Home » Life & Style » Știri mondene » De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman niciodată. Artistul a dezvăluit ce a pățit când a vrut să facă acest pas

De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman niciodată. Artistul a dezvăluit ce a pățit când a vrut să facă acest pas

Manolică Anca / 28.03.2022, 11:32
De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman niciodată. Artistul a dezvăluit ce a pățit când a vrut să facă acest pas

Solistul trupei Holograf a fost și este unul dintre cei mai curtați bărbați din România. Iar relațiile pe care le-a avut cu unele dintre cele mai frumoase femei din peisajul monden autohton nu au fost deloc puține. Cu toate astea, Dan Bittman nu s-a căsătorit niciodată. A oferit, în schimb, nu unul, ci mai multe inele de logodnă de-a lungul timpului. Iată de ce nu a ajuns să facă acest pas până acum.

De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman niciodată

Este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Pe plan personal, a făcut ravagii printre femei, fiind unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul autohton. Dar, cu toate că se laudă cu o listă lungă cu nume de femei celebre cu care s-a iubit, el nu a ajuns niciodată în fața altarului.

Dintre toate relațiile sale, cea mai cunoscută este cea cu Liliana Ștefan, mama celor trei copii ai artistului. Au fost împreună vreme de 25 de ani, dar nu au dorit niciodată să se căsătorească. El a spus în repetate rânduri că niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie să existe un act care să îi lege pentru a construi ceva și nici Liliana nu și-a exprimat dorința de a deveni mireasă

Dezvăluiri despre viața sa amoroasă

Invitat la podcastul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar, Dan Bittman a făcut câteva dezvăluiri despre viața lui amoroasă. Deși pe 29 martie împlinește 60 de ani, acesta continuă să fie un bărbat cuceritor, dar care nu se mai vede implicat însă într-o relație serioasă de iubire.

De când s-a despărțit de Liliana Ștefan, femeia care i-a stat alături 25 de ani, Dan Bittman a fost „cuplat” de multă lume cu diferitele domnișoare care apăreau în compania lui. Solistul nu a vorbit despre niciuna dintre ele, nu a confirmat și nici nu a infirmat posibilele relații, menținând tot timpul discreția. Acum, el a recunoscut că nu mai are nevoie de o relație serioasă.

„M-am îndrăgostit foarte ușor în viață, dar acum, la vârsta asta, mai că nu știu. După ce am trecut prin atâtea și atâtea nu știu dacă îmi mai vine. Spun lucrul ăsta, nu vreau să păcălesc pe nimeni. La ce să te aștepți acum? Să zicem că ar veni o domnișoară mai tânără….că acum mă văd în ziare, cu cine stau la masă e deja iubita mea, i-am dat inel, avem o relație amplă.

Ce să le ofer? Eu mi-am trăit viața. Nu pot să fiu egoist în continuare și să le-o opresc pe a lor. Ce ar putea să fie? Un an sau doi de fericire după aia încep să scârțâie oasele. Ca idee, nu mai am nevoie de partea asta. A, da, de cucerit hai să râdem, dar e bine să și spui pe bune.”, a spus Dan Bittman.

Dan Bittman și Liliana Ștefan
Dan Bittman și Liliana Ștefan

Întrebat de gazda podcastului dacă nu îi este frică de singurătate, solistul trupei Holograf a explicat că a învățat să managerieze bine acest aspect. Are momente în care nu se simte bine singur, dar și momente în care se bucură la maxim de acest lucru. „După o anumită vârstă câteodată îți place să ai timpul tău, nu depinzi de cineva”.

O fostă iubită a aruncat inelul de logodnă

Acum ceva timp, Dan Bittman a dezvăluit că există nu doar una, ci mai multe relații despre care spune că îi pare rău că s-au încheiat. Însă nu a stat în puterea lui să schimbe ceva și s-a resemnat în cele din urmă. Printre toate poveștile sale, se numără și una care a uimit pe toată lumea.

Fără a dezvălui despre cine este vorba, Dan Bittman a povestit că, la un moment dat, a existat o femeie pe care voia să o ia de nevastă. Însă aceasta a aruncat inelul de logodnă primit de la el. Șocul a fost cu atât mai mare pentru acesta cu cât relația lor era una pasională și nu nici prin gând nu i-ar fi trecut că ea ar putea avea o astfel de reacție.

Cu toate acestea, gestul nu l-a descurajat în a-l repeta și Dan Bittman a dezvăluit că a uitat șirul inelelor de logodnă oferite prezențelor feminine din viața sa.

„Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și când am aflat… Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea”, a spus solistul trupei Holograf, potrivit spynews.ro.

Dan Bittman a spus că niciuna dintre iubite nu a vrut să îl ia de bărbat pentru că, mai devreme sau mai târziu, ele i-au descoperit defecte pe care nu au vrut să și le asume.