Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arată acum Monica Lewinsky, femeia care s-a iubit cu Bill Clinton. E total schimbată

Cum arată acum Monica Lewinsky, femeia care s-a iubit cu Bill Clinton. E total schimbată

Manolică Anca / 28.06.2022, 18:11
Cum arată acum Monica Lewinsky, femeia care s-a iubit cu Bill Clinton. E total schimbată

Au trecut mai bine de două decenii de când Monica Lewinsky a fost pusă sub lupa microscopului după ce aventura ei cu președintele de atunci, Bill Clinton, a ajuns pe prima pagină a ziarelor în 1998. Fiecare aspect al vieții fostei stagiare de la Casa Albă a fost examinat și criticat public, inclusiv aspectul ei fizic. Cum arată acum, la 48 de ani.

Monica Lewinsky, femeia care s-a iubit cu Bill Clinton

S-au împlinit mai bine de 20 de ani de când a ieșit la iveală aventura fostului președinte Bill Clinton cu Monica Lewinsky, o stagiară de 21 de ani de la Casa Albă. În ianuarie 1998, lumea acesteia era dată peste cap în momentul în care se afla de idila ei cu cel de-al 42-lea președinte al Statelor Unite.

La doar 24 de ani, Lewinsky a fost aruncată în lumina reflectoarelor mediatice și s-a aflat în centrul celui de-al doilea proces de destituire din istorie. Clinton nu a recunoscut că a avut o „relație nepotrivită” cu Lewinsky până în luna august a aceluiași an, când și-a cerut scuze pentru ceea ce el a numit „o greșeală critică de judecată și un eșec personal din partea mea pentru care sunt singurul și complet responsabil”.

Ce a făcut în tot acest timp

După aflarea veștii despre relație, Monica a lansat în 1999 o carte intitulată „Povestea Monicăi” și a acceptat să fie intervievată pentru televiziune. Potrivit mirror.co.uk, în această perioadă se crede că a câștigat cel puțin 1,5 milioane de dolari din contracte cu presa.

Monica Lewinsky și Bill Clinton
Monica Lewinsky și Bill Clinton

Unele feministe au făcut-o de rușine în mod public pe Lewinsky pentru relația sa, iar în 1999, Lewinsky a refuzat să semneze un autograf într-un aeroport, spunând: „Sunt oarecum cunoscută pentru ceva pentru care nu este atât de grozav să fii cunoscută”. De atunci, ea a declarat că tricotatul a ajutat-o să treacă peste frenezia mediatică, iar în 1999, la vârsta de 26 de ani, și-a înființat propria companie de genți tricotate.

Până în anul 2000 a devenit celebră în cultura populară, apărând în reclame TV. A devenit, mai apoi, corespondent la Channel 5, iar în 2006, Lewinsky a absolvit un master în științe la London School of Economics. Dar în 2014, la zece ani de la exilul autoimpus din viața publică, Lewinsky a revenit în forță.

Ea a scris un articol în Vanity Fair despre afacerea Clinton și a început o campanie de combatere a tipului de hărțuire cibernetică prin care a trecut în timpul și după ce scandalul a devenit public. În prezent, ea este o susținătoare a luptei anti-bulling, după ce a fost supusă la diverse forme de abuz din cauza incidentului.

Cum arată acum, la aproape 49 de ani

În ciuda luminii negative în care a fost prezentată inițial după scandalul Clinton, Lewinsky s-a transformat într-o avocată a femeilor, dar și a propriei sale moșteniri. Activismul și impactul ei continuă să crească.

Monica Lewinsky, femeia care s-a iubit cu Bill Clinton
Monica Lewinsky, femeia care s-a iubit cu Bill Clinton

Recent, ea a fost prezentă la un eveniment la Teatrul „El Capitan”, din Los Angeles, acolo unde a întors toate privirile. Cu un păr șuvițat în nuanțe arămii și tuns cu breton, vedeta parte mult mai tânără. Nu și-a pierdut deloc șarmul, la aproape cei 49 de ani ai săi.

Evenimentul din Los Angeles are legătură cu serialul „Impeachment: American Crime Story”, al cărui sezon trei prezintă o portretizare a aventurii dintre Bill Clinton și Monica Lewinsky. Rolul Monicăi este interpretat de actrița Beanie Feldstein, iar cel al lui Bill Clinton, de Clive Owen.