Home » Life & Style » Știri mondene » De ce nu se înțelege Cătălin Botezatu cu tatăl lui. Detalii mai puțin știute din viața celebrului designer român

De ce nu se înțelege Cătălin Botezatu cu tatăl lui. Detalii mai puțin știute din viața celebrului designer român

Alexandru Cazacu / 16.04.2022, 14:54
De ce nu se înțelege Cătălin Botezatu cu tatăl lui. Detalii mai puțin știute din viața celebrului designer român

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Cătălin Botezatu a dezvăluit detalii mai puțin știute din viața sa. Celebrul designer român, în vârstă de 55 de ani, a vorbit foarte deschis despre familie, despre copilăria în Alexandria și despre bunica sa, femeia care l-a crescut. Află în rândurile de mai jos de ce nu se înțelege Cătălin Botezatu cu tatăl său.

Detalii mai puțin știute din viața lui Cătălin Botezatu

Invitat în cadrul emisiunii „La cină”, moderată de Ionela Năstase și chef Adi Hădean, Cătălin Botezatu a vorbit despre copilărie, dar și despre familia sa. Aducându-și aminte de anii copilăriei, designerul a mărturisit că a fost crescut de bunica sa și că este foarte mândru de originile sale.

Conform fostului jurat de la „Bravo ai stil!”, copilăria sa a fost una extraordinară, fiind răsfățat de atât de bunică, cât și de mătușile sale din partea mamei. După cum susține chiar Cătălin Botezatu, femeile din familia sa au contribuit la ceea ce este el astăzi.

„Eu mă mândresc cu originea mea. Alexandria este un oraș foarte frumos, dintr-un județ care a dat foarte multe valori, scriitori, pictori și, de ce nu, politicieni. Este un oraș foarte frumos, în care am avut o copilărie extraordinară. Mama o să mă certe acum, dar trebuie să spun că pe mine m-a crescut bunica mea, m-au răsfățat bunica mea și un întreg neam de femei, surorile mamei mele. Au contribuit la ceea ce sunt acum, la educația mea, pas cu pas”, a mărturisit designerul român.

De ce nu se înțelege Cătălin Botezatu cu tatăl său
De ce nu se înțelege Cătălin Botezatu cu tatăl lui. Detalii mai puțin știute din viața designerului român

De ce nu se înțelege Cătălin Botezatu cu tatăl său

Totodată, Cătălin a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl său, Constantin Botezatu. Părinții săi au divorțat pe când avea o vârstă foarte fragedă, iar ulterior tatăl lui s-a recăsătorit de câteva ori. Potrivit designerului, Constantin Botezatu este un adevărat „Don Juan”, însă relația dintre ei nu este una foarte apropiată, mai ales că amândoi sunt firi vulcanice.

Cu toate acestea, Cătălin Botezatu susține că își iubește foarte mult ambii părinți, chiar dacă, spune el, nu știe cum să le arate acest lucru.

„Nu prea ne înțelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne ferește… Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice. Tatăl meu a divorțat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă. Îl iubesc foarte tare, deși nu știu să-i arăt asta, nu știu să-mi arăt afecțiunea față de părinți.

Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei „Te iubesc”, poate în ultima perioadă… Dar nu-mi iese asta… Îi iubesc, mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, și-l iubesc, și-l apreciez, și am furat multe șiretlicuri de la el și chestii de masculinitate”, a adăugat designerul, potrivit unica.ro.

În plus, Botezatu a relatat că și tatăl său a trecut prin lupta cu cancerul, așa cum a făcut-o și el. În caz că nu știați, Constantin Botezatu a avut o formă destul de gravă de cancer pulmonar. Se pare că cei doi au fost operați de cancer în aceeași zi.