Home » Life & Style » Știri mondene » Cine sunt concurenții care au format un cuplu, recent, după Survivor. Emisiunea de la Kanal D le-a schimbat viața

Cine sunt concurenții care au format un cuplu, recent, după Survivor. Emisiunea de la Kanal D le-a schimbat viața

Alexandru Cazacu / 22.07.2021, 11:54
Cine sunt concurenții care au format un cuplu, recent, după Survivor. Emisiunea de la Kanal D le-a schimbat viața

Un nou cuplu s-a format după ”Survivor”. Deși s-a mai speculat că cei doi concurenți ar fi împreună încă de când se aflau în emisiunea de la Kanal D, acum acest lucru a fost confirmat. Haideți să vedem cine sunt cei doi concurenți cărora competiția de la Kanal D le-a schimbat viața.

Cine sunt concurenții care au format un cuplu, recent, după Survivor

Mai exact, este vorba despre cuplul Roxana Ghiță și Andrei Dascălu. După cum spuneam mai sus, s-a mai speculat că între ei ar fi o relație, dar acum știm sigur. Cea care a confirmat acest lucru este chiar războinica Sindy. După ce au părăsit competiția de la Kanal D, unii dintre concurenți au plecat la mare, unde cei doi concurenți s-ar fi lăsat duși de val, dând frâu liber sentimentelor.

Așadar, Andrei Dascălu și Roxana Ghiță formează acum cel mai nou cuplu de la ”Survivor România”. Aflată în platoul emisiunii ”Ștafeta Mixtă” împreună cu Maria Hîngu, războinica Sindy i-a dat de gol pe cei doi foști concurenți.

Sindy și Maria Hîngu au vorbit despre experiența pe care au trăit-o în Republica Dominicană, dar și despre relațiile pe care le-au păstrat cu ceilalți concurenți de la Survivor.

Cine sunt concurenții care au format un cuplu, după Survivor
Ei sunt concurenții care au format un cuplu, recent, după Survivor. Emisiunea de la Kanal D le-a schimbat viața

Andrei Dascălu și Roxana Ghiță, noul cuplu de la Survivor

Ei bine, acum știm că Roxana Ghiță și Andrei Dascălu sunt într-o relație, iar Sindy este cea care a vorbit despre legătura dintre cei doi foști concurenți, dar și despre cum s-a petrecut totul. După cum spuneam, după ce au ieșit din competiție, mai mulți concurenți din ambele echipe au plecat la mare, în Vama Veche.

Ei bine, războinicii care au plecat la mare au fost Andrei Dascălu, Roxana Ghiță, Marilena, Sindy, și Marius Crăciun. Așadar, potrivit războinicei Sindy, în Vama Veche, s-ar fi legat o relație între Roxana Ghiță și Andrei Dascălu.

”Roxana și Andrei sunt foarte frumoși împreună, se potrivesc. Sunt împreună, s-au cuplat la mare”, a spus Sindy.

Nu cred că scoți prea mult de la Andrei (n.r. – despre la relația lui cu Roxana Ghiță)”, a ținut să precizeze Maria Hîngu, potrivit WoWbiz.ro.

Ce spunea Roxana Ghiță despre Andrei Dascălu

Ei bine, între cei doi foști concurenți a existat o apropiere destul de evidentă, ba chiar aceasta a și recunoscut că s-au sărutat în Republica Dominicană. Cu toate acestea, Roxana era de părere că relația lor nu o să continue și în afara competiției de la Kanal D. Deși, războinica a recunoscut la vremea respectivă că s-au sărutat în junglă și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Andrei, Roxana susținea că asta nu înseamnă mare lucru și că relația lor nu va continua.

”O persoană frumoasă, este foarte frumos, Andrei chiar e frumos, e înalt, o persoană rezervată care e foarte stăpână pe ea, adică stăpân pe sine, încrezător și sincer, puternic, pot să continui…Daca ne-am pupat? Ne-am pupat, ne-am pupat”, a spus Roxana despre Andrei.