Home » Life & Style » Știri mondene » Marian Vanghelie, acuzat că și-a bătut soția. Care este de fapt starea de sănătate a Oanei Mizil, după ce a ajuns pe mâna medicilor

Marian Vanghelie, acuzat că și-a bătut soția. Care este de fapt starea de sănătate a Oanei Mizil, după ce a ajuns pe mâna medicilor

Manolică Anca / 26.07.2021, 14:36
Marian Vanghelie, acuzat că și-a bătut soția. Care este de fapt starea de sănătate a Oanei Mizil, după ce a ajuns pe mâna medicilor

Marian Vanghelie, acuzat că și-a bătut soția. Femeie a ajuns la spital în urma violențelor. Ce spun medicii, polițiștii, dar și ce declarații au făcut cei doi soți. Ce l-a făcut pe fostul edil să își piardă total cumpătul?

Marian Vanghelie, acuzat că și-a bătut soția. În ce stare se află femeia

Scandal în familia fostului edil de la sectorul 5. În ciuda faptului că relația dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil, partenera sa de viață, părea a fi una extrem de sudată, între cei doi a izbucnit un adevărat scandal. Oana Mizil îl acuză pe Marian Vanghelie că a agresat-o fizic.

Aceasta a ajuns pe mâna medicilor de Spitalul Elias din Capitală în noaptea de 24 iulie, după ce ar fi avut loc o ceartă între cei doi. Se pare că doctorii sunt cei care au alertat poliția. Concret, oamenii legii au luat la cunoștință despre eveniment sâmbătă noaptea, în jurul orelor 02:08.

Femeia în vârstă de 45 de ani ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe și, la momentul internării, ea ar fi susținut că a fost agresată fizic de către concubinul ei. Potrivit surselor Impact.ro, Oana Mizil nu a necesitat internare pe o perioadă mai lungă. După ce i s-au făcut toate investigațiile medicale necesare, aceasta a fost externată și, ulterior, însoțită de un echipaj de poliție la INML.

Marian Vanghelie, acuzat că și-a bătut soția
Marian Vanghelie, acuzat că și-a bătut soția

Marian Vanghelie, primele declarații după ce ar fi bătut-o pe Oana Mizil

Se pare că polițiștii Stațiunii Snagov au emis un Ordin de Protecție Provizoriu împotriva fostului edil. Acest ordin ar urma să fie prezentat în fața instanței pentru a fi prelungit pentru o perioadă de 30 de zile. Cei doi nu au fost încă audiați.

După aflarea informațiilor, Marian Vanghelie a decis să iasă în public și să se apere. Acuzat de iubită de violență  domestică, fostul edil a ținut să facă câteva precizări cu privire la ce s-ar fi întâmplat în noaptea de sâmbătă. Politicianul a recunoscut că s-a certat cu partenera lui și din acest motiv Oana Mizil ar fi avut probleme cu tensiunea, ajungând, în cele din urmă, la spital.

„Sub nicio formă nu mi-am lovit soția. Este adevărat că ne-am certat, soției mele i-a crescut brusc tensiunea și i s-a făcut rău, așa că am chemat salvarea. Așa a ajuns Oana la spital, dar între timp cei de la salvare și de la spital au întrebat-o dacă vrea să depună plângere.

Ea a spus inițial că nu, apoi fiind foarte supărată a fost de acord să se instituie acest ordin de interdicție. Acum, totul este bine. Îmi pare rău că s-a creat această atmosferă. Repet, nu a fost vorba de vreo violență fizică. Doamne ferește! Ne-am certat și ei i-a crescut tensiunea. Însă acum suntem bine”, a declarat Marian Vanghelie pentru Gândul.

Mădălin Voicu, prima reacție în scandalul momentului

Mădălin Voicu vine și el cu o primă reacție în dreptul scandalului din familia lui Vanghelie. Prieten apropiat și nașul cuplului, acesta a declarat că a auzit că ar fi fost vorba de o altercație, dar nu are la cunoștință prea multe detalii.

Fostul politician a spus în exclusivitate pentru playtech.ro că a încercat să o contacteze telefonic pe Oana, dar aceasta nu a răspuns la niciun apel. Voicu a mai subliniat că va încerca să poarte discuții cu fiecare dintre ei pentru a afla adevărul, după care va vorbi pe larg despre acest subiect.

Cum a început povestea de dragoste dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil

Povestea de iubire dintre Oana Niculescu-Mizil și Marian Vanghelie a început în urmă cu aproximativ nouă ani, pe când ea era şefa Oganizaţiei Judeţene a PSD Călăraşi. Relația avea să ajungă într-un punct dificil atunci când Vanghelie a fost reţinut de DNA, Oana fiind însărcinată în 4 luni.

Marian Vanghelie, alături de Oana Mizil și fiica lor
Marian Vanghelie, alături de Oana Mizil și fiica lor

Se pare că dragostea dintre cei doi a fost puternică, ei căsătorindu-se în 2019, pe când acesta încă se afla în închisoare. Însă, întâmplările recente par să ridice un semn de întrebare despre felul în care decurgea relația în ultimul timp.