Home » Life & Style » Știri mondene » De ce a lipsit Ion Țiriac de la cununia Simonei Halep. Motivul nebănuit

De ce a lipsit Ion Țiriac de la cununia Simonei Halep. Motivul nebănuit

Manolică Anca / 16.09.2021, 18:07

Petrece mare, miercuri, 15 septembrie, la malul mării. Simona Halep i-a spus „Da!” pentru totdeauna logodnicului său, Toni Iuruc, în fața a zeci de invitați de lux. Sportivi, artiști cu renume, importanți oameni de afacere, toți le-au fost alături în cea mai importantă zi din viața din viața lor. Totuși, un om extrem de important din viața Simonei Halep nu a fost prezent la eveniment. De ce a lipsit Ion Țiriac de la cununia Simonei Halep

Ion Țiriac nu a fost la cununia Simonei

Sportiva Simona Halep s-a căsătorit miercuri, la Constanța, cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de doi ani. Bărbatul a cerut-o de soție în această vară și acum a venit momentul ca cei doi să spună da și în fața ofițerului stării civile.

300 de persoane au fost invitate la petrecerea organizată la un local de lux din stațiunea Mamaia. Zeci de sportivi, artiști renumiți, oameni de afaceri au fost alături de frumoasa mireasă în ziua în care a devenit, oficial, Simona Halep Iuruc. Cei doi miri au strălucit, la propriu, afișând un zâmbet frumos pe chip de la început până la sfârșit.

Însă, marele absent de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost miliardarul Ion Țiriac, unul dintre cele mai influente personaje din cariera sportivei. Știind de relația foarte apropiată pe care Simona o are cu Țiriac, cu siguranță nimeni nu se aștepta ca miliardarul să nu fie prezent, motiv pentru care au apărut multe semne de întrebare.

Simona Halep, alături de soțul ei, Toni Iuruc
Simona Halep, alături de soțul ei, Toni Iuruc

Adevăratul motiv pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep

Evident, comentariile și speculațiile nu au întârziat să apară iar motivul pentru care Ion Țiriac nu a fost la nunta Simonei s-a aflat imediat. Motivul a fost dezvăluit chiar de prietenul bun Ilie Năstase, cel care a dat-o de gol și pe Simona Halep în ceea ce privește detalii legate de data și locația nunții. Ei bine, se pare că Ion Țiriac este plecat în vacanță, la vântătoare, în afara țării, astfel că nu a putut onora invitația de a participa la emoționantul eveniment.

„Dânsu’ e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară Africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles.”, a dezvăluit Ilie Năstase, pentru Fanatik.

Cununia dintre fostul lider mondial și logodnicul eia avut loc la clubul Fratelli din Mamaia, patronat chiar de nașul celor doi soți, Dani Caramihai. După căsătorie, Simona a ales să își păstrează numele de familie, dar îl adaugă și pe cel al soțului.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc
Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc

Cadrul evenimentului a fost unul de vis. Zeci de mii de beculețe luminoase au format un tunel de poveste lung de 30 de m către sala de petrecere, zeci de copaci înalți au însuflețit cu verde viu sala, mesele atent dichisite, aranjamente plutitoare create dintr-un mix de vegetație și flori albe, toate formând un cadru splendid, elegant, romantic în care Simona Halep și Toni Iuruc să se simtă minunat, alături de invitații lor.