus mii de următori pe Youtube. Discuția dintre cei doi a durat aproximativ două ore, iar interviul a fost un real succes. Conform unei liste de pe site-ul socialblade.com, Cătălin Măruță ar fi câștigat din Youtube în jur de 200 și 850 de dolari.

„Primul episod al podcastului meu „Acasă la Măruţă” are un invitat pe măsură cu care am discutat cu argumente şi fără menajamente despre iubiri şi războaie, despre concurenţă, despre audienţă, dar şi despre Teo versus Măruţă de la începuturi şi până azi”, scria Cătălin Măruţă în descrierea de pe YouTube a podcast-ului său.

Catalin Maruta si Andreea Esca
Alexia Eram, Catalin Maruta si Andreea Esca

Cât câștigă Andreea Esca

Andreea Esca se poate lăuda cu o carieră de 25 de ani la postul de televiziune Pro TV. Știrista este extrem de apreciată de milioane de telespectatori. Vedeta a avut mereu grijă la aspectul fizic, mai ales că apare atât de des pe sticlă. Putem spune că Andreea Esca reprezintă un „pachet complet” și este normal să aibă un salariu de măsură. Pentru a i se răsplăti atât celebritatea, cât și fidelitatea față de același post de televiziune.

La un moment dat se zvonea că știrista ar câștiga aproximativ 46.000 de euro, dar se pare că această sumă nu este reală. Mai nou, se spune că salariul ei a fost diminuat considerabil în ultimii ani, iar vedeta ar fi ajuns să câștige undeva la 5.000 de euro pe lună. De asemenea, Andreea Esca are și venituri colaterale, din contractele de imagine, dar și din alte business-uri pe care le are, conform viva.ro.