Home » Life & Style » Știri mondene » Cum arată familia lui Neti Sandu. De ce vedeta PRO TV nu s-a afișat niciodată cu un bărbat

Cum arată familia lui Neti Sandu. De ce vedeta PRO TV nu s-a afișat niciodată cu un bărbat

Manolică Anca / 23.07.2021, 15:46
Cum arată familia lui Neti Sandu. De ce vedeta PRO TV nu s-a afișat niciodată cu un bărbat

Cu toții o știm pe Neti Sandu ca fiind cea care prezintă zilnic horoscopul la PRO TV. Este de peste 25 de ani în lumina reflectoarelor și de tot atâția ani la acest post de televiziune, însă puțini știu cum arată familia lui Neti Sandu. De ce nu a apărut niciodată în public cu un bărbat.

De ce nu s-a afișat niciodată Neti Sandu cu un bărbat

În vârstă de 62 de ani, Neti Sandu se poate declara o femeie împlinită pe plan profesional, făcând ceea ce îi place de peste 25 de ani. O fire jovială și mereu cu zâmbetul pe buze, aceasta preferă, însă, să fie foarte discretă atunci când vine vorba despre familia sa.

Recent, prezentatoarea horoscopului de la PRO TV a povestit, într-un interviu acordat la Europa FM colegei sale de trust, Andreea Esca, despre problemele pe care cu care s-a confruntat în trecut, în relații. Aceasta a vorbit despre un mariaj eșuat, de la vârsta de 24 de ani, de bărbatul care, spune ea, i-a fost marea iubire, dar și despre cum a fost părăsită după 10 ani de relație. Mai mult, aceasta spune cu regret în suflet că resimte și lipsa unui copil în viața ei.

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la PRO TV
Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la PRO TV

Neti Sandu i-a mărturisit Andreei Esca că despărțirile și eșecurile în dragoste prin care a trecut au determinat-o să nu se mai implice în alte relații. A făcut terapie timp cinci ani pentru a trece peste tristul moment în care a fost părăsită.

„Nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refăcut viața, poate și pentru că am trăit foarte aproape de sora mea cu nepoatele și tot timpul am fost ca o anexă asimilată a familiei”, spunea Neti Sandu într-un interviu, în 2013.

Cum arată familia lui Neti Sandu

Deși nu a avut copii, Neti se declară foarte apropiată de sora ei și de fiicele acesteia. Mari, sora lui Neti, are două fiice, iar una dintre ele are, la rândul său, doi copii. Astfel, Neti Sandu se bucură de o familie numeroasă, chiar dacă ea nu a reușit să își întemeieze una.

Prezentatoarea horoscopului de la PRO TV petrece mult timp în compania surorii sale și a fiicelor acesteia, cele două nepoate postând adesea pe rețelele de socializare poze în care apare îndrăgita vedetă.

Familia ascundă a lui Neti Sandu
Familia ascundă a lui Neti Sandu

Neti Sandu a spus că ea mereu a pus preț pe familie, un alt moment dureros din trecutul său fiind pierdea părinților. Acest eveniment i-au lăsat un gol adânc în suflet, însă fapul că le-a avut alături pe cele două nepoate, a ajutat-o mult să își revină.

„Am zăcut foarte mult, am suferit, am facut eforturi să mă regenerez și să încerc să accept. Eu și sora mea ne-am născut într-o casă în care erau părinții și bunicii. Veneau foarte mulți prieteni, casa era plină și după aia au murit toți. De aceea, nu pot să-mi iau cățel sau pisică la gândul că sigur vor muri, nu mai vreau să știu că va muri cineva și nu vreau să mă mai expun la o suferință.”, a mai spus prezentatoarea.