Home » Life & Style » Știri mondene » Cum a început povestea de iubire dintre Simona Halep și Toni Iuruc, bărbatul care a cerut-o în căsătorie. Detalii mai puțin știute

Cum a început povestea de iubire dintre Simona Halep și Toni Iuruc, bărbatul care a cerut-o în căsătorie. Detalii mai puțin știute

Manolică Anca / 11.06.2021, 14:06

Câștigătoare a două turnee de Grand Slam și actualul număr 3 WTA, Simona Halep trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Toni Iuruc. A fost dragoste la prima vedere cei doi și, recent, acesta a cerut-o în căsătorie pe campioană. Iată cum a început povestea de iubire dintre Simona Halep și Toni Iuruc.

Cum a început povestea de iubire dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Între Simona Halep și Toni Iuruc a fost dragoste la prima vedere, după cum spun apropiații cuplului. Cei doi s-au cunoscut într-un club renumit, iar întâlnirea nu pare a fi deloc întâmplătoare, dacă ne gândim că Toni Iuruc este vărul patronilor respectivului lanț de cluburi și restaurante.

Simona Halep s-a afișat alături de Toni Iuruc pentru prima oară în 2019, atunci când a câștigat în premieră marele turneu de Grand Slam de la Wimbledon, după o finala incredibilă disputată împotriva marii campioane Serena Williams. În acele două săptămâni, el a fost prezent atât la antrenamente, cât și la evenimentele oficiale din cadrul turneului. A stat el retras, însă cei doi au apărut în mai multe imagini de la Dineul Campionilor de la Londra.

Însă, această discreție nu a mai durat prea mult, pentru că imediat după turneu, cei doi au mers la mare, Simona Halep postând o fotografie în care apăreau amândoi. Ulterior, el a fost o prezență constantă la turneele sale, susținând-o frenetic din tribune.

Simona Halep și Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc

Relația a trecut la un an nivel. Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit

A fost zi de mare sărbătoare pentru Simona Halep și familia ei! Campioana a fost cerută în căsătorie de iubitul ei cu 12 ani mai mare, Toni Iuruc, și a primit un superb inel de logodnă. Aceasta s-a pozat cu bijuteria, căreia i-a asortat un zâmbet larg, plin de fericire.

Planuri de nuntă? Sigur că da! Și se pare că încă de anul trecut! Însă pandemia le-a cam dat planurile peste cap. De asemenea, s-a mai zvonit că părinții Simonei Halep nu prea ar fi de acord cu diferența de vârstă dintre fiica lor și Toni Iuruc, dar nici cu faptul că acesta a mai fost căsătorit.

Cu toate acestea, se pare că cei doi ar urma să facă nunta chiar în această toamnă, la Constanța. Evenimentul ar trebui să aibă loc după Jocurile Olimpice la Tokyo, acolo unde Simona Halep speră să ia o medalie olimpică, la care visează încă de când era mică.

Simona Halep a fost cerută în căsătorie
Simona Halep a fost cerută în căsătorie

Cine e Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep

Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep, este un om de afaceri machedon care are o avere considerabilă și mai multe firme deschise în România. În 2002, el a înființat agenția AdVenture, care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. De asemenea, la fel ca Simona Halep, și el are numeroase investiții în domeniul imobiliarelor.

În vârstă de 42 de ani, Toni Iuruc nu este străin unei căsnicii. Înainte să o cunoască pe Simona Halep, omul de afaceri a mai ajuns „la altar” de două ori. Din prima căsătorie are un copil, iar a doua relație s-a rupt cu câteva luni înainte de a deveni iubitul Simonei. Căsătoriți în toamna lui 2018, într-un club de fițe din Mamaia, cei doi au divorțat după doar 10 luni, din cauza ei, fiind acuzată de infidelitate.

Cum și-a început cariera Simona Halep

Campioana noastră a pășit pentru prima dată pe terenul de tenis cu o rachetă Junior în mână, la patru ani și jumătate. Pe acel teren se antrena fratele ei, care la acea vreme practica tenisul. Plictisită fiind să îl tot vadă numai pe antrenându-se, Simona a luat racheta de tenis în mână şi a intrat hotărâtă pe teren.

„Era o fetiţă harnică, modestă, talentată şi inteligentă. Avea o inteligenţă nativă. Nu i-am zis de două ori că trebuie să strângă mingile. Era harnică şi conştiincioasă. Nici nu mai întorceam capul, pentru că ştiam că ea îşi vede de treabă. Avea o îndemânare aparte. Alerga, sărea, aprecia corect loviturile şi avea imaginaţie în joc. Se vedea limpede că e un copil cu chemare pentru sport în general şi pentru tenis în special”, a rememorat primul antrenor al Simonei Halep.

Simona Halep, primii pași în tenis
Simona Halep, primii pași în tenis

Aceasta a debutat în tenisul profesionist în 2006, atunci când a participat la turneul ITF Galaţi. În urma acelui turneu, ea a primit un cec în valoare de numai 196 de dolari. A urmat un an 2007 foarte bun, în care a avut multe reușite, însă ascensiunea sa a început în 2008. A început anul jucând o finală la Notting Hill și a ajuns în semifinalele turneului de junioare de la Australian Open.

Prima clasare în ierarhia WTA a venit pe 14 mai 2007, atunci când Simona Halep era pe locul 887 la simplu, și pe locul 805 la dublu. Iar încununarea succesului a venit pe 7 octombrie 2017,  după un meci câștigat în fața Jelenei Ostapenko, în semifinala de la Openul Chinei din Beijing. Simona a devenit noul lider mondial WTA, fiind prima jucătoare de tenis din România clasată pe locul 1 WTA. Totodată, devenise a 25-a jucătoare din toate timpurile care a deținut această poziție, până la acel moment.

Cine sunt foștii iubiți ai Simonei Halep

Simona Halep este cunoscută pentru firea sa foarte discretă, mai ales când vine vorba de viața sa personală. Ea se numără printre puţinii sportivi care au reuşit să îşi ţină viaţa privată departe de ochii presei. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, au existat mai multe zvonuri legate de posibilii foşti iubiţi ai tenismenei.

Primul sportiv al iubitei pare să fi fost Andrei Mlendea. pe vremea când ea avea 18 ani. Relaţia a fost ţinută ascunsă de presă şi ar fi durat până în anul 2013. Un alt nume, oferit chiar de bunica Simonei, a fost Costa Sponte, fiul milionarului Teia Sponte şi prieten cu Gigi Becali. În 2015, bunica acesteia a spunea: „Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri, taică-su fost cu noi, la Tulcea”. Cu toate acestea, relația nu a mers prea departe, iar Costa Sponte s-a căsătorit în 2019 cu o studentă de 20 de ani, tot din Constanța.