Home » Life & Style » Știri mondene » Cu cine a fost căsătorită Mihaela Rădulescu. Motivele pentru care vedeta nu oficializează relația cu Felix Baumgartner

Cu cine a fost căsătorită Mihaela Rădulescu. Motivele pentru care vedeta nu oficializează relația cu Felix Baumgartner

Manolică Anca / 22.07.2021, 17:56

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai iubite vedete de televiziune de la noi, care, însă, are un trecut mai mult decât tumultuos. Cea care se iubește de peste șase ani cu Felix Baumgartner a traversat mai multe mariaje, dar și relații eșuate de-a lungul anilor. Iată cu cine a fost căsătorită Mihaela Rădulescu și de ce nu mai dorește să meargă în fața altarului.

Cu cine a fost căsătorită Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu este, fără doar și poate, una din cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de televiziune din România. Originară din Piatra Neamț, artista s-a căsătorit prima dată în 1989, cu Bogdan Rădulescu, cel al cărui nume de familie și l-a păstrat până în ziua de azi. Puțini știu faptul că numele său de fată era Mihaela Țiganu, la care a ales să renunțe pentru totdeauna.

Din păcate, cei doi au divorțat după numai doi ani de căsătorie, la începutul anilor ’90. Bogdan a susținut că fosta prezentatoare de televiziune lipsea multe nopți de acasă și că anturajul de la vremea aceea a stricat perspectiva unei unei căsătorii visată la început de amândoi la fel.

Mihaela și Bogdan Rădulescu
Mihaela și Bogdan Rădulescu

„Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie…”, a declarat fostul soț.

A doua căsătorie a fost cea cu Ștefan Bănică Jr., în 1997, de care s-a despărțit după numai trei ani. Motivul principal al divorțului ar fi fost infidelitatea lui Ştefan Bănică. Ultima căsătorie a fost cu potentul om de afaceri Elan Schwartzenberg, unul dintre foștii proprietari ai postului de televiziune Realitatea TV. Cei doi s-au căsătorit în 2004, ea adoptând religia iudaică. Nici acest mariaj nu a durat prea mult, pentru că soții au divorţat în 2008, cei doi având împreună și un fiu, pe nume Ayan.

Motivele pentru care vedeta nu oficializează relația cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și austriacul Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din anul 2014. Însă, în ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri cu privire la o posibilă despărțire între cei doi. Sătulă de tot felul de speculații, prezentatoarea tv a ținut să dezvăluie motivul pentru care a devenit ceva mai discretă în ultimul timp.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Totodată, vedeta este foarte des întrebată și dacă are planuri pentru a patra nuntă, având în vedere că este de ceva timp cu actualul partener. Bruneta a mărturisit care este motivul pentru care nu dorește să mai ajută în fața altarului. Ea spune că a învățat să trăiască fiecare clipă la maximum și, în prezent, se simte mulțumită de felul în care este arată relația sa. Una sinceră și stabilă, care nu necesită să fie oficilizată printr-un act. Astfel, Mihaela Rădulescu exclude varianta căsătoriei în viitorul apropiat, fiind foarte fericită așa cum este acum.

„Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta.”, a declarat vedeta într-un interviu pentru VIVA!.