Home » Life & Style » Știri mondene » De ce s-a despărțit Ilinca Vandici de Alin Cocoș, fiul vitreg al Elenei Udrea. Motivul surprinzător dezvăluit chiar de vedeta Kanal D

De ce s-a despărțit Ilinca Vandici de Alin Cocoș, fiul vitreg al Elenei Udrea. Motivul surprinzător dezvăluit chiar de vedeta Kanal D

Manolică Anca / 11.04.2022, 15:28
De ce s-a despărțit Ilinca Vandici de Alin Cocoș, fiul vitreg al Elenei Udrea. Motivul surprinzător dezvăluit chiar de vedeta Kanal D

Veșnic zâmbitoare, carismatică și optimistă, Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz. Are peste 17 ani de activitate în televiziune, fiind numele său fiind, în prezent, sinonim cu „Bravo, ai stil!”, reality show-ul de modă de la Kanal D. O fire destul de discretă atunci când vine de viața sa personală, ea a ales să vorbească recent despre una dintre relațiile sale amoroase din trecut.

De ce s-a despărțit Ilinca Vandici de Alin Cocoș

Deși este de peste 17 ani în lumina reflectoarelor, devenind una una dintre cele mai de succes prezentatoare TV din România, cunoaștem destul de puține lucruri despre viața sa personală, mai ales în ceea ce privește viața de familie și experiențele amoroase care i-au marcat existența.

Invitată în emisiunea colegei sale de trust, Denise Rifai, vedeta a răspuns fără echivoc la toate întrebările incomode ale gazdei despre trecut, dar și despre prezent. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a deschis și un subiect dureros, o relație care s-a încheiat în termeni duri.

Ilinca Vandici: „Am suferit foarte mult, am plâns mult dar, ulterior, am ajuns să îl apreciez”

Întrebată de Denise Rifai dacă i s-a întâmplat să fie refuzată de-a lungul timpului și dacă poate să accepte și refuzurile, vedeta Kanal D a mărturisit că este capabilă să facă acest lucru, însă nu dorește să fie mințită de cei din jur.

Totul în contextul în care ea declarat că a fost părăsită de Alin Cocoș, fiul vitreg al Elenei Udrea. Relația cu acesta a fost una dintre cele mai cunoscute și mediatizate ale prezentatoarei TV. a început în anul 2007 și s-a terminat după doar doi ani.

„Nu cred că am avut parte de foarte multe refuzuri. Am fost părăsită de un iubit, la un moment dat. A fost un „nu”. Nu m-am simțit bine atunci, am suferit foarte mult, am plâns mult dar, ulterior, am ajuns să îl apreciez. De ce? Pentru că a fost sincer cu mine. Mi-a spus: „Eu nu mai pot continua relația asta, că ar însemna să te înșel, nu meriți asta, e urât, mai bine ne despărțim”.

Asta s-a întâmplat. După ani de zile l-am apreciat mult. Lucrurile pe care nu le accept la oamenii din viața mea sunt minciuna, trădarea, ipocrizia, falsitatea. Nu îmi plac, nu fac parte din cine sunt eu ca om. Asta nu pot accepta. Refuzul îl accept”, a mărturisit Ilinca Vandici la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

În prezent, este căsătorită și are un copil

Frumoasa prezentatoare formează un cuplu cu afaceristul Andrei Neacșu din 2016, al numai un an cei doi căsătorindu-se religios. Au împreună un băiețel, pe nume Zian, în vârstă de 4 ani și jumătate.

Ilinca Vandici, alături de soțul și copilul ei
Ilinca Vandici, alături de soțul și copilul ei

„Andrei mă vâna de doi ani. Mă și sunase înainte, dar eu nu l-am băgat în seamă. Ne-am întâlnit exact când a trebuit să ne întâlnim. A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări.

El mi-a spus din prima: „vei fi nevasta mea și vei fi mama copiilor mei”. După doar patru luni am rămas însărcinată, iar după alte două luni m-a cerut de soție.”, a mărturisit Ilinca Vandici în podcastul lui Mihai Ghiță.

Cunoscut și sub numele de Spelbu, soțul vedetei activează în domeniul imobiliar. Se ocupă cu construcția și vinderea apartamentelor, afacere din care își întreține familia. În trecut, Andrei a practicat kickboxing și este luptător MMA.