Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este Zarug de la Asia Express. Totul despre concurentul din sezonul 4 al emisiunii de la Antena 1: nume complet, studii, ocupație

Cine este Zarug de la Asia Express. Totul despre concurentul din sezonul 4 al emisiunii de la Antena 1: nume complet, studii, ocupație

Alexandru Cazacu / 20.10.2021, 14:34
Cine este Zarug de la Asia Express. Totul despre concurentul din sezonul 4 al emisiunii de la Antena 1: nume complet, studii, ocupație

Ce siguranță fanii show-ului Asia Express, de la Atena 1, îl cunosc pe Mihai Dan Zarug. Papu, cum îi spun apropiații, a pornit pe Drumul Împăraților alături de Lorelei Bratu. Cu toate acestea, haideți să vedem cine este Zarug. Află tot despre concurentul din sezonul al patrulea al emisiunii Asia Express.

Cine este Zarug de la Asia Express

Acum, telespectatorii îl văd aproape zilnic la televizor, însă Zarug este foarte cunoscut în mediul online. Chiar și la TV a mai apărut, participând la emisiunea ”Chefi la cuțite”. Cu toate acestea, oare cine este Zarug și ce studii are concurentul de la Asia Express? Ei bine, aceste lucruri le veți afla în rândurile care urmează.

În vârstă de 39 de ani, Mihai Dan Zarug este de meserie designer și se trage din Botoșani. Cu toate acestea, el a absolvit Facultatea de Drept, după ce a terminat studiile liceale în Botoșani. Ei bine, se pare că aceasta nu a fost prima opțiune a sa, deoarece la acea vreme era atras de scenă și își dorea să urmeze o carieră în teatru. Potrivit a1.ro, părinții au fost cei care l-au sfătuit să dea la Facultatea de Drept. Așadar, el le-a urmat sfatul și după ce a absolvit Dreptul a profesat ca jurist vreme de 2 ani de zile.

”Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau.”, spunea Zarug, la ”Chefi la cuțite”, potrivit sursei citate.

Cine este Zarug de la Asia Express. Totul despre concurentul din sezonul 4 al show-ului de la Antena 1
Cine este Zarug de la Asia Express. Totul despre concurentul din sezonul 4 al show-ului de la Antena 1

Zarug a ales meseria de designer

După cum spuneam și mai sus, nu este pentru prima oară când Zarug apare pe platourile de filmare de la Antena 1. El a mai participa în 2018 la emisiunea ”Chefi la cuțite”. La vremea respectivă, Papu, cum îi spun apropiații, apărea în platoul emisiunii pe tocuri, făcând mare senzație. În ceea ce privește ocupația lui Mihai Dan Zarug, el este de meserie designer, chiar unul mai nonconformist am putea spune. Se pare că pasiunea pentru haine a moștenit-o de la mama sa.

În cadrul emisiunii culinare, Zarug le-a explicat chefilor că activează în domeniul modei, iar o altă mare pasiune de a sa este bucătăria.

”Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. (…) Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești.”, spunea la acea vreme Zarug.

În ceea ce privește participarea lui Zarug la Asia Expres – Drumul Împăraților, el formează împreună cu Lorelei Bratu una dintre echipele sezonului 4 a celui mai dur show de televiziune. Cu toate că pe tot parcursul concursului s-a certat cu mai multe vedete și nu e pe placul tuturor, se pare că acest lucru nu îl deranjează.